Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 27 april, 2018

Brendas Blogg

via Brenda Hoffman

27 april, 2018

Kära Ni!

Idag den 29 april, 2018, är en dag som kommer att gå till historien fastän ni inte är medvetna om det vid det här laget – för ni har skiftat från rädsla till glädje.

Ni tror att detta nödvändigtvis inte stämmer, för ni har fortfarande tankar om ”Hur skulle det vara ifall det eller det händer?” Ingetdera av dessa kommer att bli er verklighet.

Idag är det fullmåne i skorpionen och de flesta av er accepterar att en fullmåne innebär förvirring, till och med katastrof. Så ni väntar på något som inte inträffar.

Därför är det så att du håller på att anpassa dig till den nya som du är, med en möjlig 3D-katastrof åt gången. För du känner dig så bekväm med din rädsla att du inte kan föreställa dig att det inte återstår någonting att frukta.

När du väl framskrider genom denna fullmånefas – utan katastrofer – så kommer du att säga att du hade tur eller något i den stilen, vilket har föga att göra med din nya verklighet.

Men efter månader av fullmånar, Merkurius i retrograd och alla andra indikationer på att himlavalvet definitivt kommer att ramla ner, utan att några personliga svårigheter uppstod, så kommer du äntligen att inse att du har tagit dig bortom det som du en gång accepterade och förväntade dig.

Naturligtvis finns det människor som ropar om troliga rädslor som får din mage att dra ihop sig i rädsla i tron att sådana uttalanden är din verklighet, bara för att få upptäcka att din personliga värld är annorlunda än vad den har varit och vad den kommer att bli.

En dylik AHA-upplevelse blir inte ögonblicklig för dig, för du kommer att bli tvungen att testa den i månader, kanske i åratal, innan du kan ha tillit till att du har mycket lite eller inget alls att frukta.

Idag inträffar denna vändpunkt för dig och alla som är av 5D och bortom.

Citatet av USA:s President Franklin Roosevelt: ”Det finns inget att frukta förutom själva rädslan” har äntligen burit frukt för dig. För till och med mindre bitar som tycktes verka obehagliga eller opassande kommer att bli en glädjefylld verklighet.

Dina pågående diskussioner handlar om hur lyckligt lottad du är, hur du undgick det ena och det andra, att det bara råkade bli så, trots alla hemska möjligheter.

Dina nya diskussioner kommer att betona hur dina förväntningar uppfylldes och mycket mer. Tur kommer att fasas ut som en tankeprocess eller kommentar. För du kommer att veta att allt är exakt rätt för dig. Att alla rädslor som du eller de runtomkring dig säger att skulle kunna inträffa, men såsom en ny riktning som var bättre än förväntat. Fram tills en tid när du inte längre förväntar dig det värsta, med förhoppningar om ett litet mirakel.

Kanhända du undrar varför den här dagen är annorlunda än alla andra, varför detta är övergången. Det är så både på grund av era förfrågningar en masse om att få leva i den Nya Jordens glädje och den universella förståelsen om att energierna under denna övergångsperiod måste vara starkare än förväntat.

Vi informerade er om att ni skulle få leva i glädje. Men denna information föreföll bli ett platt fall i och med att ni tog er igenom det ena hindret efter det andra, bara för att få ställas inför skrämmande konsekvenser – åtminstone i ert sinne. Därför bad ni om ytterligare assistans för att få förnimma era glädjeämnen i stället för att fokusera på era rädslor såsom ni har gjort i jordiska eoner.

Resultatet är vad ni från och med idag får uppleva. För ni kommer sannolikt att fortsätta med att härbärgera rädslor, i stället för indikationer på att allt är väl. Lite som de som har varit i strid och fortsätter höra stridsljud, trots att de bor i ett fridfullt bostadsområde.

Dessa rädslor kommer sakta att försvinna i och med att du framskrider mot den nya som du är. Inte för att dina handlingar dramatiskt kommer att skifta, men för att dina rädslor kommer att förnekas av det som du nu anser vara mirakel efter mirakel – och vilka du inom kort kan förvänta dig vara ditt nya liv.

För precis så som du nu förväntar dig att rädsla ska komma in i många åtaganden trots att de inte behöver göra det, så kommer du att övergå till att förvänta dig din nya verklighet av glädje.

Många av er som läser detta avfärdar informationen, vilket är fint och bra. För övning, handling och resultat kommer att bli dina markörer, i stället för några ord som vi kan förmedla.

Dina rädslor ligger så på djupet att du finner det svårt att tro de ord som vi som befinner oss ute i etern förmedlar. Du måste få uppleva det. Och det kommer du att göra. Så är det. Amen.

 

 

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

 

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...