Brendas Blog via Brenda Hoffman, 14 Augusti, 2020

Brendas Blog via Brenda Hoffman

Augusti 2020

Kära Ni,

De nuvarande oberäkneliga energierna får er förmodligen att känna känslor ni inte har känt eller behövt känna på ett tag.

Energierna är av en one-size-fits-all typ som påverkar er i förgrunden, liksom dem som är djupt nedsänkta i 3D. Detsamma har för det mesta varit sant genom hela denna övergång. Skillnaden är att ni har blivit så fint intonade till energierna att ni inte kan överge dem som rör platser ni inte har något behov att gå till. Så ni är troligen tårögda, sorgsna, ilskna, irriterade och inte nödvändigtvis en trevlig person att umgås med.

Har ni upptäckt att platser fulla med folk får er att känna er obekväma – att ni blir överväldigad av att känna andras känslor? Så är det nu. Skillnaden är att ni känner samma genom frekvenser istället för genom fysisk kontakt. Ni plockar upp ängslan, ilska och rädsla, sannolikt även där trängsel råder.

Ni ser er själva spela över med ord och handlingar som förefaller kontraproduktiva mot er tillväxt och skrämmande för andra. För andra är vana vid ert tidigare uppförande – sannolikt mildare och mer förlåtande än nu. Dessa interaktioner är lika skrämmande för er som för andra, för ni vet nödvändigtvis inte varför ni är så upprörda.

Ni utvecklas – ni är en ny varelse i ett nytt land. Men den tanken minskar inte er ilska eller era ovanliga reaktioner.

Några av er tror att era reaktioner beror på att ni är mer avancerade i era övergångsförmågor än dem som ni lever med eller umgås med. Även om det kan vara så, så är det inte orsaken.

Ni är rädda för ni har inget att hålla fast vid. Er politiska/geografiska värld känns inte rätt. Och era bekymmer för eller med andra verkar inte ha några lösningar. Ni vill desperat ha en ny värld.

Även om ni djupt inom er vet att en ny värld av kärlek är slutresultatet av denna övergångshistoria, verkar inte viljan att få det lyckliga slutet nu förändra någonting. För ni hör dagligen om mer svårigheter och få lösningar.

Ni har gång på gång fått er berättat att ni kommer att initiera skapandet av dessa lösningar – nya politiska, akademiska, straffrättsliga, medicinska, geografiska, ras, sexuella, miljömässiga, mänskliga lösningar. Så är det. Inte bara idag eller imorgon. För ni håller på att lämna ert nya ni barnstadie. Och då ni gör det kommer ni att ha mindre behov av patriarkaliska källor för att skapa nya strukturer åt er.

I eoner var jordlingar beroende av den dominanta eller manliga arten för att skapa strukturer lämpliga för 3D världen av rädsla. Detta är en ny värld. Så det går inte att vara beroende av männen för att skapa det ni vill ha. Och vi talar i breda termer av både män och kvinnor som utsöndrar maskulinitet. För ni och alla andra i övergången har redan eller kommer att balansera era manliga/kvinnliga energier så att nya skapelser är neutrala.

Det är inte längre en värld där maskulin energi dominerar. Så – som det har skett eller sker – de manligt dominerade 3D strukturerna misslyckas. Det nya som byggs kommer att vara neutralt – varken maskulint eller feminint dominerat. Och dessa nya byggen kommer att ha kvar sin användbarhet i eoner då ni och världen skiftar från rädsla till glädje.

Ni känner intuitivt till framtiden. Men ni vill ha den framtiden nu trots att det ännu inte finns tillräckligt många uppvaknade byggare av det nya ännu. Det kanske är till hjälp för er att förstå om ni tänker er en sexåring som gråter för att han eller hon inte kan köra familjens bil. Även om den sexåringen intuitivt vet att det kommer en tid när han eller hon kan det, så vill den göra det nu.

Så ni trängtar efter något som ska komma i en nära framtid. För ni måste mogna lite i er nya varelse – och ytterligare några strukturella skapare måste vakna upp.

Ni hjälpte till att skapa den nya jorden och var kvar av denna nya jord för att rensa er varelse från 3D rädslor och handlingar. Det är de som följer er som kommer att skapa strukturerna som betonar glädje och kärlek. Det är inte nödvändigtvis er roll. Som föregångare kommer ni att ha påverkan på utformningen av dessa nya strukturer, men er roll nu är mer personlig än global. Ni lär er lysa ert ljus starkt trots rädsla och ilska då 3D trygghetsbitar förstörs ett efter ett.

Ni är en nya jorden skapare, inte en strukturell skapare. De som följer kommer att skapa de nya strukturerna. De i tredje och senare vågor kommer att förstärka dessa nya strukturer så att generation efter generation får känna ett bekvämt leverne i kärlek och glädje istället för rädsla.

Ni kommer att börja uppleva de nya strukturerna i den nära framtiden, så snart som de i den andra vågen får sina ”sjöben”.

Ni skapade inte nya jorden över natt. Mest sannolikt var ni involverade i det i åratal, om inte årtionden. De i den andra vågen kommer att skapa nya strukturer mycket snabbare. Och de i den tredje och senare vågor kommer att fullgöra sina uppgifter på ett ögonblick. För varje våg nyttjar energin från de tidigare vågorna.

Allt sker enligt planen – den plan som ni hjälpt till att utveckla. Er nya varelse kommer att mogna och njuta av livet på sätt ni nu inte kan föreställa er. Precis som att försöka beskriva romantisk kärlek för en sexåring är omöjligt, så är det för oss att beskriva hur ljuvligt ni kommer att uppleva kommande faser i denna övergång.

Men just nu är ni ett barn av en ny varelse som utvecklas till en ungdom med ett behov av att upptäcka er själva utan att bekymra er om vad senare vågor gör eller inte gör enligt er tidtabell. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...