Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 maj 2021  

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 24 maj 2021

 

Höj er Vibration och Ta Emot

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi sätter ribban mycket högt för mänskligheten eftersom vi har höga tankar om er. Vi är imponerade av allt som ni kan möta och känna i era liv, och vi är verkligen imponerade av det faktum att ni alla fortfarande är där, så svårt som det är att vara på Jorden. Vi vill att ni ska veta att vi inte är ensamma om att uppskatta er alla mycket högt. Vi diskuterar mänskligheten med andra högfrekventa varelser och kollektiv hela tiden, och konsensusen är att ni alla förtjänar mycket respekt för att kunna uthärda den hårda verkligheten under era omständigheter.

Vi vill också att ni ska känna efter hur mycket medkänsla det kommer till er från de högre världarna, eftersom det är enormt. Vi lyssnar alla på era rop om hjälp och era böner, och ni ger oss möjlighet att känna ännu mer medkänsla och kärlek än vi annars kunde. Så vi är tacksamma för mänskligheten, och vi vill att ni alla ska veta att den hjälp ni har bett om är på väg. De böner som ni har skickat upp till himlen har ställts och besvarats, och allt vi ber från er är att ni släpper era problem och era rädslor och bekymmer tillräckligt länge för att vara i den höga vibration ni behöver vara i för ta emot vad som kommer, vad som redan har skickats.

Detta är en gruppinsats, och det finns varelser vars uppgift är att lugna er alla, att ge er en anledning att må bra. Ta till exempel era andliga guider. De gör allt för att få er att titta på solnedgången eller spendera tid med era nära och kära. De gör allt de kan för att hålla er från förtvivlan så att ni kan ta emot alla de högre vibrationsenergier som kommer in som svar på dessa böner och rop om hjälp.

Nästa gång ni känner världens tyngd på era axlar, kom bara ihåg hur mycket hjälp ni har. Och nästa gång ni oroar er för någon som ni älskar väldigt mycket, kom ihåg all hjälp som era älskade har. En del av er hånar kanske detta påstående om att vi och andra har besvarat dessa böner och dessa rop på hjälp, för att ni inte ser det. Ni tittar omkring på er verklighet och undrar var hjälpen är.

Men hör oss när vi säger att ni behöver sakta ner tillräckligt och slappna av bara lite så att ni kan öppna er för att ta emot, så att ni kan låta er vara i det högre vibrationsläget. Känn efter närvaron av era guider och lyssna på den intuitiva träffen som ni kommer att ha och ha kul, att göra något bara för att känna glädje och se hur allt ni har bett om blir en del av er erfarenhet, utan ansträngning.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...