Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 20 maj

Bild t Michaels text

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 20 maj

Mina Kära,

Ni förtydligar er existens och riktning – inte alltid en lätt uppgift eftersom ni är vana vid att glädja andra, att göra det rätta i samhället, trots misstankar om hur rättvisan i samhället kan påverka er. Ni upptäcker att det är alltför obehagligt att inte vara er själva – oavsett konsekvenserna.

Hittills har de flesta av er trippat på tå runt era egna uppfattningar och hur ni vill att det ska vara.

De senaste dagarna, har många av er upptäckt att det inte längre går att skyla över. Om ni förråder era inre väsen, skapar ni fysiska eller emotionella obehag i kroppen, som om ni har gått vilse.

Ett obehag ni lätt gömde för er själva tidigare.

Ni brukade fungera inom parametrarna för riktigheten i det som skapats av andra, med små efterverkningar av tristess, eller prat om hur obekväma ni känt er.

Sådant fungerar inte längre. Ni kan inte acceptera att lämna er egen väg för att ta hand om andra, mer än er själva. Ni får ångest av att göra vad andra förväntar sig, en djupare ångest än ni någonsin känt tidigare av att inte göra det andra vill.

Nya ni är omvandlade långt utöver vad ni kunnat tro. Ni antog att ni skulle omvandlas steg för steg genom att ni blev klokare. Det stämmer inte längre.

Och de som antar, att ni fortfarande är som tidigare, som de var bekväma med eller att ni kommer att göra det de vill, eftersom ni alltid gjort det, är lika förvånade som ni över er nya inställning.

Ni behöver inte längre ha behov av att vara andra till lags, på er bekostnad. Något ni var så bekväma med i 3D – ytterligare en form av övervakning.

Ni är ni, och andra blir som de blir. Det blir överraskningar för er lika mycket som för någon annan.

Kanske är ni oroliga för att bara några få, eller inga, kommer att vilja umgås med er när ni fortsätter er nya väg. Även om vi säger att tusentals kommer att älska ert nya väsen, så är ni i okänt territorium.

Ni lär er att älska er själva, oavsett vad andra tycker eller tänker. Något ni aldrig tidigare har kunnat göra på jorden, utan att få etiketten egoistisk.

Så ni tilltalas inte av dem som vill fortsätta bestämma över er som förut, innan nya ni dök upp. Och så blir det för var och en av er, eftersom det inte blir så mycket gruppbildningar nu.

En bra beskrivning är, när två förskolebarn ville ha samma sandhink. Varje barn är fokuserat på sandhinken utan bekymmer om att det andra barnet också vill ha den. Det är bara den observerande föräldern, som försöker kompromissa mellan de två förskolebarnen.

Just nu är ni ett av dessa två förskolebarn, som inte är så intresserad av en kompromiss, eftersom ni upptäckt vad som ger er glädje.

Många av er gillar inte den bilden, för var det inte bara för några dagar sedan ni märkte att ni blivit nya vuxna? Och det stämmer. Men ni är vuxna under utbildning – vilket besegrar förhandlingarna om vilka ni är. “Var snäll, var en del av gruppen, gör som vi säger”.

Inte längre en lätt uppgift, eftersom ni befriar er själva från den ena övertygelsen efter den andra. Övertygelser ni inte nödvändigtvis inser att ni har, tills ni tvingas att fatta ett beslut om vad ni vill, istället för vad andra behöver eller vill ha.

Ni skär er in till kärnan av den nya ni. Och när ni gör det, upptäcker ni delar av er själva som bara behöver säga “NEJ”. Ni upptäcker också nya intressen och roller, som inte intresserade er förut.

Ni är nya varelser i era fysiska skal. Den enda bit som återstår av era 3D, är era utseenden – men även de ändras lite.

Ni är nya varelser av vissa anledningar, som ibland också tvingar er att röra er i riktningar som ni aldrig trott eller ville tro skulle vara möjliga, för bara några månader sedan.

Ni kräver – precis som förväntat, men inte nödvändigtvis som ni förväntat er. Nya ni är mycket tydligare och bestämdare än det som var era 3D-ni – och har varit så genom hela denna omvandling, fram tills nu.

Ni är inte bara obekväma med att inte vara som tidigare, ni kan inte längre göra som förut. Något som både förvånar och skrämmer er. För det finns ingen förälder som förhandlar för er. Det finns ingen annan som klappar er på axeln och bekräftar hur rätt ni har – för de är alltför upptagna med att upptäcka sig själva. Det är bara att följa de inre riktlinjerna, som inte alltid är bekväma i termer av vad ni har kommit att förvänta er av er själva, men alltid sanna om vilka ni blivit.

Den sanningen till er själva är era ledstjärnor av ljus för dem som följer er.

Det är inte längre de suddiga linjerna i 3D, som ni var så bekväma med, “Om jag gör detta, så kommer min vän att återgälda det, när jag behöver något från honom.”

Era liv är inte längre kompromisser. De är, “Det här är den jag är. Jag skulle älska att ha dig i mitt liv, men jag kan inte vara den du vill att jag ska vara, för att stanna kvar hos dig.”

Nu är ni kanske rädda. Innebär en sådan förändring att ni kommer att vara mer isolerade än ni varit tidigare? Inte på lång sikt, men kanske till att börja med. Eftersom vissa av era beslut inte kommer att glädja dem som fortsätter att vara av 3D, eller till och med av dem som upptäcker sig själva.

Det är inte ert ansvar att göra andra bekväma på er bekostnad. Ni har gjort det under eoner av tid i rädsla.

Nu när ni lär er att älska er själva, rör ni er utan oro över resultatet – precis som när förskolebarn slåss om en sandhink, innan en vuxen ingriper. På sätt och vis befinner ni er nu inom de “hemska två” av den nya varelsen, som ni hävdar att ni har gett bort känslomässigt, fysiskt och andligt under eoner av tid på jorden.

Ni är ni i hela er härlighet. Låt det vara så. Och tillåt detsamma för andra. Ni kan inte leva deras liv åt dem, inte heller kan de göra det för er.

Och om ni upptäcker att andra vill tämja er, flytta er, ändra er, be om ursäkt för er själva eller för någon annan aspekt, som inte visat vilka härliga varelser ni är, då kommer ni troligen att gå vidare med eller utan förklaringar om varför. För många förklaringar är bara försök för att passa in i 3D.

Ni har skiftat bortom det, och det är dags för er att erkänna det för er själva och för andra.

Så är det. Amen.

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brenda’s blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog and Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link:  http://www.LifeTapestryCreations.com

 

 

 

You may also like...