Brendas blogg via Brenda Hoffman, 26 augusti, 2016

Kära Ni!

Du kanske känner dig urholkad för att du inte kan förnimma något särskilt, eller som du kanske säger: ”mystiskt”, under den här tidens energier.

Du bekymrar dig över att du inte gör de framsteg som du vill göra, eller att du inte kan komma vidare på grund av något som du inte har rensat ut eller fått gjort, vilket andra verkar göra automatiskt.

Ingen av dina farhågor stämmer. Du accepterar de nya energierna under denna kraftfulla förmörkelseperiod lika fullständigt som alla andra. Det är bara det att du har en mindre mängd att ta tag i, eller så är energierna inte de som behövs för din expansion till ditt nya jag.

Din väg är unik. Likadant är det med energi-utbrotten. I och med varje energi-utbrott, plockar du upp de energi-bitar som bäst stämmer för dig.

Du accepterar helt och hållet att de som är i färd med att påbörja sin övergång, har annorlunda reaktioner på energierna som träffar jorden, än vad som gäller för dig. Och du accepterar att de energier som införs på jorden, stannar kvar på jorden för att man ska kunna få tillgång till dem när det behövs. Ändå är du rädd för att du på något sätt har gjort något fel, för du förnimmer inte skiftets djup, vilket andra rapporterar om.

Du är inte de och de är inte du.

För dem som har rensat ut sitt 3D-bagage, innebär övergången inte längre en övergång i grupp. Men i och med att man säger det, stämmer det nödvändigtvis inte överens med dig.

Det är så att ett flertal av er undrar varför ni inte känner av någonting ovanligt. Säkerligen har era sömnmönster kanske skiftat något. Eller så känner ni er illamående eller liknande, som likaväl skulle kunna vara en följd av att ni har ätit mat som ni inte är vana vid, än ett övergångssymptom.

Hela tiden läser du om eller lyssnar på dem som upplever nästan surrealistiska symptom om påhälsningar under dagdrömmar; till fysiska besvär som beskrivs som så allvarliga att man har svårt att slutföra sina dagliga aktiviteter.

”Men jag då?” utropar du till dig själv. ”Är inte jag värdig? Har jag gjort något fel? Har jag glömt eller missat att rensa ut någonting viktigt?” Allt du gör för att inte ha tillit till dig själv, vilket i synnerhet blir synligt just nu; du älskar inte dig själv för att tillåta dig att vara dig själv.

Denna fras: ’Tillåt dig själv att vara du’, är nyckeln till din övergång. Du är inte lik någon annan. Därför kan du inte längre förvänta dig att du under något energi-utbrott ska reagera på samma sätt som andra.

Du känner dig bekväm med att vara som alla andra: ”Ja, jag tror att jag också kunde förnimma något.” Men känner dig inte bekväm med att säga: ”Jag känner nästan ingenting, men det är min sanning.”

Det är så du lär dig att fullt ut acceptera dig själv. Vissa av er har och kommer att uppleva djupa skiften inombords. Vissa av er kommer inte att göra det. Manualer om hur du BORDE och KOMMER ATT känna gäller inte längre.

Du kanske upplever de inre skiften, som så många nu pratar om, medan du drömmer. Du kanske redan har fullföljt denna fas. Eller så är den fasen just nu inte viktig för din transition. Du är i sanning en unik individ och har kommit tillräckligt långt på din väg, för att du inte ska behöva bekymra dig om ett energi-utbrott samtidigt som andra – eller någonsin.

Unik betyder unik.

Acceptera och följ de skiften som du förnimmer. Strunta i vad andra säger att du borde eller kommer att förnimma. Du kommer aldrig mer att vara en del i ”mängden” medan du under den här livstiden befinner dig på jorden.

Du kanske känner av vissa energi-utbrott – eller inte. Men ingendera upplevelsen gör dig till en mindre ny varelse, bara en unik ny varelse. Det finns en stor likhet med att resandet tvärs över USA från Atlanten till Stilla Havet på småvägar, versus längs motorvägarna mellan storstäderna, inte skapar ett nytt resmål, bara en annorlunda rutt.

Använd de övergångs-manualer som du personligen känner att du dras till och ignorera dem som talar om hur du borde känna.

Du står i hela din glans. Och ja, din inre varelse skiftar, vilket även din yttre varelse gör, dina varseblivningar samt dina reaktioner. Men de är dina skiften och de sker på ett sätt som är rätt för dig. Vissa av er får uppleva dessa skiften med större obehag – fysiskt eller emotionellt. Andra seglar lugnt igenom flera energi-utbrott – bara för att överraskas av ett skenbart mindre energi-utbrott. Eller inte. Du är en unik individ.

Tänk på dem av er som har stora svårigheter med vissa födelsedagar. Och andra av er som inte har det. Ditt unika skifte är inte alls annorlunda.

Du kan förvänta dig en smärtsam upplevelse, eller en som bara är en del av upplevelsen – ytterligare ett perceptuellt skifte som är en funktion i ditt nya jag. Från ”Åh, NEJ!” till ”Hursomhelst!”

Och så är det.

 

 

Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, August 26th

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brenda’s blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog and Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link:  http://www.LifeTapestryCreations.com

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...