Sananda meditation via Jennyli, 19 augusti, 2019

Den femte dimensionen – en portal för gränsöverskridande kommunikation.

Evigheternas ljus kallar till möte med den kärleksfulla Moder jord. Mötet handlar om att komma i kontakt med det allra innersta av er essens. Men också att förstå den kraft som finns i djupet av jordens inre. Mästerlighet handlar om att förstå sin egen storhet och att komma ihåg vem man egentligen är. Det är inte tid för småskalighet längre. Det är inte tid att ”läa” för vinden, eller att skygga för solen. Det är dags att sy stora segel när det blåser, och det är dags att bygga stora solfångare när solen skiner. Tiden, då ni människor gömmer er i en liten håla för att ni tror, att ni inte betyder något i det stora hela, är över. Det är dags att krypa upp ur sitt ide. Det är dags att börja leva och verka i den stora vida världen. Den stora vida världen är det stora världsalltet som evigheten tillhör.

Mötet mellan Moder jord och evigheternas ljus inom er, förbereder er för en resa som kommer att ta er hem igen. Det är keruber och änglars högsta önskan att ni äntligen ska hitta hem inom er själva. Det är när ni gör det, som vi får kontakt med er, var och en. Det är när ni gör det, som vi kan förenas i det gemensamma uppdraget att förhöja människan till att åter vandra ut i världen som gudar och mästare. Det är en tid att vara stolta över som ni lever i nu. Det är en tid av förändring ni lever i nu. Det är en tid av arbete, som är av ett annat slag än vad ni är vana vid. Detta arbete har inget med fysisk aktivitet eller styrka att göra. Det har med mental och själslig skaparförmåga att göra. Det verktyg du behöver, kallas föreställningsförmåga. Din förmåga att föreställa dig, det du vill skapa, är vad som behövs för att skapa. Er förmåga att veta Vad ni vill skapa, kan skifta från person till person. Men er förmåga Att skapa, är lika stor. Den förmågan är inbyggd i era kroppsliga och själsliga system.

För att göra det lätt för er, denna kväll, tar vi oss friheten att tala om för er Vad ni vill skapa. Det är lätt för oss, eftersom vi väntar på er. Vi ser er resa utifrån, och väntar på att ni ska gå oss till mötes. Det är när ni har kommit hem inom er själva, som kraften från er kan möta upp ljuset från oss. Den förening som sedan sker mellan oss, föranleder ett stort skifte på jorden. Det är när denna förening sker som kreativiteten kläder er, i det vitaste av alla ljus, ett ljus ni tidigare aldrig skådat. Det är då ni får evighetens dräkt att lysa upp världen med. Sanningens ljus ska åter lysa på Moder jord.

Dra en suck av lättnad och känn hur du försvinner in i djupet av ditt inre. Meditera tillsammans med din andliga ledare och be om att få känna in honom eller henne. Ni är tätt bundna till varandra, och har valt att vandra ett helt liv tillsammans. Dra en suck av lättnad och föreställ dig hur din andliga ledare finns där, alldeles nära dig. Du kanske kan ana en speciell energi eller känsla. Du kan bjuda in, och be om hjälp att få kontakt. Dra nu ännu en suck av lättnad och föreställ dig hur kraften från Moder jord letar sig upp genom dina ben och landar på rotchakrat. Skrapa lite på ytan av Moder jord, och låt dina rötter växa ner i myllan. Låt de fortsätta neråt….Simma lugnt när du når ner till vattnet, långt ner i jorden. Känn hur den pirrande, svirrande, sprudlande, porlande vattnets energi stiger upp genom dina rötter och dina ben, och landar på navelchakrat. Denna sprudlande livsglädje som kommer från Moder Vatten, färgar livet på Moder jord, i alla regnbågens vackra färger. Det finns en skönhet i evighetens möte med jorden, och det är när evighetens ljus får glittra i de små vattendropparna i spindelns tråd. Det är ren skönhet.

