Jesus via Krista, 16 januari, 2022

Jag kommer till er energetiskt som Jesus. Jag har en lektion jag vill dela med mig av. Det handlar om att vara i nuet. När ni har bråttom vad tänker ni på? Ni tänker… jag måste få till det här, jag måste det, och ni blir förvirrade. Förvirrade hjärnor är inte bra för er utveckling. För det som händer är att ni inte vet vilka ni är. Ni är precis som ett surrande bi, kan inte vara stilla. (Bin ska surra.) Men poängen med det jag försöker säga är, att ni tappar allt ur sikte, ni spårar ur. Tänk istället om ni skulle göra en sak i taget; hur roligt skulle det inte vara! Er sinne är engagerat och ni slutför saken. Men å andra sidan, när ni vimsar runt är ert sinne inte med. Ert sinne tänker på nästa sak och nästa sak. Ni missar då glädjen med er nuvarande uppgift. Den möjligheten är borta och går inte att ersätta. Ni behöver sakta ner. Bli inte frenetiska. En sak i taget. När ni gjort den tar ni er an nästa. När ni har en uppgift, fokusera då bara på den. Vi önskar att ni ska lugna ner er. Vi önskar att ni bara slappnar av. Allt kommer att ske vid den rätta tidpunkten.

Tid är en underlig sak. Vi kan tänja den. Ni finner utrymmen för att få jobbet gjort. Så låt ert oroliga sinne få koppla av. Den freneticitet som människor visar kan orsaka mer freneticitet. I dagens värld kommer ni aldrig att få allting gjort. Försök inte ens. Det kommer alltid att finnas mer att läsa, mer att lyssna på och njuta av då det finns tid. Vi kommer att presentera de saker som är viktiga. Allt behöver inte färdigställas. Tiden kommer att tänjas ut för viktiga projekt, men för de oseriösa sysslorna är den bortkastad. Tid som läggs på sådant som gör någon olycklig ignoreras. Tid som läggs på sådant vill vi ha mindre av. Så i er strävan efter att slutföra allt, då kommer vi att hjälpa till när vi känner att det är lämpligt, och vi hjälper till med det ni vill uppnå. Vi hjälper till att minska bördorna. Vi kommer att ta bort tid för ledsamheter och ersätta den med tid för glädje. Under 2022, ägna er tid bara åt de sysselsättningar som uppfyller er. Ni måste släppa de saker som gör er ledsna. Lämna bor dem, hyr ut dem, delegera och var glada. Finn sätt att minska er upptagenhet, så att ni kan använda tiden till intentioner.

Vilket huvudsakliga mål behöver jag uppnå? Varje morgon, vad är ert huvudmål? Arbeta bara mot det så faller allt annat på plats. Era prioriteringar kommer att anpassas, och resultatet kommer att belönas. I slutet av året har ni uppnått det.  Ägna inte tid åt att vältra er, det gör ingen nytta. De stunder ni behöver uttrycka sorg, gör då det. Men så fort ni får en bra känsla, följ den. Många känner att de måste få vältra sig ibland. Om ni mår bättre av det så är det okej. Gud placerar healing i ert hjärta. Så tag emot den kärleksfulla vägledningen som kommer att leda er till era mål, den tar er bort från ledsamheter och lugnar ert sinne.

Vår största gåva till er är att ni kommer att kunna prioritera era drömmar. Sätt i centrum det ni vill ha; era mål, era drömmar, era ambitioner. I slutet av året kommer ni att belönas för att ni litar på den här processen. I slutändan finns det inget större än att känna att man uppnått sina drömmar. Sluta redan idag att vara så upptagna. Fokusera på er uppgift. De andra sakerna kommer att falla på plats när det är rätt tidpunkt. Vakna upp och dela era drömmar. Se sedan drömmarna växa fram och ni kommer att nå framgång.

Jag är Jesus och jag berättar dessa saker för er, eftersom jag kunde stilla sinnet. Jag visste hur jag skulle fokusera en tanke. När ni känner att ni behöver lugna ert sinne då skulle jag föreslå att ni stannar upp. Fråga er själva, varför är jag så upptagen? Vad händer om allt inte blir gjort? Svaret är vanligtvis att ingenting kommer att hända. Ingen kommer att svälta, disken kommer inte att försvinna, era barn kommer inte att hata er. Det kommer att bli bra. För de upptagna proffsen på kontoret säger jag detta. Mer produktivitet kommer om ni bara slutför en uppgift i taget. Surrandet av idéer i huvudet skapar mindre fokus, och det tar faktiskt längre tid att slutföra en uppgift. Hitta ett system och skriv ner era tankar, spela in dem och gör dem vid ett senare tillfälle. Chefen kan bara göra en sak i taget. Chefen uppskattar att saker är avbockade på att-göra-listan. Han förväntar sig inte att hela listan ska bockas av på en gång. Ändra era uppfattningar om att effektivitet innebär utmattning. Gör en uppgift, sedan en annan uppgift, och så vidare. I slutet av dagen kommer ni att säga att det var en bra arbetsdag, fortsätter imorgon. Och framstegen kommer att visa sig dagligen.

Om ni vill veta hur jag fick det hela gjort, så var det att jag visste vad mitt första mål var och jag arbetade bara mot det. Om det inte stödde målet, så var det inte för mig. Jag ger er den här utmaningen: Vilket är ert nummer ett-mål? Jobba mot det. Om inget stöder det så släpp det. Det ni bör göra härnäst är en kartläggning av er tid. Hur mycket av det går åt till att följa andra människors liv, och vad de gör? Fokusera på er själva. De timmar som spenderas på att gå igenom andras intressen, främjar inte era egna. 2022 kommer att bli ett år av distraktioner, så jag ger er den här utmaningen med att hålla er fokuserade. När saker går galet, kom då tillbaka till ert mål. Se er själva lyckliga med ert mål uppnått i slutet av 2022. Var och en av er kan komma på någon sak att arbeta mot. Om flera mål, prioritera. Kommer de alla samman som ett mål, som är i harmoni? Det är ert slutgiltiga mål. Men nu kan ni välja ert eget mål, och jag önskar er lycka till när ni sätter fart för att uppnå det. Era guider tar er dit ni behöver. Vi kommer att viska till er. Och vi ser fram emot era framgångar.

Ni har all min kärlek, och jag önskar er ett stilla sinne under 2022. God natt.

 

(Kanaliserat meddelande den 15 januari 2022)

 

 

Översättning: Maggan

You may also like...