Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 6 maj

Bild t Michaels text

Brendas Blogg, 6 maj 2016
via Brenda Hoffman

Mina Kära!

Många av er känner att ni har kunskaper eller förmågor ni inte använder. Att ni på något sätt är mindre viktig än andra, för att de har bestämt hur man bäst använder sina förmågor under dessa kaotiska tider. Att de räddar världen och ni trampar vatten och väntar på något. Även om ni kan njuta av ”driftstoppet”, så att säga, känner ni att ni inte bidrar genom att göra så.

Ni kan inte ändra någons tankar eller handlingar. Ni kan inte rädda någon, inklusive jorden. Ni kan inte göra världen till en bättre plats genom att fokusera på vad som är fel med världen. Alla dessa åtgärder är av gårdagens 3D.

Er roll, även om den rollen kanske inte tycks skapa det ni vill, är att slappna av, frigöra och flöda. Inget av detta är ni bekväm med ännu i er jordvarelse. Och alla handlingar, tror ni, av de andliga rikena. Jordlivet handlar om att trycka på och driva på, kraft och kontroll – 3D-handlingar som inte längre är fördelaktiga för nya er eller Nya Jorden.

Ni letar efter en fysisk handlingsplan – den typ ni skapade i 3D som ofta inte gjorde mycket mer än framhålla rädsla.

Er nya-ni-handlingsplan är icke-handling. En svårt begrepp att förstå eftersom ni under jord-eoner tränades i att skapa handlingsplaner, för att lindra obehagliga aspekter av ert liv.

Nya ni i Nya Jorden är motsatsen till vad ni lärt er i tidigare jordeliv. Så det är ert 3D-ni som vill ha en handlingsplan, som ska informera er om att ni gör ett bra jobb. Att bara vara, verkar kontra-produktivt och kontra-intuitivt.

Ni föreställer er änglar som svävar i glädje då de hjälper er här och där. Mycket få av er, om någon, har någonsin föreställt er änglar i smärta, rädsla eller gråtande. Era änglar är ljusa, luftiga och fyllda med kärlek. Och de verkar inte ha mycket annat att göra än att hjälpa er och andra medan de svävar hit och dit.

Även om ni accepterar den bilden av änglar, kan ni inte ännu acceptera samma för er själv. För delar ni upp himmel och jord i arbetsbin och hjälparänglar. Inget av detta gäller längre.

Vad ger er glädje? Det är allt ni behöver ta itu med just nu. Det finns ingen anledning att vara orolig för er roll (ett 3D-arbetsbi-synsätt) eller att fundera över er framtid. Er roll – och enda roll – är nu att tjänstgöra i glädje.

Några av er fortsätter att släppa bitar med tentakler till 3D eller att behandla frågor som grävdes upp under det sista energiutbrottet. Det är gott och väl – så länge ni letar efter och går mot personlig glädje när ni gör det.

Det är inte längre nödvändigt att vältra sig i smärta – fysisk, känslomässig eller andlig. För ni har gått bortom 3D-handlingarna av självömkan, smärtsamma handlingar och reaktioner.

Visst, kanske ert liv ännu inte exakt är vad ni vill. Men i stället för att tycka synd om er själv, se på det som ger er glädje. Det är er roll nu. Finn glädje i vad ni än gör, när ni interagerar med andra och genom att bara vara på jorden under denna fenomenala övergång.

Glädje är det ord som studsar på er när ni helt älskar er själv. Skrattet som talar om att allt är rätt med er värld.

Det spelar ingen roll vad som händer utanför er – det är inte längre ert bekymmer. Ty, ni har varit ansvarig för alla – utom er. Ni har blivit lärd att älska andra och tolerera er själv på så många sätt, från kroppsuppfattning till personlig framgång.

I er 3D-värld, var det alltid någon att konkurrera med eller slå. Och det fanns alltid någon ni betraktade som sämre än ni, så att ni kunde tycka bättre om er själv.

Så höll det på under eoner medan ni hämnades mot dem som skadade er fysiskt, andligt eller känslomässigt, bara för att låta dem slå tillbaka mot er under samma eller olika jordeliv. Hela tiden utan slut – tills nu.

Det är dags att hävda ER, i all er kärleksfulla ära – det vill säga att ingen är mer perfekt än ni i detta liv. Vilket, naturligtvis, får er att peka ut den här eller den där personen som är rikare, vackrare, mer framgångsrik eller friskare.

Vad ni ännu inte förstår är att de är det av en anledning. Följ er glädje och ni kommer hitta självkärlek som talar om för er på så många sätt, hur underbar – och ja, tursam ni är för att vara ni.

Sluta tänka och oroa er om andra och därmed, ge er själv tiden och energin att ta hand om och älska er själv.

Många av er i USA är bekymrade över de kommande politiska valen – under sex månader fram i tiden. Blir dagligen mer oroliga för vem som ska bli nästa president. Tillåter er själv att återvända till 3D-föreställningarna att ni ensam kan rädda världen.

Och det kan ni – men inte på det sätt ni trodde i 3D. Följ er glädje. Det är allt ni behöver göra. Har ni någonsin tänkt på att politiska kandidater kanske också skiftar? Eller att, om alla vägrar att följa en person, har den personen inget annan makt än över sig själv?

Så vi återvänder till – att ni kan inte göra något annat än följa er glädje. Allt annat smakar 3D-omhändertagande och offrande – som startar det 3D-karmiska hjulet så det snurrar vilt igen. Så är det. Amen.

Källa

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brenda’s blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog and Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

 

 

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...