Intel-Uppdatering av Fisher, 30 augusti

Reval-22

Intel-Uppdatering, 30 augusti 2016
av Fisher & Awaken
”Kabalens Överlämnande”

Verkligt sanningsprat

Awaken:
”Kabalen” har gått in på sin andra dag, med vad som verkar vara en seriös diskussion över deras slutliga kapitulationsposition. OM de accepterar villkoren i dag/kväll kommer de att beviljas amnesti eller en begränsad form av amnesti, beroende på deras brott.

OM de går med på ett avtal kanske numren släpps i kväll. Om det inte blir någon kapitulation, om de förkastar amnestin som erbjuds, då kommer alla dåliga handlingar, brott och illojaliteter att avslöjas fullt ut, det vill säga namnen på alla inblandade och i vilken utsträckning de var inblandade kommer att offentliggöras. I detta scenario kommer numren att släppas någon gång i morgon, det vill säga onsdag, när som helst och utan någon fanfar.

Tbirdd:
Woww – fantastiska nyheter Fisher & Awaken! Tack för att ni berättar för oss!

blessing7:
Tack Fisher och Awaken. Låter som om de menar allvar. Fisher, när detta offentliggörs, kommer Hillary och Trump att avgå? Eller fortsätter sagan? Tack så mycket.

Fisher:
Spelar ingen roll för RV / GCR, så jag struntar i det.

Johnny Castle:
Woo hoo. Tack för intel. Sista nedräkningen. Final countdown

AWAKEN:
Endast Abbot Downing kommer att lösa in ZIM. De andra bankerna har fått möjlighet att lösa in suveräna kurser på alla andra valutor.

Brasiliens president är dubbelagent och försökte stoppa OS åt kabalen, hon har blivit åtalad bakom kulisserna. Galaktiska Federationen kommer att ta över den 1 september om allt annat misslyckas.

Om de inte accepterar amnesti kommer RV hända i kväll och massarresteringar startar på torsdag 1 september. Allt måste göras innan G20. Obama kommer att flyga ut ur landet, i 2 veckor, för att ”till synes” underteckna Parisavtalet (för offentligheten, dvs – NESARA / GESARA). Bakom kulisserna är Parisavtalet redan komplett.

Påvens signering av frisläppandet av Guldjubileet upphörde den 31 juli 2016, vilket markerar slutet på amnestiavtalet för kabalens fullständiga kapitulation. Om kabalen accepterar amnesti i dag / kväll – kommer RV att hända i morgon.

WF Advokatbyrå har haft 800 # under ganska lång tid och sitter på dem. Advokater, Utbetalare, Styrenheter för Utväxlingscentraler och Abbott Downing, har alla varit isolerade / nedstängda sedan 11.00 i söndags. Nedstägningen avslutas på onsdag 31 augusti kl. 12. RV startar vid den tidpunkten.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...