Den lilla spindeln klättrar upp på tråden, som den själv skapar och kreerar en vacker väv. Styrkan i denna väv går inte att mäta i mänskliga termer. Men där skönheten ifrån moder jord får möta ljuset ifrån evigheten uppstår magi. Det är vad som sker i en spindels vackra skapelse. Följ nu spindelns väg upp i ljuset, ifrån vattnets rike. Skulle det börja regna, och du spolas ner från spindelns tråd, är det bara att klättra upp igen. Snart blir du torr när solens strålar värmer dig och vindens energi sveper runt din kropp. Dra en suck av lättnad när Fader vind och Fader sol gör din kropp och själ torr, varm, och levande. Följ vindens energi uppifrån ditt huvud, ner till ditt halschakra, och känn hur den virvlande vinden låser upp den tunga porten som sitter i din hals….. Dra en suck av lättnad och släpp ut allt tungt som du har samlat på genom livet, som ligger där under handen på bröstet och skaver. Dra en suck av lättnad när du äntligen släpper taget om gammalt skräp som du inte längre behöver. Låt det komma ut genom din hals när du andas djupt, men låt det också falla till marken med hjälp av det renande regnet som kommer ifrån ovan.

Du har nu tagit första steget åt vårt håll. Skapelsen som tar form inom dig, där i solarplexus, är en vacker blå blomma. Du har gett ditt själsfrö, som ligger i solarplexus, jord och vatten för att kunna slå rot; och nu har du gett det luft och sol, så att det kan sträcka sina vackra blad mot himmelen. Dra en suck av lättnad när det första skedet av din tillblivelse är verkställt. Din själs blomma är plattformen för den första eviga skapelsen på jorden. Denna blomma ska nu bära frukt. Och då behövs en befruktning.

Fokusera nu på ditt tredje öga, och se för ditt inre hur en liten blå fågel kommer flygandes mot dig ifrån paradiset, för att dricka ur din blommas blad. I sin näbb bär den gudomlig nektar. Den landar på ditt huvud, böjer sin näbb mot ditt tredje öga för att vederkvicka sig av din blomma. Samtidigt faller en droppe nektar ifrån fågelns näbb till ditt tredje öga. Droppen letar sig ner till din blomma i solarplexus, och befruktar den. Det heliga dopet är nu ett faktum. Din frukt blir ett inre gudomligt barn….. Dra en djup suck av lättnad när du format dig själv, så som det var tänkt i begynnelsen. Sanningens ljus ska nu sänkas runt omkring dig, ifrån ovan och ifrån moder jord, för att låta detta barn få skydd och värme att växa sig stort. Möjliggör för ditt inre barn att växa, genom att ge det jord, vatten, vind och sol varje dag. Ta även emot de eviga energierna via tredje ögat och kronchakrat.

Att stöpa ljus, vet du hur det går till. Det är ungefär samma sak här. Ditt inre barn, växer med ett lager i taget för varje gång du ger det gudomlig näring. Du behöver försörja ditt barn genom detta arbete. Det är här vi talar om arbete av ett annat slag än det fysiska arbete ni är vana vid på jorden. Marken ni går på följer varje steg ni tar. Du blir medveten om Moder jords kärlek och vilja att hjälpa er växa, genom att för varje steg ni tar, verkligen känna denna kraft och tillhörighet. Moder Jord är grunden för allt växande. Det är mot evigheternas ljus ni växer. Mötet mellan himmel och jord sker inom er, där ni har ert gudomliga frö, i solarplexus. Detta är plattformen för ert andliga växande. Det är där bygget av er nya kropp sker. Många förstår kanske inte riktigt vad den här nya kroppen kommer att bestå av, men det är främst er ljuskropp som kommer att förstärkas. Det är då viktigt att er fysiska kropp kan leva upp till detta ljus. Det behöver bli balans och harmoni mellan kropp och själ. Många upplever hur sina kroppar inte längre vill ha en viss föda. Det som lockar mest, är lätt och levande föda. Det fina är att det brukar reglera sig själv. Och gör det inte det, får ni hjälp på ett eller annat sätt att hitta rätt. Döm inte er själva för vad ni äter, eller för att ni tror att ni gör fel. Men ha tillit, och var lyhörd för vad din kropp vill ha och behöver. Ni är vägledda!

