Ett meddelande från den Enda via Sophia Love, 21 februari 2022

 

Ett meddelande från den Enda via Sophia Love

21 februari 2022

 

Detta är den Enda.

Ni är omgivna av aktivitet och den är bullrande. Ni har inträtt i stormen och sitter balanserade på kanten av ögat. Det är inte en balans ni kan hålla så mycket längre, då ögats rena styrka kommer att dra er in i det.

I det ögonblicket kommer aktiviteten, förändringen och konflikten att nå er livstid utan att ni letar efter den. Den kommer att bli uppenbar i ert dagliga liv.

Det ska bli en förändring och ögonblicket för dess start är precis här, precis nu. Ni kommer inte att undgå att se den, och kommer att känna dess inverkan på er, dag för dag.

Det är inte helt klart, inte exakt, hur denna förändring kommer att te sig på er hemort.

Det är klart att den kommer dit.

Vi har talat om detta i två år nu, och om dess nödvändighet innan dess. Ni är redo.

Denna nästa del är orsaken till att många av er är här nu. Denna nästa del omfattar resten av era dagar. Även om, på grund av den förestående förändring den kommer med, ni omedelbart kommer att känna dess intensitet.

Denna intensiva energi för förändring är en kombination av kulmen på kraften i er önskan, med ert ”uppvaknande” till sanningen. Den liksom exploderar på scenen i en återföring av tagen kontroll.

Den ses, av dem i absolut makt här, som ägarskap. Alla handlingar som går emot detta ägarskap, ses av dem som stöld. Förvänta er att de agerar i enlighet med det, de känner att något stjäls från dem. Förvänta er direkt motstånd mot alla försök till oberoende.

Kom ihåg att ni (mänskligheten) nu har hjälp. Hjälp från utomjorden.

Kom ihåg att slutet har setts, och har dokumenterats. Det är absolut. Detta är befrielse av en ras.

Det här är inte en tid att vara timid eller hålla tillbaka. Stå för det ni är.

Klarhet i avsikt och syfte ökar er förmåga och hastighet till manifestation. Ni vet hur detta fungerar.

Oavsett var ni befinner er eller i vilken situation, sänd ut ert ljus. Expandera er kärlek. Uttryck medkänsla och tala er sanning, på något sätt. Det är dags att ni hörs.

Gör vad ni kan där ni nu befinner er, och kom ihåg, detta är goda nyheter. Mänskligheten har valt att rädda sig självt. Det uppenbara, aktiva resultatet av dess val utbryter nu.

Ni är precis där.

Ni har hört detta förut. Några av er i många år. Men jag säger er, skillnaden idag är den volym mänskligheten talar med. Ni är Ett.*

Det är en enastående bedrift, och har utförts på ert unikt vackra och kreativa sätt. Det började med en Kanadensisk Konvoj.

Världen tittar nu på och stämmer in. På någon nivå har era liv förändrats av denna konvoj. Ert val visas genom era resulterande beslut, era därav följande handlingar, era tankar och era ord.

För, kom ihåg er makt. Den är formidabel och den är världsomspännande.

Alla håller i denna kreativa gnista och aktiverar den med varje ord och tanke. Då slöjan tunnas ut förstärks denna makt. Tämj den, med positiva tankar, med kreativa lösningar som matar ert hjärta, med snälla ord som matar er själ, och självstyrd handling.

Ju längre ni underkastar er tyranni, desto längre kräver tyranniet att ni går.

Använd ert hjärta, er sanning och ert ljus – på heltid nu.

Då ni gör det föds er nya värld.

Ni gör detta själva.

Ni har hjälp.

Det finns överraskningar i lager som kommer att visa sanningen.

Själva Skapelsens Styrka står vid er sida.

Trevlig resa, kära människor, Trevlig resa.

Ni går mot en sådan härlig upplevelse.

Det är allt just nu.

Tack.

*Här fanns det intryck och synlighet. Det är en stark kontrast mot var vi var för ett årtionde sedan, till där vi är idag. Vi är medvetna om varandra med en global uppfattning, och när vi talar, om så online eller personligen via protester, är vi enade, högljudda och medvetna om varandra. Vi har börjat tala om oss själva som om vi var en ras, inte bara en enskild person. Detta är skillnaden. Det är förbluffande och mycket kraftfullt. Det är fyllt med kärlek. Vi upplever känslomässig Enhet och det är verkligen en fantastisk sak.

Vi är Ett. Det här är vår planet. Vi befriar henne nu.

©2011-2022 Sophia Love All Rights Reserved.

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...