Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 21 maj 2021

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman

den 21 maj 2021

Kära Ni!

Många av er håller på upptäcker nya intressen eller styrkor, inte nödvändigtvis för att ni vill det, utan för att omständigheterna tvingar er till att göra det.

Det sista påståendet kommer att skrämma många, för 3D-rädslorna betonas i och med jordförändringarna. De förändringar som vi i alla Universum talar om har mer att göra med era varseblivningar än rädslan för förändringar som 3D förespråkar.

Många av er svarar att det är glädjefyllt att köpa ett hem, genomgå en graviditet eller få ett nytt jobb. I 3D stämde detta bara i viss utsträckning. Fastän händelsen kan ha varit glädjefylld, så säkerställde er 3D-värld att er glädje präglades av rädsla. ”Tänk om jag inte har råd med husbetalningarna?” ”Tänk om jag inte gillar att vara en mamma eller en pappa?” Tänk om, tänk om, tänk om.

Förändringarna hos den nya som är du kommer till en början att gå vidare med dina rädslor, för du har fått lära dig att känna eller projicera rädsla, trots glädjen som hör till en aktivitet. Det tar ett tag för dig att helt och hållet acceptera att förändringarna alltid har varit en del av ditt Universella liv och att det alltid kommer att vara det.

Nu när du inte längre är beroende av andra som talar om för dig vad du skulle kunna eller borde känna, så kommer dina glädjeämnen snart inte längre att färgas av rädsla.

När du väl accepterar din sanna varelse, din Universella kraft, så finns det inget behov av att frukta någonting. Fastän detta sista påstående troligtvis just nu verkar vara för bra för att vara sant, så är det hur du utvecklas.

Innan din övergång ägde rum, så accepterade du rädslorna hos dina vänner, din samhällsgrupp, samt dina förfäder via ditt DNA, diskussioner, eller genom att läsa material. Rädsla berörde varje aspekt i ditt liv – och täckte över din 3D-glädje med ett lager av rädsla.

När du väl förklarar suveränitet över din varelse, så kommer dina rädslor att skingras, för det kommer inte längre spela någon roll vad andra tänker om dig, ej heller begränsningarna som du en gång i tiden kan ha haft om dig själv.

Du kan inte längre göra några misstag, för du kommer inte att intressera dig för handlingar som inte expanderar din varelse. Fastän detta alltid har varit fallet, så lärde ert samhälle dig att tro annorlunda. Skillnaden nu är ditt styre över dig själv.

Kanske du funderar på en förändring i din samhällsgrupp, skola eller en relation. I det förflutna blev du upplärd till att tro att du kan göra misstag, att du inte hade all information, att endast de som var klokare och bättre än du kunde tillhandahålla den bekräftelse som du behövde.

Den nya du bryr sig inte om ifall ett agerande inte blir så som du ursprungligen önskade, för du kommer bara att fladdra vidare till en ny aktivitet. Du är inte längre begränsad till innehåll eller funktion – något som du aldrig har upplevt medan du vistats på Jorden.

Kommer du att göra misstag? Kanske. Men dessa misstag kommer inte längre att vara misstag, utan i stället upplevelser av lärande. För din Universella varelse är synnerligen bekväm med att fladdra från en handling till en annan. Samt att rapportera resultaten till alla som vill veta varför och vad som hände.

I 3D baserade sig dina handlingar oftast på sociala borden, så du valde ofta fel för att fortsätta med den bild som du ville projicera inom detta samhälle. Kanske du gifte dig med fel person eller du stannade i en relation eller ett jobb för att blidka dina föräldrar eller din samhällsgrupp. Eller så fick du barn fastän du aldrig intensivt längtade efter barn. Så många handlingar blev genomförda på grund av borden, i stället för längtan eller nyfikenhet.

Nu när du inte längre behöver rapportera till någon i din cirkel, din samhällsgrupp, eller familj – ifall du inte vill göra det – så är du fri att fladdra från den ena aktiviteten till den andra. Och du uppmuntras av dina nya segment och intressen till att göra det.

Du är fri att ströva runt, att förbli kvar på samma ställe, eller att välja eller inte välja.

I början av ditt fladdrande kanske du ifrågasätter ditt intresse eller behov. Men tills den tiden då du låter dig själv vara fullt inbegripen i din nya varelse, så kommer du att upptäcka en frihet som är svår att beskriva med ord.

Där kommer inte längre att finnas den där lilla rösten som frågar dig ifall du gjorde, eller om du håller på att göra, ett misstag. Din inre röst kommer bara att glädja sig åt dina nya friheter. För du skulle inte intressera dig för en specifik handling ifall du inte av din inre röst blev kallad att göra så. Din röst av självkärlek och handlande.

Du är sannerligen ny. Låt ditt nya du genomtränga dina beslutsprocesser. Låt dig sedan utforska utan att oroa dig över resultatet – vad andra ska tänka eller att du skulle kunna misslyckas.

Vilken åtgärd du än tar just nu kommer att handla om utforskande och roligheter. Rädsla är inte längre ditt främsta mål eller behov. Ditt utforskande av glädje är det. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. Or subscribe via WordPress.com.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add it to your newsletter, etc. But please maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...