Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 17 augusti 2018

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 17 augusti 2018

Per Staffan 20 augusti 2018

Kära Ni,

Ni har varit en skapelsegud/gudinna sedan er Universella start. Och det är de av er med Universella skapandeförmågor som är föregångare i denna övergång.

Kanske kan de här uttalandena få dig att undra varför endast en liten del av Universella varelser är skapande entiteter eftersom du tror att vem som helst av 5D eller bortom kan skapa vad de vill. Så är det, men inte på det sätt du tror.

Vissa Universella varelser, som du själv, är Olympiska skapelsestjärnor. Andra följer bara vad du rapporterar till totaliteten.

Ni liknar 3D-teknik skapare.

Efter att några skapade persondatorn, utformade många andra applikationer och programvara för att uppfylla behoven hos dem som var intresserade av den teknologin. Utan grundtekniken skulle det inte vara något behov av applikationer eller programvara.

Ni föregångare är skaparna av en viss del eller enhet och de som följde förstärkte dessa skapelser med delar som ni inte var intresserade av att skapa.

Så det är ni som föregångare som skapade Jorden och andra planeter på vilka många Universella entiteter skiftades, fulländades, lekte och förändrades i sådan utsträckning att ni kände ett behov av att återvända till att omforma er ursprungliga jord.

Nu är ni vilse för att ni har slutfört 5D jordskiftet. Så är det att ni flyttar bortom er skapandeomfattning på sätt som ni inte har gjort tidigare.

Din varelse genomgår i mycket samma process som de som precis vaknar. Att veta att du vill göra någonting mer – som ni bestämde er för, tillsammans, när ni valde att inte lämna jorden efter att ni byggt New Age-bron.

Ditt behov att förbli av jorden under denna livstid var ditt inre direktiv för att utöka dina skapelseförmågor från det stora till det lilla. Nu är du vilse beträffande ditt nästa steg. Inte för att du inte är kompetent, men för att den här rollen är så ny för dig.

Ditt syfte, din roll är att utöka dina skapande färdigheter långt bortom allt du någonsin har haft. För precis som jorden förändras, så gör du också det. Dina jordskiften är Universella skiften.

Många av dina föregångarvänner, släktingar och mediastjärnor valde att lämna innan de genomgick denna fas för de bestämde sig för att fortsätta som stora skapande enheter. Du är mer som Steve Jobs, grundaren till Apple Inc. För inte bara skapade du den nya rutan som nu är jorden – med hjälp av jorden, för jorden är också nu en skapande enhet i dess 3D till 5D-skifte – du skapar de bitar som passar inuti lådan.

Några av er är obeslutsamma – går du framåt med nya skapande färdigheter eller avslutar du din skapandeaktivitet innan du gör det? Det finns inget rätt svar. Inte heller innebär ett avslutande av din skapande aktivitet ett avslutande av ditt jordeliv.

Men mest sannolikt är du upphetsad över möjligheterna till vad som kommer härnäst. Om du är i den gruppen är du eller kommer du snart att upptäcka nya skapande färdigheter.

Några av er pustar över det konceptet för ni är inte upphetsade över någonting. Betyder det att ni kommer att lämna jorden? Eller bara att ni ännu inte har upptäckt något spännande?

Det är det senare. För du har övat och övat för att gå utöver din planetskapande kompetens. Ditt nya mål är att skapa inom 5D jorden.

Kanske du ifrågasätter varför så många behöver hantera nya processer, strukturer, tankar och känslor på jorden? Så är det för att alla på jorden vid denna tid vill utvidga sina färdigheter i nya och annorlunda riktningar.

Under våra år av resande tillsammans via denna kanaliserade blogg har vi sagt många gånger att när du utvecklas så gör Universum det. Du upptäcker nu exaktheten i det uttalandet.

Kanske undrar du varför vi verkar förringa dina planetskapande färdigheter. Det är så för att ni är uttråkade över att skapa samma planetskal om och om igen, precis som ni skulle vara för vilken relativt lätt jordaktivitet som helst.

Ni föregångare blir glada över något som ni nog inte kan precisera. Ni kommer att dechiffrera den upphetsningen i en dröm eller på annat sätt som varvar upp era nya färdigheter för äventyr.

För närvarande flyttar de flesta av er till denna spännande fas med liten eller ingen indikation på vad det betyder för er. Låt det vara så när ni väcker era nya färdigheter.

Kanske finner ni glädje i att skapa nya strukturer inom samhället. något mekaniskt eller vetenskapligt; ny musik eller nya konstverk; eller något för att förbättra naturen. Det spelar ingen roll för ni lär er hur och var ni vill utöka era skapande färdigheter. Allt detta som kommer att kombineras för att skapa himlen på jorden som du länge drömt om.

Skillnaden är att i det här livet förväntar du dig inte att andra entiteter ska fullkomna din skapelse.

Om så är fallet, vem kommer att skapa nya planeter, nya universella områden? De som följer dig. Universum är ett lärande/utvecklande centrum för alla.

Låt dig själv förstå att du aldrig slutar att utvecklas, vilket är sant för alla Universella väsen. Så är det att denna övergång inte handlar om upprepning utan utveckling och expansion av allt. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut klickar du på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klickar sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-postadress. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen gärna dela det här innehållet med andra, skicka in på din blogg, lägg till ditt nyhetsbrev, etc., men behåll artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans hemsida länk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...