Brendas Blog via Brenda Hoffman 6 maj 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 6 maj 2021

 

Kära Ni,

Nära och kära, Låt oss från Universum börja dagens meddelande med ett hurrarop. De flesta av er har gått bortom behovet av 3D-tankar eller handlingar. Ni har internaliserat de energier som ger er möjlighet att vara du. Även om det kanske inte är fullständigt, så skiner tillräckligt mycket av din nya personlighet igenom för att förneka vem du en gång var i 3D.

Detta är en ny tid i en ny tidsålder, och du har reagerat därefter. Du känner inte längre behovet av att låtsas vara någon du inte är för att blidka andra eller ens dig själv. Du är du i all din härlighet.

Naturligtvis förväntade du dig att det skulle hända. Men låt oss ta det ett steg längre. Nu när du har gjort anspråk på det mesta av ditt nya du, kommer du att upptäcka att allt omkring dig är annorlunda. Det är inte nödvändigtvis ny information, men det är nyckeln till dagens budskap för vissa av er som funderar på sin mentala hälsa, sitt grepp om verkligheten.

De av er som flöt omkring och spenderade mer tid i etrarna i ert drömtillstånd eller olika vakna tillstånd, inklusive meditation, kommer att upptäcka ett behov av att vara mer jordade, att vara mer av jorden.

Och de av er som var fast jordade kommer att upptäcka ett behov av att meditera eller delta i ett långt drömtillstånd i vilken form som helst.

Det här sista energiutbrottet har fullgjort ert behov av att vara en Universell varelse på jorden.

Före detta sista skifte var du av jorden, men varken en Universell varelse av jorden eller en sann jordvarelse. Du fladdrade hit och dit, låtsades vara av jorden men flydde till etrarna när du kunde. Eller du förnekade din Universella varelse i ett försök att vara helt på jorden.

Du kan inte längre förneka vem eller var du är. Du är en Universell varelse på jorden. Så är det av flera skäl – inte minst för att du hjälpte jorden att gå bortom 3D innan du gjorde samma sak för dig själv.

Innan din övergång gömde du dig. Låtsades vara en jordvarelse som lever i rädsla medan du gömde ditt sanna Universella väsen. Några av er låtsades vara totalt rädda. Andra förskönade sig med kåpan av Universell kunskap utan att förstå att ni också var jordvarelser. Ändå gick andra av er på tå in i Universell kunskap bara för att förklara er ovärdiga den kunskapen och att ni är ovärdiga just nu.

Dessa förklädnader är inte längre giltiga. Ta av er era mantlar av förtvivlan, misstro, skam, okunnighet eller någon annan förklädnad som ni skapat för att dölja era sanna väsen.

Du är en Universell jordvarelse – som du var varje gång du utforskade ett jordeliv.

Många av er undrar över Arkturier, Plejader eller varelser från andra planeter som ni tror är bättre eller klokare än ni. Återigen ger ni bort er makt. Alla ni som läser den här kanalen har bebott dessa planeter och mer.

Du skulle inte vara av jorden nu om du bara hade upplevt livet på jorden eller till och med i etrarna och jorden. I din önskan att förändra jorden från rädsla till kärlek levde du i många miljöer och planeter, eller hur du vill benämna dem. Du deltog också i olika Universella skolor och lärde dig allt du kan om dina övergångsintressen.

Du har studerat dina intressen i evigheter. Så allt som är intressant för det nya du är inte nytt eller främmande, även om det kan kännas så nu.

Många av er försöker radera DNA-kunskap som skickats till er av era jordiska förfäder, och tror att framtida kunskap inte är tillgänglig. Era 3D-förfäders kunskap bleknar i jämförelse med era eviga Universella kunskaper – inklusive de från framtiden.

Det är dags för er att gå vidare. Glöm det förflutnas känslor, information och handlingar. Bekräfta och acceptera er Universella inre kunskap, vilket era nya intressen och handlingar kommer att visa.

Att fortsätta att ägna uppmärksamhet åt tidigare fel eller tankar stänger dörren till ditt nya väsen. Tidigare skulder och handlingar är av 3D-jorden. Du är en Universell varelse och har alltid varit, även när du försöker passa in i de små parametrarna av 3D-jorden.

Det är som om du är Stålmannen eller Wonder Woman som bestämt sig för att negera sin 3D-förklädnad. Kanske är din största rädsla att du kommer att vara annorlunda – det kommer du att vara. Du kan inte längre låtsas vara Clark Kent eller Diana Prince – du är en supermänniska.

Du kanske undrar om alla jordvarelser har liknande superkrafter. De flesta har det. Eftersom detta är en anmärkningsvärd jordövergång är majoriteten av de som nu är på jorden en del av övergångsteamet.

De som inte ingår i övergångsteamet är de ursprungliga jordborna som valde att uppleva jorden livstid efter livstid med några stänk av Universella upplevelser som inte inkluderade liv på andra planeter. De är helt jordade, vilket varken är bra eller dåligt, bara deras val – precis som du valde att uppleva jorden plus många andra platser.

Kanske skulle en lämplig analogi vara de på jorden som förblir i ett litet, isolerat samhälle hela sitt liv kontra de som lämnar det samhället och reser runt i världen. Ingen av dessa är en bättre eller sämre person, bara en varelse med olika upplevelser.

Majoriteten av de som nu är på jorden fullbordade upplevelser från andra platser och länder som krävdes för att flytta jorden och dess invånare från rädsla till kärlek. Ett projekt är under utveckling av dig och dina skaror. Så må det bli. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes ”Blog & Prenumerera” -sida och klicka sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-post – raden. Slutför prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen. Eller prenumerera via WordPress.com.

Upphovsrätt 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, skicka inlägg på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev etc. Men behåll den här bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...