Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 18 januari 2016

Bild t Michaels text

Brendas Blogg

Via Brenda Hoffman, 18 januari 2016

 

Många av er önskar att övergången ska gå mycket fortare än er fysiska kropp tillåter. När ni var barn väntade ni på att bli tonåringar, och när ni var i tonåren väntade ni på att bli vuxna. Så är det nu också.

Ni vill flyga genom dimensionerna även om ni ännu inte har skapat er jordiska dröm. Det kommer en tid när ni kan flyga, men först efter att ni har slutfört det förberedande steget att skapa er jordiska dröm. Och det kommer ni att göra när tiden är mogen för er. En tid som är timmar, dagar eller veckor bort.

Många av er tvivlar på att ni är gudar/gudinnor. Ni kan medge att andra kanske är det, men inte ni. Ni är bara en vanlig människa som går till jobbet, betalar räkningar och tar hand om familjen. När ni väl införlivar er egen betydelse i denna fantastiska övergång, kommer ni att skapa er egen säkerhet i vetskap om att den krävs innan ni svävar ut i etern.

Ni accepterar till fullo att andra kan ha den kompetens ni önskar att ni har. Att andra svävar in i olika dimensioner, frekvenser och tider. Kanske kommer ni också att göra det någon gång i framtiden. För ni fortsätter att tro att ni inte är tillräckligt bra eller kvalificerad nog för att vara en gud/gudinna.

Även det minsta tvivel om era förmågor talar om att ni ännu inte älskar er själva tillräckligt för att gå vidare till nästa nivå. Ni fortsätter att drömma om framtida förmågor som ni redan har.

Men då, i tonåren, var det lättare att drömma om en framtida pojkvän/flickvän än att städa ert rum. Så är det för er nu. Ni drömmer om framtida möjligheter utan att slutföra de steg som krävs för att komma dit, inklusive att veta och acceptera hur kraftfulla ni är, och att älska er själva tillräckligt för att veta att ni kan skapa vad ni vill.

Det här skapandet är er jordiska dröm. För ni behöver en stabil, kärleksfull omgivning att återvända till när ni anpassar er till nästa fas i er övergång. Kanske kan det bidra till att bättre förstå det här konceptet om ni minns era studieår. Även om det inte är sant för vissa som läser det här meddelandet, är den övergripande bilden en student som återvänder hem under sommarlovet och andra helger under det första steget in i vuxenåldern. Ett hem som får er att känna att ni hör hemma någonstans under er studietid.

Så är det för er nu. Det är dags för er att skapa det där boet, den där ”snuttefilten”, så att ni enkelt och bekvämt kan återvända till er hemmabas när ni känner er obekväma i ert nästa steg av övergången.

Nyckeln till att skapa denna trygghet är att veta, utan att ifrågasätta, hur kraftfulla ni är – och att ni älskar er själva tillräckligt för att ge er själva en jordisk ”snuttefilt”.

Den sista meningen kanske verkar lite fånig, eftersom de flesta av er tycker att ni älskar er själva – kanske inte lika djupt som ni skulle vilja – men absolut tillräckligt för att det ska kännas bra.

Inser ni hur mycket makt ni har gett till era gudar bara för att ni kallar dem för gudar – hur mycket makt ni har gett till någon ni beundrar? Ni tillåter dem att skratta och tänka ”Är de inte lustiga?” Ni tillåter dem att mobba andra och tänka ”Vad underbart att de är så ärliga.” Ni tillåter andra att närma sig er, trots att de inte ger er någon glädje, och de tänker ”Dessa stackars själar, någon måste ta hand om dem. Jag antar att det är mitt jobb.” Och hela tiden förnekar ni er guds/gudinnemakt på bekostnad av er glädje.

Om ni sätter andra före er själva i detta skapande skede, har ni ännu inte förstått den kärlek till er själva som krävs.

För vissa är en del av denna kärlek att ta hand om andra. Det är helt okej om det ger er glädje – som att lukta på en baby eller smeka deras mjuka hud. Men det är också fullt tillåtet att erkänna för er själva att ni inte är förtjusta i att byta det barnets blöja eller lyssna till dess skrik klockan tre på natten. Det betyder inte att ni inte byter barnets blöja eller håller om det gråtande barnet, det är bara det att ni erkänner för er själva att ni inte tycker om att göra det.

Var ärliga mot er själva och var också medvetna, med varje cell i era kroppar, att ni är gudar/gudinnor. Älska er själva tillräckligt för att omge er med glädje, och använd den glädjen och kärleken till er själva för att skapa er jordiska ”snuttefilt”.

Ni förväntar er inte att börja på universitetet utan en gymnasieexamen. Av samma skäl kan ni inte förvänta er att skapa er jordiska dröm förrän ni till fullo älskar er själva lika mycket, eller mer än ni älskar andra. Och det är inte möjligt förrän ni erkänner och accepterar att ni är gudar/gudinnor med fullkomlig frihet att vara det. Så är det. Amen.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brenda’s blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog and Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link:  http://www.LifeTapestryCreations.com

Du gillar kanske också...