Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 19 maj 2017

Brendas Blogg via Brenda Hoffman

19 maj 2017

Kära ni

Några av er har förlorat vänner och familj, andra har funnit nya relationer. Det är som det ska vara i detta episka Universella skifte.

För när ni förändras till en annan varelse så gör de ni interagerar med också det. Ingen och ingenting är som det varit. Ni interagerar olika med olika förväntningar. Ett sådant dramatiskt skifte i ert varande stöter bort vissa och är attraktivt för andra.

Även om det globala ljuset lyser skarpare finns det en del som inte är intresserade av att vara av ljuset. Och det finns andra som är rädda för ljuset, för de förändringar deras inre-varelse vet är nödvändiga för att vara av ljuset. Därför kan några av era närmaste vänner, arbetskamrater och släktingar börja undvika er, ni skrämmer dem.

Den där sista tanken kanske är skrämmande för er, för ni har litat på dessa människor under er förändring. Ni har känt en besläktad själ som hjälpt er genom det gatlopp som tills nu varit er omvandling.

Kom ihåg att var och en av er utvecklas på ert unika sätt. Så denna tid är lik den tid när ni tog examen i gymnasiet. Ni var besläktade själar när ni gick samma väg, men så fort era vägar började gå åt olika håll via olika jobb, bostadsorter, giftermål och barn så förlorade ni kontakten med era ”eviga” vänner och släktingar.

Så är det nu. Ni börjar eller kommer snart att börja skapa nya relationer mer i linje med er unika väg. Det är inte så att ni älskar era tidigare vänner mindre, men ni har mindre gemensamt nu för de förstår inte er precis som ni inte förstår deras beslut och vägval.

Skillnaden på denna Nya Jord är att ni kommer att ära deras unika väg för ni vet i hela er varelse att det unika är ”inne” och att behaga massorna är ”ute”. Detta är verkligen en Ny Jord med nya förväntningar och direktiv.

I det förflutna blev de som inte följde er ledning bedömda som ”lite långsamma” eller avundade. Inget av dessa är del av er nya repertoar. För ni kommer att djupt inom er veta att hemlösa människor kan producera och expandera ljus precis som ni kan. Att alla är lika med olika behov och intressen. Intressen baseras på inre direktiv istället för det gamla ”stackars jag” eller ”lyckliga jag” synsättet.

Det som väcker mångas fasa angående politik är att kärlek och acceptans av alla inte är en prioritet eller ens något som betonas. De ”som har” och de ”som inte har” är så uppenbart exponerade för alla. Och de ”som har” verkar dansa en jig då de skapar fler regler och lagar som slår ned hoppet för de ”som inte har”.

Detta nedtryckande kommer att nå en kritisk punkt då ni kommer att få se väldigt många kräva sitt ljus. Många fortsätter dock att känna att de inte förtjänar bättre, så de har ännu inte förmåga att gå bortom vad samhället säger är möjligt.

Men dagligen börjar alltfler känna sin inre styrka vilken leder dem till deras personliga väg av kärlek och glädje. Så det kommer att bli så att de i politiken och andra institutioner som tror att de har kontrollen kommer att börja uppträda mer och mer irrationellt när de känner sin makt glida bort. Ett irrationellt uppträdande som uppmuntrar dem som hittills bara doppat sina tår i frihetens ocean att kliva in och göra anspråk på sin personliga makt.

För nu förefaller allt vara förlorat till de av er som redan är av ljuset. Sanningen att säga så har allt bara börjat att hittas. Låt era institutionella ledare göra valet mellan att hoppa in i sin ocean av kärlek eller att bli överflödiga då de omkring dem inser att dessa ledare är lika den maktlösa Trollkarlen av Oz.

Det återför oss till vårt ursprungliga tema angående vänner och familj som driver iväg i andra riktningar än ni själva. Ni vet att ni aldrig är ensamma, vilket är en klen tröst när era rädslor att ha fel kommer i förgrunden – vilket oftast händer när en vän eller familjemedlem går utanför er nära omloppsbana. Ni kommer att finna andra mer i samklang med er. Låt det vara så. Och låt er själva öppna upp till nya relationer i alla former.

För ni är inte längre en stagnerande varelse, ingen är längre det. Energiutbrotten och skiftena träffar alla. Och det är allas val hur och om man vill få tillgång till dem. Några kommer att ignorera eller förneka de nya energierna. Andra, som ni själva, kommer att välkomna energierna med öppna armar.

Var och en av er utvecklas med den hastighet och i den tid som är rätt för er. Men, som var sant när ni påbörjade ert vuxna liv efter gymnasium eller högskola, kommer inte alla att vara kompatibla med er. Skillnaden nu är att ni kommer att börja ära de som skiljer sig från er, istället för att döma dem.

Sådana aktiviteter hjälper er att polera ert inre ljus, och också hjälpa andra att finna sin väg. För den Nya Jordens energier handlar inte om ”borden” och ”måsten”, utan om ”vem är Jag?”

Och de som verkar vara mest dramatiskt fel för er hjälper till att knuffa er varelse bort från dömande till acceptans. För deras handlingar är så uppenbart lagda på en nivå av icke-acceptans att era acceptansceller knuffas långt bortom var de någonsin varit på jorden.

Med det inte sagt att de nuvarande samhällsledarna är mer ondskefulla än de i Jordens historiska förflutna, utan istället att de använder utgångna koncept som ni och de av ljuset inte kan förstå eller vara ense om.

Nya vågor av acceptans strålar igenom jorden och Universum för att skapa Nya Jorden, nya varelser av ljus och extremt frustrerade ledare som fortfarande har att acceptera att kärlek är större än rädsla. Så blir det. Amen.

http://www.LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2017, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel.

 

Översättning: Markku Pärssinen – www.st-germain.se

 

 

 

You may also like...