Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 19 augusti, 2019

Den Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

19 augusti, 2019

 

Hej mina vänner. Er kör av ”JAG ÄR LJUSET, JAG ÄR KÄRLEKEN, JAG ÄR” ljuder så Sant genom hela min kropp, flera gånger dagligen, och den avlägsnar med all säkerhet alla negativa tankar, i samma minut som jag förändrar mitt tänkande åt det hållet. Tack så mycket. Jag tror att det kan vara till hjälp för många.

Detta är mycket tillfredsställande att få höra när vi idag välkomnar dig. Vi skulle vilja säga att detta kan användas som NYCKELN till ert Välmående under dessa tider. Att använda det. Att uttala det. Att känna det … närsomhelst, om man så känner sig glad eller ledsen … till och med desperat eller förvirrad.

När man är Glad och uttalar detta … så utvidgar det er Lycka till en mycket Högre Ljusare plats.

När man är ledsen … så lyfter det ens humör och ens självförtroende.

När man är desperat … så tar det en ut ur mörkret.

När man är förvirrad … så kommer det att ge er Frid.

”Sjung denna Välsignelse i ALLA situationer, Käraste Själar och känn också Bandet av Ljus-Själar som i skaror ansluter sig till er precis i samma ögonblick.

I och med att Energin i dessa ord ökar … så kommer även KRAFTEN bakom/inom dem att göra detsamma.

Som vi konstaterade i vår senaste kommunikation … så förmår ni ’jordbundna’ nu KÄNNA mycket mer av de Högre Energierna som kommer in.

Detta påstående låter er ta kontakt med dem som hör till de LJUSARE källorna samt samla in kraft till er själva och er Planet.

NI FÅR TA EMOT OCH NI BYGGER UPP LJUSKRAFT.

NI HAR NU KONTROLLEN ÖVER DENNA LJUSKRAFT SOM NI ÄR … SOM NI HÄRSTAMMAR FRÅN.

Så många av er är nu helt vakna och förmår leda era tankar till den Högre Nivå som krävs för att samla in Energier till stora block … Stora behållare skulle ni kunna säga.

Ta ett ögonblicks uppehåll! Det tar mig tillbaka till flera månader sedan, då ni talade om stora behållare av ENERGI-LJUS (metaforiskt) som lagrades, på skepp tror jag, eller åtminstone så var det så som ni presenterade dem … och de skulle distribueras vid rätt tidpunkt (eller något åt det hållet).

Det stämmer. Vi är glada över att se att ditt minne är välfungerande för dig.

Verkligen. Eftersom jag ibland inte ens kan minnas vad jag gick för att hämta i rummet bredvid!

Dessa behållare med Ljus-Energi har nu öppnats. Vi uttrycker det till dig så lättfattligt som vi kan, för att försöka förklara.

Föreställ dig flera behållare av denna Ljusa Energi … kanske uppmärkt i lådor på nivåerna 1, 2 och 3. Under de senaste åren … så har lådorna på nivå 3 öppnats och släppts ut till era atmosfärer. Många av dem … över hela er Planet.

Sedan gick det över till att nivå 2-lådorna distribuerades … och förstå då också att inte ALLA ställen på er Planet var redo att ta emot nivå 2 och dessa höll fortfarande på att absorbera och anpassa sig till Energierna i lådnivå 3.

Platser med Högre Energi som förmår ta emot lådor med nivå 2 har gjort det och blir Upplysta av dem … de ansluter sig till dem.

Vi talar ’nödvändigtvis’ inte om specifika länder … i sig … för det kan vara att det i ett land förekommer stora konflikter och ändå kanske man ’lever’ bredvid den mest fantastiska Energin i bergsområden. Bergen skulle kunna absorbera Energierna i lådorna och filtrera Energin ut från dem på ett mer ändamålsenligt/’hanterligt’ … sätt. Medan … vissa länder kan ha en större mängd områden där Energierna kan ’välla in direkt’.

Det här är naturligtvis inte partiskt, det har inga fördomar, inget dömande. Det handlar helt enkelt om en enkel filtrering, för att Energierna på rätt sätt ska kunna hitta sin väg och i sådana proportioner att det leder till så lite splittring som möjligt.

