Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 4 april 2022

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 4 april 2022

 

Kära Ni,

Ni har förmodligen ett behov av något nytt och spännande. Ni känner att ni saknar något, även om ni har svårt att veta vad det är för något. Så vissa dagar längtar ni efter ett firande, andra dagar efter semester och andra dagar efter ekonomiska eller romantiska belöningar. Men om dessa saker dök upp, skulle de inte hålla ert intresse länge.

Ni är mellan behov. Gårdagens behov uppfyller er inte längre, och behoven av ert nya du har ännu inte kommit fram. Ni befinner er i ett personligt tomrum.

Även om detta tomrum kommer att upphöra inom några dagar, kan det verka som en evighet.

Du vill känna dig som om du är en del av jorden, kanske som du gjorde innan Covid förändrade mycket i din värld. Ändå verkar dessa aktiviteter före Covid platta. I sanning känner du dig platt. Ingenting eller väldigt lite väcker ditt intresse men mycket stör dig.

Så du kommer förmodligen att försöka återgå till aktiviteter från före Covid i hopp om att de ska väcka ditt intresse. Tyvärr gör väldigt lite det, inklusive mat. Ingenting verkar rätt, och nästan allt verkar fel.

Var är din glädje? Var är ditt skratt?

Detta kommer inte att vara länge. På sätt och vis är detta personliga tomrum din tid före födseln. Tiden strax före födseln då inte mycket glädje verkar tillgänglig – utan istället smärta och rädsla.

Naturligtvis blir man arg även när man läser dessa ord. För du vill att allt ska vara solsken och gnistra NU. Inte imorgon eller snart, utan NU. Så är det att du vet att din födelsetid har kommit. Skillnaden är att denna förlossning är intern. Du är en ny varelse redo att föda dig själv i den yttre världen. Och eftersom du är så nära din nya yttre världs födelse är du irriterad, arg och helt enkelt obehaglig att vara i närheten av.

Ditt skratt och din glädje kommer tillbaka men i en annan form än vad som var sant innan du fullbordade denna nya födelse. Precis som skallror inte längre fascinerar dagisbarn så är det för dig nu. Du har utvecklats bortom 3D/utåtriktade glädjeämnen. Och yttre rädslor verkar överväldigande, precis som är sant en varm dag under graviditetens sista dagar. Det är allt för mycket eftersom ditt fokus föder nya dig in i den yttre världen – trots att du inte nödvändigtvis förstår att du gör det.

Kanske undrar du varför du inte förstår denna förlossningsprocess. Det är så eftersom du inte har någon jordhistoria som hjälper dig att förstå vad som händer med dig.

Din yttre värld är störande och utmattande eftersom din energi är fokuserad på din inre födelse.

Även om det här inte är en lätt tid för dig kommer den att bli kortvarig. När du har slutfört denna födelseprocess kommer du att glömma hur obekväm du kände dig, för glädjen som följde kommer mer än att kompensera för ditt nuvarande obehag.

När ska du föda? Även om du kan göra det när du vill, är det troligt att din födelse kommer att inträffa nära påsken, ramadan och liknande kärlekssammankomster. Inte på grund av någon religiös betydelse utan för att så mycket energi fokuseras på dessa dagar för att stödja alla som är redo att föda.

Naturligtvis har många av er frågor om nuvarande krig eller COVID. Vi från universum påminner dig om att det är så eftersom din oro låter dig ignorera ditt obehag – något du har gjort i evigheter i din yttre värld.

Att använda världshändelser eller händelser utanför dig för att ignorera dig själv.

Så är det att du önskar något utanför dig själv, inte för att du nödvändigtvis bryr dig, utan för att det låter dig ignorera dina inre behov igen. Dessa kommer att förändras inom kort, troligen nära påsken/ramadan. Kärleksfokuset för så många jordinvånare kommer att ge den extra push ni behöver för att föda det nya du in i denna nya värld.

Du undrar nu vad som kommer att hända om du inte föder under påsken/ramadan eller om du inte har tillräckligt med energi för att föda ditt nya du på flera månader? Något sådant kommer inte att ske. Lägg den rädslan åt sidan precis som du en gång behövde lägga undan din rädsla för att du inte skulle vara en bra förälder till ditt nya glädjeknippe. Du är både föräldern och det lilla glädjeknippet. För du föder dig själv. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehålls. Dela detta innehåll med andra, lägg upp det på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men vänligen bibehåll denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...