Änglarna via Inger Noren – En annan sida av Rymden, 21 juni, 2022

En annan sida av rymden

Efter några djupa andetag befinner jag mig i rymden, omgiven av allt det svarta och ser Jorden på avstånd. Jag känner att jag är iakttagen och plötsligt har jag stora vita änglar runt om mig. De vill visa mig något.

Kom Inger, vi vill visa dig en annan del av Universum. De sveper bort en ridå framför mig och jag ser fantastiska höga cylindrar som genererar ljus och energier som alla i Universum är beroende av. De ser nästan ut som stora skorstenar och de säger att det är en del av Universum. De tar mig vidare och plötsligt är vi vid en stor avsats där väldigt många människor är samlade. Nedanför är det ett brusande hav som ser skrämmande ut och många är rädda för att dyka ned i detta hav, men det är avgörande för deras fortsatta resa på andra sidan väven.

Jag känner att det är meningen att jag ska dyka ned i havet och jag trotsar min rädsla för att det ser skrämmande ut. När jag kommer ned i vattnet är det varmt och skönt och jag ser ett ljus framför mig som jag ska följa. Det är ett ljus som jag ska avgöra om det är rätt väg för mig att följa eftersom det är många vägar som i en labyrint.

Ljuset för mig nedåt, långt ned för att ta mig till den lägsta nivån i andlighet för de själar som behöver längre tid i utveckling. Det känns beklämmande och jag vill fort därifrån. Ljuset för mig uppåt igen och många själar vill tala med mig för att lämna meddelande till sina nära och kära, men jag känner att det inte är en positiv gärning för dessa själar.

Ljuset tar mig till ett vägskäl där det finns möjlighet att välja den rätta vägen eller den väg som känns rätt för mig. Den väg jag har valt tar mig högre upp mot ett starkare ljus och som blir allt starkare tills jag är framme i en dal, där allt är så vackert med en grönska som lyser i ljuset. Jag kommer fram till en stor folksamling som ser upp mot en hög klippa och där en ängel står med ett fantastiskt ljus omkring sig. Han talar till folket nedanför som hyllar honom som Jesus och han talar om tider som ska komma och om en fantastisk framtid för Jordens folk.

Änglarna säger: Grattis du klarade provet, som visar att du är värdig att fortsätta till de högre dimensionerna i Universum. Din kärlek för allt levande i Universum har stor betydelse för hela befolkningen.

Som du såg är det väldigt många människor som inte vågar ta språnget ned i havet från klippan och på detta sätt fastnar där. Det är inte för sent för dessa människor ändå och de kommer när de är redo. Det är viktigt att inte ge efter för rädslan som har blivit förlamande för många människor och som är ett stort problem på Jorden i detta liv. Att förstå sitt värde som en stor och skapande varelse som människa är allt som krävs för att ta tillbaka sin kraft.

Änglarna i Höjden

Stort tack och i kärlek jag tjänar. JAG ÄR

Du gillar kanske också...