Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 2 januari 2022

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 2 januari 2022

 

Nära och kära,

Välkommen till en ny jord-era – en som kommer att omskrivas och diskuteras i evigheter. Det som var finns inte längre, och det som kommer att bli skapas nu.

Ni har väntat på ett sådant tillkännagivande i evigheter. Den tiden är nu.

Naturligtvis föreställer ni er en förändring över en natt – vilket inte nödvändigtvis kommer att hända. Som deltagare i denna nya värld kommer du att fungera som du känner dig bekväm, och genom att göra det kommer skiftet att ske enkelt och utan ansträngning.

I den yttre styrda världen drogs din uppmärksamhet till stora, spektakulära händelser som krävde en enad uppvisning av vad som ansågs lämpligt av ledare, media eller politiker. Denna nya jord handlar om lätthet, flöde och harmoni istället för de förväntade utåtriktade regisserade soloframträdandena.

Trots olika känslor eller behov belönades solotankar och handlingar tidigare. Detta är inte längre sant. Din nya jord kan kännas lite kaotisk till en början, för varje varelse kommer att presentera en lite olika syn på möjligheterna. När det kaoset lägger sig kommer en vacker harmoni att skapas.

Många av er känner att den här tanken eller den där handlingen är fel. Sådana känslor kommer att försvinna när du blir mer bekväm i din personliga värld – vilket kommer att ske snabbt under det här nya året. De bitar som var irriterande innan kommer att glida ifrån ditt fokus, eftersom du kommer att ha nya intressen att fokusera på.

Din nya värld kommer nästan att verka som om du har tagit ett lyckopiller, för du kommer att undra vad som gjorde dig upprörd bara dagar eller veckor tidigare. I själva verket, i mycket, är det att ta bort strålkastarljuset från det som inte längre är en del av din värld eller dina intressen.

Smärta och rädsla matades ut av de som fruktade det. När antalet som föder rädsla minskar, är den eftertraktade effekten inte längre där. Lite som att bestämma sig för om man ska skämmas eller ignorera sitt lilla barn som brister ut i raserianfall på en offentlig plats. De flesta föräldrar inser snabbt att ignorerande av raserianfall förnekar barnets kraft och behovet att deras barn ska fortsätta.

Så är det för ditt nya liv. Du kommer inte att ha tid eller energi att belöna raserianfallen hos dem som vill stanna kvar i ett utriktat 3D-liv.

I 3D var utåtriktade handlingar spännande och skrämmande. Du kände djupt för det som tillät dig känslomässig frihet från de utåtriktade aktiviteterna baserade på bör och måste – ditt personliga fängelse för vem du borde vara.

Det finns inget behov av den typen av känslomässig frihet i den här nya världen, för bör och måste existerar inte.

Och om du finner dig själv igen insnärjd i bör och måste, kommer du att skapa en väg bort från dem. Inte för att borden eller måsten är dåliga eller fruktansvärda – båda var krav i en utåtriktad värld – utan för att de inte längre är intressanta eller kompatibla med dina nya intressen.

Inrutningar är ute. Friheter är inne.

En del av er undrar hur ni kommer att förhålla er till de vänner och släktingar som är helt insnärjda i yttre aktiviteter. Det kommer du inte att kunna – åtminstone inte på den nivå som en gång var sann, för du är en ny varelse i en ny värld. Vilket är lite annorlunda än att relatera till föräldrar som har en utbildning i tredje klass efter att du har tagit doktorsexamen i fysik. Du skulle fortsätta att kommunicera med och ta hand om dina föräldrar. Ändå är det osannolikt att du skulle diskutera dina teorier eller professionella interaktioner med dem, för de skulle inte förstå.

Du kommer inte att avfärda de som inte är inåtriktade. Du kommer bara att kommunicera mindre och på andra sätt än du gjorde innan din fullständiga övergång från utåtriktad till inåtriktad varelse. Vad de som vill förbli utåtriktade tycker är intressant kommer att skilja sig från vad som är sant för dig. Och eftersom huvuddelen av jordens varelser har fullbordat denna inåtriktade övergång eller är i färd med att göra det, kommer globala kommunikationer, handlingar och interaktioner att förändras utan ansträngning från din sida.

Du är en ny varelse i en ny värld. De som bestämmer sig för att stanna kvar i sin utåtriktat styrda värld är inte dåliga, bara lite gammalmodiga och inte så intressanta.

Så det är din nya värld som försiktigt kommer att skifta dag för dag från rädsla till frid – ett intresse och en aktivitet i taget. Inga höga smällar av rädsla och förtvivlan, bara en mjuk, mjuk rörelse bort från det som var till det som är. Så må det bli. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com), och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela detta innehåll med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men vänligen upprätthåll den här bloggens integritet genom att inkludera författaren/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...