Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 18 november

 Bild t Michaels text

Mina Kära,

Många fortsätter att emotionellt stappla efter kaoset under de senaste dagarna. Oroa er inte för detta är inte längre ert naturliga tillstånd. Det tar kanske några dagar för er att finna balansen, men ni finner den. För ni är inte längre utav 3D och ert steg tillbaka är enbart ett steg och inte ett stort hopp tillbaka. Ni helar delar av er själva som ni inte visste var sårade.

Denna fas av helande är mycket annorlunda från fasen av utrensande som ni upplevde under månader, år eller till och med årtionden. Naturligtvis så tycker ni annorlunda, för ni känner er olustiga trots de pågående löftena och profetiorna om glädje.

Tänk på denna fas som ett smärre ytligt sår på huden som inte helt och hållet läktes tills att ni upptäckte en läkande salva.

Under eoner av tid så gömde och dolde ni det, och all medlemmar av ert 3D samhälle, samt fruktade att ta upp dessa förolämpningar, ilskan och rädslor som förhindrade er från att vara er själva. Kanske att det inte var mer än en granne som ignorerade er, eller så skrämmande att ni undrade om ni och er familj skulle överleva på jorden eller en mänsklig holokaust.

Trots att ni överlevde så fortsätter det pågående såret av ”När blir det min tur?” att hålla sig kvar i er varelse. De gömda rädslorna som ni behandlade med era plåster är nu exponerade för ert slutliga helande.

Era hudsår är bara på ytan. Kanske att det inte gör någon större skillnad nu, men det kommer det att göra. Då ni applicerar er kärleksfulla salva så kommer ni att vara på god väg.

De som inte har rensat ut sin interna varelse är i den mörka natten av deras själ – En fas som ni framgångsrikt har fullbordat.

Nageltrång är obehagligt och ofta smärtsamt. Och innan denna tånagel läks så är det ert fokus. När ni väl har lagt på rätt medicin så glömmer ni dock det hela.

Era rädslor inom er som ni samlade på er innan ni utplånade dem i detta livet höll i sig under eoner av tid och påverkade er både externt och internt. Ni kan lätt gå till en kärleksfull fest med ett nageltrång, men inte om ni misstror kärleken hos de på festen.

Detta är skillnaden mellan ett sår på ytan som ni snabbt rensar upp och ett djupt sår som påverkar er varelse under eoner av tid.

Kanske att ni inte kan se skillnaden på de två eftersom ni lider.

Ert nuvarande lidande är på ytan och behöver inte vara något ni behöver ta hand om på veckor eller månader, vilket inte var fallet under era eoner av tid med rädslor ni höll inombords.

Kanske att ni är rädda att jorden går bakåt då det gäller mångfald och ekologi. Det är inte sant. För om ni läser detta material så har ni klargjort inom er själva vad som är acceptabelt för er. Ni har fokuserat och rensat ut era rädslor till den grad då ni kan uttrycka era rädslor djupt inom er att allt är väl trots notiser som visar på det motsatta.

För vad som händer nu är inte foglighet, utan istället, ”Detta är inte acceptabelt i min värld”. Så det är ni som den stora massan som fokuserar er på vad ni vill istället för vad ni tror gäller.

Er nuvarande rädsla och ilska är att allt kommer att fortsätta såsom tidigare då det gäller era ledare och jorden som helhet – istället för att förstå att sådana rädslor inte längre är giltiga.

Det är dags för er att justera in er till en ny värld då era tidigare rädslor inte längre är er verklighet. Vi säger inte att ni kommer att flyta ovanpå allt, utan att ni kommer att upptäcka inom er själva er nya kärleksvarelse som kommer att krossa (ja, krossa är det korrekta ordet) rädslan som nu uttrycks.

Ni behöver inte längre krypa ihop i ett hörn och säga till andra att han eller hon gjorde det ena och det andra mot mig. Ni är en annorlunda varelse än ni var för bara några månader sedan. Och så är det, även om ni förnimmer och känner hatet, så vet ni djupt inom er att det inte är er värld för ni skapar en ny värld.

Innan denna övergång så skulle ilskan och hatet överlevt under årtionden, till och med eoner, för det VAR er värld. Den finns inte längre. Så ni kan lysa ett ljus i dessa mörka utrymmen istället för att krypa ihop i ett hörn.

Detta är en ny värld med nytt ljus. Ett ljus som skiner på alla. Och allt ni behöver göra för att vara en del av denna nya revolution är att djupt inom er veta att ingen och inget är starkare än ni.

Kanske att ni känner er isolerade. Såsom att ni är de enda som skiner ert ljus. Eller att ni inte har några likasinnade vänner. Eller som att ni är i ett land eller på en plats så fylld med hat att ert ynkliga lilla ljus inte gör någon skillnad. Eller att ni inte vill vara en del av en social/kulturell revolution. Eller att ni är trötta och kan inte kämpa längre.

Att kämpa och slåss är inte er roll, kärlek är. Att skina ert ljus så att de ute i kölden så att säga vet att något finns att tillgå. Ert ljus kommer att nå era så kallade ”ledare” (för ni behöver inte längre ledare) lika mycket som gemene man. Ert ljus av kärlek kommer att stråla runt om globen och till och med hjälpa jorden att ta sig igenom sin smärta och ilska.

Detta är en tid då alla vinner, istället för en tid då alla förlorar som ni har upplevt under eoner av tid. Eoner av år av fruktan som placerade er på ett snurrande hjul av hat, rädsla, hämnd och sedan mer hat.

Detta är en tid av kärlek trots er rädsla, hela de som vill helas och att låta de som inte tillåter att helas att fortsätta att uppleva deras karmiska hjul av hat och vrede.

Vi har sagt till er att er karmiska tavla är ren. Så är det trots er fortsatta rädsla att så inte är fallet. Med denna rena tavla – när ni väl erkänner och helar era nuvarande rädslor på ytan – så kommer ni återigen att känna fräschheten och glädjen som ni redan har tagit del av under korta perioder.

Denna tid i ert samhälle är för att låta de som inte än har startat deras övergångsresa att göra så, om de så önskar. För faktorerna som ni kollektivt skapade så att säga ”stå ansikte mot hatet” ger alla en chans att besluta om de vill fortsätta deras liv av rädsla och hat eller efterlikna kärleken och glädjen som snart kommer åter till er under mycket längre perioder än som har varit sant i det förgångna.

Ni kommer att upptäcka att andras raseri och rädsla inte kommer att påverka er såsom det en gång gjorde. Att det i själva verket känns lite dumt. För ni vet vilka ni är utan att någon behöver säga till er vilka ni borde vara. Så är det. Amen.

 

 

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

 

 

 

http://www.LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel:  Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

 

 

 

Du gillar kanske också...