Så, då var det dags att låta det, nu vuxna barnet stå på egna ben. Du kan nästan känna att det känns tungt i kroppen. Du behöver släppa taget om något. Du behöver låta barnet frigöra sig. Se för ditt inre hur det vuxna barnet tar ett kliv ut ur dig. Känn efter hur det känns, om det blir lätt, tomt eller någon annan känsla. Du har nu blivit två separata individer. Mötet med din tvillingsjäl kommer nu att ske. Du har återskapat din tvillingsjäl, din andra hälft som har legat och sovit inom dig som ett litet frö. Du har sett bilden av yin och yang. Det finns ett litet frö inom varje halva ifrån den andra halvan. Det var för att du aldrig skulle förlora din andra hälft. Mötet ni står inför nu, är det vi kallar för Det Heliga Bröllopet. Det är när du blir hel igen, så som det var i begynnelsen. Det gudomligt manliga och kvinnliga blir nu ett, inom dig, när du lyfter på slöjan och förenas med tvillingsjälen i en kyss….Kyssen beseglar löftet du gav dig själv när du föll ifrån den gudomligt rena och hela källan. Löftet var att återförenas i helheten – i det fysiska livet.

Du har nu ingått detta heliga och hela tillstånd, och du längtar efter att sätta bo. Du längtar hem. Du söker dig nu än en gång in genom din hals, för att i hjärtats heliga rum bygga det hem du alltid längtat efter. Grunden står stadigt nu, där i solarplexus, och du kan bygga hur högt du vill, med dina rötter djupt i Moder jord. Solen lyser på din himmel, vattnet porlar i din källa, vinden låser upp dina inre portar, den violetta nektarn befruktar din trädgård, och det eviga ljuset lyser upp tillvaron. Det är i detta hem du kommer att möta oss. Dina själssystrar och bröder. För det är i detta rum som gränsöverskridande kommunikation kan ske. Det är detta rum, som du nu har skapat, som vi kallar för den femte dimensionen. Möt oss där, och förhöj din ljuskropp genom att välkomna oss. Famnen full utav solsken, är ett gott tecken för oss att följa. Där solen lyser kan vi göra entré. Människor, och stjärnsystrar och bröder, kommer tillsammans att skapa en Ny Människa med gudomlig och mästerlig karaktär. Du är den nya människan. Vi väntar på Dig. Felsök inte dig själv, utan verka i diktamen ifrån evigheternas ljus, så ska allt bli rätt.

Mötet med er är troligen tidernas största händelse. Mötet med er på Moder jord innebär slutet på all ondska. Du och jag, är uppkomsten av nytt liv i evigheternas kosmos. Mötet med er alla, föranleder en helt ny tid på Moder jord. Förstå att ni alla är gudar, därför att ni har skaparförmågan. Det är det ingen tvekan om. Det är bara det att ni inte alltid vet vad det är ni vill skapa. Därför arbetar vi nu med att berätta det för er. Det är vår önskan och vår uppgift att förenas med er alla. Hem ljuva hem är portalen inom er som vi kallar den femte dimensionen. Det är där vi möts.

Med all uppskattning och kärlek för vad ni alla gör och åstadkommer på ert sätt, bjuder vi farväl för den här gången, och hoppas på snart återseende.

Era trogna och tillgivna systrar och bröder ifrån Plejaderna, Orion och Sirius. Till er tjänst som alltid – er tillgivne, SannAnda – Jesus Kristus.

Gå i evigheternas ljus, och känn era nya kroppar vibrera av liv. Känn varje kroppsdel återvända till här och nu. Känn era kroppar, och andas in det nya livet, och ingjut hopp i era själar.

Tack!

You may also like...