Varför är det då … så att vi verkar vara så påverkade av ENERGIER? Är det ’årets uttryck’ när man är ur balans … ’Åh, det är energierna som ställer till det för oss?’ Ifall de härstammar från Kärleksfulla Högre Energier, så borde vi med all säkerhet skutta omkring överallt, och suga på regnbågsfärgade klubbor!

Käraste Själar! Vi har tidigare berättat om att dessa tider skulle komma … och som ni nu står inför och ändå, med respekt, så börjar de precis veckla ut sig.

De Högre Ljus-Energier som kommer in är inte vad som ställer till det inom era Gestalter.

Utan det är utjämnandet av dem INOM ERA GESTALTER som förorsakar obehaget. Skulle ni inte kunna säga att ni har bra och dåliga dagar?

Åh men javisst, klart!

Skulle ni inte kunna säga att ni känner känslor på vardera vågskålen?

Jomenvisst! Men vi klarar oss igenom dem med hjälp av att uttala ’JAG ÄR!’

Det som ni upplever är släppandet av det gamla … det verkligt gamla … inte bara från den här livstidens upplevelser … utan från SAMTLIGA livstiders upplevelser.

FÖRESTÄLL ER DET. Det är inget litet åtagande!

Och till råge på allt detta … ni gör det inte bara för er egen skull. Ni gör det för de många som ännu inte har medvetenheten att VETA … att ÄVEN DE borde göra det.

Och därtill så måste allt som inte tjänar LJUSET transformeras/transmuteras/skingras, för att frisläppa er Planet och alla som seglar med Henne … till Hennes NYA position.

NI HART GÅTT MED PÅ ATT ÅTAGA ER DENNA RENSNING.

DÄRFÖR STÄLLDE MÅNGA AV ER FRIVILLIGT UPP.

NI GER ER SERVICE.

Så när ni känner att ni har fått nog … och ni är frustrerade över att inte få se den förändring som sker, så som ni skulle önska … Bara VAR MEDVETNA OM ATT PLANEN I HÖG GRAD FRAMSKRIDER I SIN RÄTTA KURS.

När ni känner er besegrade inom er själs-KRAFT, upprepa då om och om igen …

JAG ÄR LJUSET

JAG ÄR KÄRLEKEN

JAG ÄR

KÄNN DET … VET DET … och er styrka kommer att återta ER till att i hög grad Vara på rätt kurs. När NÅGOT skakas om … så leder det till störningar.

Föreställ er att hela er Planet har skakats om likt en trumma inuti er tvättmaskin. Först snurrar den åt ena hållet, sedan det andra. Ibland fylls den med vatten (Kärlek) … Ibland dräneras vattnet ut från den … sedan snurrar den runt i en sådan fart att man känner det som om man hade förlorat hela kontrollen.

Vi behöver inte föreställa oss det så väldigt mycket … för det är exakt hur det ibland känns!

Men Käraste Ni! … vad händer efter denna ’cykel’? Trumman stannar och hela dess innehåll hängs Fridfullt upp ut i solskenet för att torkas efter tvätten … medan den milda brisen blåser plaggen hit och dit … förnyade … uppfriskade. KLART!

Det är en fin jämförelse. Så tillbaka till behållarna, om jag får? När anländer lådorna på nivå 1?

Inte än! De är av en långt större Energi …

Häftigt! Jag snappade precis upp vad ni höll på att säga … Jag undrar hur många av läsarna som gjorde detsamma?

Javisst, du snappade upp det rätt, Blossom.

Lådorna på nivå 1 kommer med ’HÄNDELSEN’.

Nåväl, i själva verket, för att vara mer exakt … så skulle vi kunna säga att de kommer innan dess, under och efter. Utan tvekan, när ENERGIN FRÅN dessa nivå-1-lådor öppnas … så kan ni inte/förmår ni inte … undgå att lägga märke till skillnaden på er Planet … gällande KÄNSLAN AV VÄLMÅENDE.

