Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 april 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 april 2022

 

Vad är mer kraftfullt än Djupa Staten?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket kapabla att sända ut energier som kommer att uppmuntra människor att se inom sig själva oftare efter vad de än känner saknas i deras liv. Och detta stör inte er andliga utveckling, utan snarare är det en katalysator för er alla att bli mer andligt benägna. Det är lätt att fastna i vad som händer där ute i ’verkliga världen’, men det är också bra för människor att komma ihåg att den verkliga världen är en illusion, en projektion av deras eget medvetande. Men när ni går inom er hittar ni sanningen, ni hittar det verkliga ni, den verkliga verkligheten, och det är därför det är så viktigt för sådana som oss att uppmuntra er inte bara med våra ord, utan också med våra energiöverföringar. Och vi uppmuntrar er att gå inom ofta.

Vad gör man när man väl går inom, kan man undra. Jo, visst, att gå inom gör er mer medvetna om era tankar. Och alla tankar som ni vet är repetitiva och inte är till hjälp för er andliga utveckling, kommer ni att bli mer medvetna om när ni fokuserar inåt. Alla känslor kommer också att bli svårare att ignorera när ni är fokuserade på vad som händer inom er, och när ni kommer förbi de tillfälliga tankarna och känslorna, kan ni komma in i sanningen om vem ni är som en varelse av villkorslös kärlek, och ni kan känna den villkorslösa kärleken i själva kärnan av ert väsen. Ni kan utstråla det medvetet, och ni kan fylla er själva med det också, och när ni sedan går ut i omvärlden, kommer ni inte att leta efter något i den för att uppfylla er och förverkliga er. Ni kommer att inse att ni är den som måste fylla allt och att ni är där för att fylla världen med er kärlek och ert ljus.

Nu, när vi ger er något som detta, förhoppningsvis inser ni att alla historier där ute i omvärlden är så mindre viktiga än ni trodde att de var. Alla föreställningar om vad som verkligen händer just nu väger så mycket mindre när ni inser att allt är en projektion av ert medvetande ändå. Om så är fallet, varför skulle ni behöva en visselblåsare eller någon som har fingret på pulsen på det Djupa Staten för att berätta vad som verkligen händer i den verklighet som ni projicerar inifrån er själva? Naturligtvis är dessa berättelser underhållande, och de får ert sinnes uppmärksamhet, men ni vill verkligen använda ert sinne förebyggande. Ni vill använda ert sinne kreativt. Ni vill använda ert sinne för att fokusera, istället för att bara mata det med vad det tycker är intressant eller lockande.

Bara för att något är logiskt för ert sinne betyder det faktiskt inte att det är sant. Kom ihåg det, och kom ihåg att ni kan göra vad som helst sant om ni fokuserar tillräckligt på det. Och nu kanske ni kommer att inse hur kraftfulla ni är och hur viktigt det är att gå inombords för att ni ska få tillgång till den kraften. Den kraft vi hänvisar till är inte den typ av makt som miljardärer och världsledare söker. Det är den typen av kraft som låter individen veta att ni redan är allt, och därför behöver ni ingenting. Det är den typ av kraft som har inre frid kopplad till sig och den typ av kraft som ingen någonsin skulle kunna ta ifrån er.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...