Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 24 januari, 2020

Brendas Blogg

via Brenda Hoffman

den 24 januari, 2020

Kära Ni!

Ni har läst texter om att allt är väl, att världen nu är fylld av glädje och att ljuset nu dominerar i ert liv och i världen. Men ni har antagligen ännu inte fått uppleva detta ljus på det djup som ni för några dagar sen trodde var möjligt. För ert liv verkar vara som det alltid har varit. Ni jobbar. Ni äter. Ni sover.

Vad ni ännu inte har tagit itu med inom ert trossystem, är att ni nu fungerar och tänker annorlunda än tidigare.

Kanske ni har lagt märke till små indikationer som att ni inte oroar er lika mycket, kanske inte. Men var utan tvekan medvetna om att ni är annorlunda än för några veckor sedan. Men sedan så är ett dylikt konstaterande av ringa betydelse för er ifall ni inte uppmärksammar er annorlunda inställning till livet och de samspel som detta leder till.

Ni känner er bekväma med milstolpar som inkluderar firandet utifrån andra – en födelsedag, ett bröllop, en examen, en ny baby, ett nytt umgänge osv. Men ni förstår ännu inte att firandet av dylikt är indikationer som riktar sig utåt från er egen roll i samhället, i stället för personliga markeringar.

Era föräldrar talade om för er när ni skulle födas, samt hur ni bäst skulle uppmärksamma denna händelse. Och likadant är det för alla andra personliga festligheter eller förändringar. Samhället talar om för er när och hur ni ska fira. Sådant som inte är ett firande – kanske en jordisk död eller ett trauma – blir också uppmärksammat år efter år. Inte nödvändigtvis för att ni behöver göra det, men för att andra känner att ni borde. Att pryda gravstenar eller påminna om en händelse såsom en jordbävning eller ett krig.

I huvudsak har ni varit beroende av samhället för att avgöra när och hur ni ska uppmärksamma händelser.

Så är det inte längre. Ni är ingen marionett för samhället, vilket ni tidigare var. Därför har ni fullbordat den största händelsen på Jorden som någonsin kan begripas, utan trumpetfanfarer eller gratulationer.

Fastän ni känner er annorlunda så har ni ingen tillit till dessa känslor, för ingen firar den nya som ni är. Så ni undrar vad ni har gjort för fel, eller vad ni inte har gjort.

Därför kommer vi från alla Universa att nu tillhandahålla er med detta firande. Halleluja, Glitter, Skratt, Glädje, Roligheter!

Kanhända vissa av er skrattar. Så tokigt. Hur kan vi, från alla Universa, tillhandahålla er med ett firande för att bevisa att ni har tagit examen från 3D, 4D och nu bemästrar 5D? Åh, det är det som är poängen, eller hur? För ni kan bara avgöra er nivå av slutförande. Och ifall våra ord klingar tomma, så kanske ni ska fråga er själv varför. Är det för att ni väntar på att samhället ska tala om för er att ni är ok inom er själv? Eller är det för att ni inte har tillit till er själv?

Det återstår inget mer för dig att böna eller be om. Du har tagit examen långt utöver dina förväntningar. I sanning har de senaste dagarna varit en rigorös slutexamen som du har skapat för dig själv. Du är klar. Du kan flytta ut från studenthemmet. Det betyder studenthemmet i ditt huvud när du säger till dig själv: ”Jag kan ännu inte vara klar för världen, för jag känner inte till det ena eller det andra.” Och vi svarar: ”Städa ur ditt studentrum och ansök om det Universella jobb som fyller dig med glädje redan när du tänker på det. Var medveten om att du är den enda som söker detta jobb och du är mer än kvalificerad för det.”

Du tävlar inte längre om ett jobb, ett samhälle, eller någonting. Du har skiftat dig själv från att vara en social varelse på Jorden till en unik Universell Skapare inom Jordens eter. Inte ens skyn är längre din gräns. Vem är du? Vad ger dig glädje? Detta är din nya och enda väg.

Om du fortsätter tro att en sådan väg endast är möjlig i 3D -termer av att vara NÅGOT eller NÅGON, så har du glömt regel nummer ett i detta nya liv – du är unik och därför unikt kvalificerad för alla jobb som du önskar dig. Du har i eoner förberett dig för denna roll.

Du är inte längre en social följare, du är en Universell ledare. En ledare som världen nu behöver för att bygga upp trasiga strukturer och för att lysa klart för alla som önskar följa efter.

Som vi gång på gång har konstaterat, fastän många av er ännu måste tro på att detta stämmer – den som tar hand om sin lilla trädgård med glädje är lika värdefull som den som skapar en miljöfråga som skiftar tankarna eller handlingarna hos miljoner.

Denna nya väv av glädje är inte uppbyggd av gigantiska trådar i guld och silver. I stället är det ett färgglatt verk som skänker glädje till alla som ser det eller tar del av dess skapelse. Trådarna är inte desamma, fastän varje tråd väger lika mycket.

Vänligen kom ihåg att Henry David Thoreau levde i isolering med ett behov att få skriva sin personliga filosofi. Fastän man tyckte synd om honom och hånade honom på grund av hans självvalda isolering, så gjorde han mer för att förändra världen än vad som hade varit möjligt om han hade ägnat sitt liv åt sin familjs framgångsrika pennfabrik.

Så kommer det även att vara för er. Vad ger er glädje? Det spelar ingen roll vad det är när ni nu inte längre befinner er i 3D eller 4D. Era nya glädjeämnen har slipats för att producera vad som behövs för er och därmed för Jorden och alla Universa. Ni har valt ut dessa segment från ert förflutna, från ert nuvarande liv och er framtid för att på bästa sätt skapa denna förmåga, detta intresse eller denna tid av lek. Och det har ni gjort inom gränsområdet för vad ni vill göra och vad Jorden och alla Universa behöver.

Du kan inte göra några misstag. Inte heller kan du välja fel väg. Följ din glädje så kommer allt att bli som du har önskat innan du i denna livstid trädde in på Jorden. Fortsätt vänta på bekräftelse från samhället eller någon annan om att du är rätt person på rätt plats så kommer du att stå kvar i rädsla, vara uttråkad, apatisk, ilsken eller ha någon känsla som inte inkluderar den glädje som du så intensivt längtar efter.  Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...