Brendas Blogg via Brenda Hoffman 21 februari 2022

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman 21 februari 2022

 

Kära Ni,

Många av era nya känslor och handlingar är obekväma eftersom de är okända delar av er känslomässiga varelse. Element som kan inkludera småaktighet, snabb ilska eller avståndstagande, ologiska (i ditt 3D-sinne) tankar eller handlingar – eller valfritt antal nya varelseaktiviteter du testar.

Ditt till synes oberäkneliga beteende är inte nödvändigtvis trevligt att uppleva eller observera – du kan till och med känna dig isolerad. Dina handlingar är inte fel, bara en del av att upptäcka vem du är och vad du är kapabel till.

Du är helt olik den varelse du var bekväm med i ditt utåtriktade liv. Så du kanske säger ”Nej”, även om du en gång sa ”Ja.” Du kanske blir vän med någon som du inte skulle ha varit bekväm med tidigare. Eller många förändringar som du inte förväntar dig och inte kan förstå.

Den nya du är lika överraskande för dig som för de omkring dig.

Din sanna varelse lyser igenom på sätt som aldrig tidigare upplevts eftersom dina reaktioner är piggare och snabbare än någonsin tidigare medan du var på jorden. Samtidigt upplever du reaktioner i linje med din nya varelse, men inte nödvändigtvis med de andra du känner till.

Din värld är häftig både internt och externt – vilket gör dig förvirrad, upprörd, nöjd och förvånad över vem du håller på att bli. Något liknande hände troligen när du var en ung tonåring. Du behövde vara du trots föräldrarnas, skolans eller samhällets riktlinjer. En du ofta skapad genom kamratacceptans.

Nu har du inga jämnåriga. Var och en av er fungerar självständigt med en överordnad strävan efter självkärlek.

Ett uppdrag som ofta leder dig till nya människor och platser. Du är en självständig varelse inom helheten. Den närmaste liknelsen är att du är en muskelcell av jordens helhet, och andra inåtriktade varelser är hud, hår, organceller etc. Även om var och en av er är en väsentlig del av jordens helhet, har ingen av er samma roll.

Ni är alla på väg till eller redan insnärjda i självkärlek till den punkt där ni lätt kan fungera i er avgörande roll. Ingen är mer eller mindre viktig än en annan, för alla måste arbeta tillsammans för att skapa den nya helheten som är kärleksbaserad jord.

Skillnaden mellan ett utåtriktat eller inåtriktat liv är att en utåtriktad varelse behöver både anhängare och någon att följa. Individualitet förkastas till förmån för likhet. Så om vi återvänder till vår liknelse, så skulle alla utåtriktade varelser vilja vara eller försöka vara en hudcell, och ingen skulle vilja associera med dessa radikala muskelceller.

Ingen vill vara som någon annan i din nya värld, för med självkärlek blir din individualitet viktigare än att följa andra. Och de som försöker omsluta dig i deras läger av likhet kommer att verka svaga och tråkiga.

Du upptäcker dina styrkor, den ena udda frasen eller handlingen efter den andra, för det här är din självtesttid ungefär som du kanske testar en mikrofon innan du använder den för att prata. Du är inte som någon annan. En ny känsla som verkar jobbig eftersom du inte är van vid att sticka ut, att vara annorlunda.

Du kan svara att yttre styrda politiker, filmstjärnor, innovatörer, etc., tjänade sina förmögenheter och sin framtid genom att vara annorlunda. Vi, från universum, ber att skilja er åt. Även om de var unika skådespelare under jordens yttre regisserade fas, gjorde de det för att de förstod framkanten av vad som logiskt sett skulle hända.

Du och andra inre riktade varelser har ingen aning om vad som kommer att hända, för dina handlingar och reaktioner är resultatet av din inre röst. Den där nya delen av dig som aldrig tidigare har funnits på jorden. Även om resultatet kommer att bli ett älskat samhälle av unika individer, är dessa individer – inklusive du – ännu inte helt formade.

Ditt utåtriktade samhälle sa till dig att de hemska tvååringarna och oberäkneliga tonåringarna skulle sätta sig i det eller det. Du har inte den informationen nu. Du har bara en bred förståelse för att det slutliga resultatet blir en kärleksbaserad unik upplevelse. Något du ännu inte kan föreställa dig, särskilt när du kommer på dig själv att hacka på en vän eller släkting och notera deras sårade uttryck. Eller så gör de något liknande till dig.

Ni söker alla efter ert kärnväsen utan att nödvändigtvis veta hur man hittar det. Så du kanske säger eller gör saker som verkar oberäkneliga, men istället är det bara ett sökande efter dig själv oberoende av vem andra tycker att du borde vara.

Det här är ingen lätt tid, men precis som var sant under dina tidiga tonår kommer du att finna dig på sätt som du nu inte kan föreställa dig – inte i vad samhället eller dina kamrater kräver, utan vad ditt inre behöver. Och du kommer att göra det minut för minut, istället för vecka för vecka, eller till och med dag för dag.

Tillåt dig själv att utvecklas som du behöver och tillåt detsamma för andra. Så må det bli. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com), och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

 

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehålls. Dela detta innehåll med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men vänligen upprätthåll den här bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...