Jag ska försöka bryta ner det här en aning. White Cloud nämnde att HÄNDELSEN/EVENTET, hur man känner sig bekväm med att kalla detta … skulle komma vid en tid när vi verkligen känner att vi inte klarar av mycket mer. Så jag förmodar att saker och ting kommer att bli väldigt upp och ner vid den tidpunkten? Och ifall Energierna från nivå-1-lådan börjar komma igenom … Skulle inte då våra tvättmaskiner explodera?

För en del! Käraste Själar … Dessa Energier påverkar Var och En på olika sätt, i enlighet med ens egen individuella Vibration.

När den tiden kommer … och det kommer den att göra … det gör den … så kommer väldigt mycket utrensande/renande/utdrivande/avgiftande på samtliga nivåer att ha inträffat/framträtt.

Och har lämnat många själar LÅNGT MER ÄN FULLBORDADE OCH REDO.

Dessa lådor är numrerade … i nivåer … av en anledning.

Javisst, er värld kommer att genomgå massiva omvälvningar/störningar. Det måste den … för att få ALLTING UPP TILL YTAN SOM ANTINGEN MÅSTE AVLÄGSNAS ELLER RENSAS. Men får inte ni styrka av det? En visshet inombords likt aldrig förr? När era dagar framskrider … så förstärks denna VISSHET … denna STYRKA oavbrutet. För ju mer ni förstår den och accepterar den … desto mer av dess verklighet kommer att bli ni. Därför … för alla som är redo … för alla som har väntat … för alla som är i en position … kommer målmedvetet att förmå ta emot Energierna från låd-nivå 1 i sin helhet.

Så … alla kommer inte kunna göra det?

Nej. Beroende på ens ’nivå av Energi-medvetenhet’ inom ens själs-Väsen. Återigen … får vi nämna … att detta inte har att göra med dömande eller orättvisa … detta har att göra med en själv-vald positionering.

Så många kommer att behöva hjälpen av alla som är föregångarna.

Så många av er kommer att hitta er själva i positioner av ’ledarskap’. Det kommer att behövas många ledare, många, många ledare. Vissa som ska leda små grupper, vissa som ska leda stora … men så många själar kommer att behöva hjälp med att förstå vad som händer och vad de ska göra med det nya som sker inombords.

Så när vi känner att de Högre Energierna (nivå 1) kommer igenom … så vet vi att ’DET’ är på väg, eller hur? Men vilken skillnad ska vi leta efter … för saker och ting känns märkligt annorlunda under dessa pågående dagar av NUET?

NIVÅN AV KÄRLEK SOM NI UPPLEVER … även mitt uppe i allt kaos.

NIVÅN AV GLÄDJE SOM NI UPPLEVER … även mitt uppe i allt kaos.

NIVÅN AV VETSKAP SOM NI UPPLEVER …även mitt uppe i allt kaos.

NI KOMMER ATT VETA, KÄRASTE NI.

Ni kan redan känna Energierna bli starkare/Högre.

Därför VET ni att så mycket äger rum på nivåer som ni inte kan ’varslas om’ vid detta vägskäl.

Men vi ber att ni ska fortsätta med att HA TILLIT … TILL ER SJÄLVA.

HA TILLIT TILL KÄNSLAN AV GUDOMLIGHET INOM ER.

NÄR NI KAN KÄNNA DENNA GUDOMLIGHET … SÅ ÄR NI MEDVETNA OM ER VISSHET.

DET GÅR INTE ATT FÖRKLARA PÅ NÅGOT ANNAT SÄTT.

ER GUDOMLIGA SANNING GER ER ETT MEDDELANDE OM SIG SJÄLV … GENOM ER KÄNSLA NÄR NI … LER … TAR DJUPA ANDETAG …

NÄR NI … SJUNGER UR HJÄRTAT …

JAG ÄR LJUSET

JAG ÄR KÄRLEKEN

JAG ÄR

Snyggt tajmat. Exakt på timmen. Hur gör ni det när ni inte har någon tid?

Vi anpassar oss helt enkelt till er tid.

I Tacksamhet. I kärleksfull tjänst … JAG ÄR.

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...