Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 december 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 december 2018

Per Staffan 5 december 2018

Ta Emot Det Ni Har Bett Om ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi sträcker oss ut till mänskligheten för en anslutning som vi vill känna, lika mycket som ni sträcker er ut för en anslutning till oss och alla andra väsen i de högre världarna. Vi ser er som våra barn, och vi älskar er ovillkorligt. Därför finns det inget som någon av er någonsin kan göra, eller säga eller tro som skulle hålla oss ifrån att älska er. Föreställ er bara hur mycket Källan älskar er och hur fria från dömande ni alla är.

Vi påpekar det här eftersom vi vill att ni alla betraktar er som tillräckligt värda att ta emot allt som kommer till er från oss alla i de högre världarna. Vi vill att ni ska veta att ni inte behöver förtjäna det. Ni behöver inte förtjäna er plats i de högre världarna, och ni behöver inte förtjäna det ni ber oss om. Vi är glada att ge och ge och ge lite mer.

Men vi ser att många av er avböjer det ni har bett om, och några av er är bara för upptagna med allt som ni tror att ni måste göra för att kunna luta er tillbaka, slappna av och ta emot det ni har bett om. Så vi uppmanar er att ta en stund och göra det nu, eftersom vi projicerar så mycket kärlek, så mycket energi och så många nedladdningar, och vi skulle gärna se att fler av er faktiskt får det vi skickar.

Det här är den Gudomliga Kvinnans tid. Det är dags för er alla att lägga ner era verktyg, att lägga åt sidan era rutiner, såvida inte ni verkligen tycker om dem, och att bara släppa in det som är ert. Det är ert för att ni är skaparna av er verklighet, och det är ert eftersom vi älskar er så mycket. Vi vill också se vad ni gör med allt ni har bett om. Vi är väldigt nyfikna på det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er.

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...