Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 30 november 2018

Brendas Blogg via Brenda Hoffman

30 november 2018

Kära Ni,

Vi vill återigen adressera er rädsla för att ni inte är på rätt spår, att ni inte är av 5D eller bortom, att ni lär er för sakta. Inget av det är sant. För ni är en föregångare av högsta grad.

Men låt oss först göra en liten avvikelse innan ni åter säger er själva att ni inte är någon förefångare.

Ni har kanske glömt hur många gånger ni bestigit förtvivlans berg och inte förstått varför ni inte är som andra, eller varför ni känt det som att er familj eller jorden inte är ert riktiga hem.

Eller ni kanske har lurat er själva och trott att ni är som alla andra med lite defekter här och där. Trots sådana försök har ni upptäckt till synes naturliga förmågor som andra i er vänkrets eller familj inte kan förstå eller göra. Ni har till och med försökt avfärda dessa speciella förmågor med tankar om att alla har dem om de bara vill.

Så kommer det att vara i framtiden, men just nu, är det bara de i frontlinjen som har dessa förmågor.

Vi vill inte försöka få er att tro att ni är bättre än den stora massan, utan att istället tillåta er själva att göra anspråk på hela er varelse, utan oro för att ni är mindre än så.

Det finns förstås några av er föregångare som inte har accepterat dessa förmågor som ännu inte är ”normala” i samhället. Ni kanske förnimmer eller känner saker som andra inte gör. Eller hör, ser, eller bara fungerar annorlunda. Låt sådant vara en indikator på att ni uppnått dessa förmågor i förberedelse för denna livstid, denna övergång.

Även om många nu vaknar upp, har de kanske ,eller kanske inte, några av de förmågor ni tar för givna.

De flesta av dem som vaknar upp är mer upptagna med att rensa sitt berg av rädslor än med att uttrycka nya förmågor.

De förmågor ni alltid tagit för givna är lite lika influensabaciller så att säga. De är transportabla med tro. För era förmågor är alldagliga genom hela Universum. Det är bara det att dessa förmågor inte var, och för det mesta, ännu inte är, accepterade i det täta 3D-ramverket av rädsla. För om ni hade förmågan att se framtiden, eller resa i tiden eller läsa av andra, skulle era rädslor spädas ut som de gjorde genom era 3D-liv.

För första gången i något av era jordeliv expanderar dessa förmågor både inom er och inom andra. Så det kan vara så att ni en dag vaknar upp med förmåga att kanalisera etc. En förmåga ni troligen haft genom era 3D-liv men varit rädda att utforska eller visa upp. Därav er känsla av att vara udda eller annorlunda.

Allteftersom ni låter fler och fler av dessa förmågor att bli uttryckta, kommer andra att vilja ha samma uppsättning förmågor, precis som det var när persondatorer introducerades för några årtionden sedan.

Er rädsla för att visa upp era speciella förmågor för dem som inte bryr sig eller som sannolikt skulle bestraffa er är inte längre giltig, för andra kommer också att vilja expandera sina förmågor då de går från rädsla till kärlek.

Ni är medikamenterna i kärleksvärlden på sätt ni ännu inte kan uttyda. Ni behöver inte längre oroa er för känslomässig eller fysisk bestraffning, för detta är en ny värld.

I sanning behöver denna nya värld er för att uttrycka era speciella förmågor på många olika sätt. Så ni ljusfyrar behöver inte längre dölja vilka ni är. Och så snart ni tillåter er själva att göra det på det sätt som känns mest glädjefyllt, kommer er rädsla för bestraffning att upplösas.

Ni är fria. Ni behöver bara upptäcka att det är så. Det kommer ni att göra bara om ni vågar lämna ert skal av 3D-skydd. Ni är inte längre den fula eller udda ankungen. Ni har blivit den vackra svan ni alltid varit förutbestämd att bli i denna övergång. Nu måste ni acceptera att det är så. Något som många av er är rädda för att göra.

Kom ut! Kom ut! Var ni än är, för ni är en vacker övergångs-svan som världen nu applåderar och accepterar, då tankar på rädsla och hämnd nu snabbt skiftar till kärlek. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2019, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...