Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 7 september, 2018

Brendas Blogg

via Brenda Hoffman

7 september, 2018

 

Kära Ni, vi ler kärleksfullt när vi observerar er och de andra lägga anspråk på er själva, på sätt som ni aldrig tidigare har kunnat föreställa er före detta slutliga stjärnutbrott av kärlek.

Fastän ni under hela denna övergång har fått uppleva många utbrott av energi, så har ni aldrig tidigare blivit vägledda till självkärlek i samma utsträckning som under de senaste veckorna. Ni rör er och agerar annorlunda – ni gör anspråk på er helhet och ni lyser med er ljuskägla.

Ni kan troligen inte känna någon skillnad, fastän ni emotionellt och fysiskt befinner er på ett annorlunda ställe. Detta skifte, denna förändring, är begynnelsen på ert paradis på Jorden.

Kanhända ni sitter i en annan stol på jobbet eller gör något som ni tycker ä fridfullt. Ert skifte behöver inte vara stort, för det sker både internt och externt.

I 3D behövde ni bli påminda om betydelsen av skiften såsom en ny jobb-titel, ett bröllop eller en examen. Nu när ni inombords håller på att skifta allt snabbare än utåt sett, så har ni inte några eller många uttryck som riktar sig utåt från detta skifte. Därför känner ni det som om det inte är mycket som har förändrats i ert liv.

Men sedan, ifall ni minns tillbaka till dagen för er examen, ert frieri, då ni fick informationen om en graviditet eller ett avancemang på jobbet, så förändrades inte ert liv ögonblickligen heller. Fastän ni visste att ert liv antagligen skulle komma att förändras, så var detta skifte ännu inte uppenbart. För innan ni uppmärksammade någon större skillnad i livet så behövde ni linda in er i förändringen.

Så är det även nu. Ni har tagit examen från denna övergångsfas gällande självkärlek, men ni vet ännu inte hur denna examen/avslutning påverkar er. För precis vad som gällde för er examen i högstadiet, så finns det många vägar som står tillgängliga.

Innan denna fas av självkärlek, befann ni er en masse på samma väg med vissa avsteg här och där. Ni håller nu på att hitta er unika väg, när ni släpper taget om behovet att vara som andra.

För fastän ni kanske väljer en annorlunda väg än en vän, efter att ni tagit er 3D-examen i högstadiet, så förväntade ni er båda att hitta er väg i livet till den utsträckningen att ni skulle kunna ta hand om er själva eller hitta en partner och få barn, bara för att få framtida generationer att fortsätta på samma väg. Här och där förekom det några avsteg, men i det hela hade alla samma tema som gick genom deras ageranden och övertygelser.

Detta gäller inte längre. Var och en av er står i färd med att börja formulera en unik väg som kanske förefaller osannolik eller olik er. Detta är vad ni i eoner har drömt om. Inte att passa in, utan att skapa på nytt.

Därför börjar ni känna av rörelserna av missnöje med det som har funnits eller finns i ert liv. Ni tar dessa känslor till nivåer som ni inte har tillåtit inom 3D. För under era 3D-liv har ni tryckt ner känslor eller övertygelser som har avvikit från de accepterade normerna.

Detta gäller inte längre för er. Men det emotionella skifte som behövs för att ni ska tänka och agera på unika sätt är uttröttande. Därför är ni troligtvis trötta, förvirrade eller aningen rädda. Inte för att ni har annorlunda känslor eller handlingar, utan för att ni nödvändigtvis inte förstår de drifter som tar er utanför era förväntade bekvämlighetszoner.

”Detta kan med all säkerhet inte vara mitt paradis på Jorden”, utfärdar ni för er själva när ni tar den ena ovanliga, oförväntade vägen efter den andra. ”Jag är sådan här, inte sådär” tror ni, tills ni blir det. Det som inte verkar vara rätt är på något vis exakt där ni behöver befinna er. Inte för att göra ert 3D-liv perfekt, utan i stället för att använda det som en ny startbana för ert nya jag.

Kanhända er startbana är hängmattan på er bakgård, ett nytt jobb, att på nytt bekräfta era relationer, att komponera musik, eller skissa på en ny skapelse. Tillåt er själva veckla ut er så som ni bestämde i ert drömtillstånd. För detsamma som gäller för vårblommorna, så håller ni på att gro fram upp ur er jord och visar er fräscha gröna färg med mycket lite indikation på hur er blomma kommer att se ut när den väl står i full blom.

Ni önskar troligen pusha er framåt till ett slags snabbt avslut, precis så som ni dagligen med inlevelse tittar på, för att avgöra ifall era trädgårdsväxter har blommat. Tillåt er själva friheten att växa så som ni vill för att producera er blomma. För ni har accepterat de energier som motsvarar rätt jord, fuktighetshalt och solsken. Inget ytterligare behövs för att uppmuntra er att vara en växt. Den blommar när den är redo.

Var medvetna om att ni befinner er exakt på rätt ställe, om det så är att vila i en hängmatta eller att vara mitt uppe i en snurrande karusell av aktivitet.

Ni har förberett er jord och nu behöver ni lägga ner era rädslor, för allting är väl på ett underbart sätt med er och alla andra föregångare. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

 

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Aslög

You may also like...