Brendas Blog via Brenda Hoffman, 20 november 2020

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 20 november 2020

 

Kära Du,

Du känner antagligen en känsla av förlust och sorg eftersom du har blivit en ny person.

Trots att något liknande hände när du lämnade ditt ursprungliga 3D-hem, var det inte i den omfattning som händer nu. För du har inte bara lämnat detta 3D-liv bakom dig, utan också de eoner av jordeliv som du har upplevt fram till nu.

Även om ditt nya du innehåller segment av jordens förflutna och nuvarande liv, inkluderar dessa segment inte nödvändigtvis de flesta minnen, särskilt inte rädda minnen. För du skulle inte kunna skapa en ny värld av kärlek om dina rädda minnen fortsatte att vara en del av dig. Så är det att du blir en ny person – någon som inte är av ditt nuvarande eller tidigare jordeliv.

Och när du gör det kommer du att finna nya intressen. På samma gång kommer du att förneka de delar av dig som en gång utgjorde huvuddelen av din 3D-varelse.

Du sörjer det som var, trots att du inte har något intresse av att återvända till det. Det är ungefär som att lämna din ursprungliga 3D-gemenskap. Även om du kanske har goda minnen från den gemenskapen, passar du inte längre in i den eftersom du expanderade ditt väsen. Så är det nu. Du känner dig lite nostalgisk, minns de goda tiderna och glömmer varför du initierade denna övergång.

Det betyder inte att 3D var en dålig tid. Men istället var 3D en annan tid. Något du inte längre kan återvända till.

Du är en annan person i en annan tid. Så även om dina 3D-minnen kan granskas genom rosfärgade glasögon, var dessa underbara minnen spetsade med rädsla. Du har varit inblandad i 3D-rädsla så länge att du inte kommer ihåg en tid då du inte var det.

Så är det att din nya varelse, ditt nya liv känns främmande, otympligt, inte helt rätt. Var finns rädslan? Och vilka är dessa nya förnimmelser som du inte kan förstå?

Du skiftar snabbare än du kan föreställa dig – och inte alltid bekvämt. Tänk på en 3D jordfödelse med de resulterande spänningarna och rädslorna. Du är van vid 3D-rädsla och smärta. Dessa nya känslor av lätthet och nåd är stressande eftersom du inte är helt säker på hur du ska ta emot dem.

Reagerar du som en 3D-person – som du är bekväm med – eller på ett nytt sätt som du ännu inte har behärskat?

Många 3D-spädbarn och barn uppmanar Universella guider att hjälpa dem att anpassa sig. Därav de hemliga, osynliga barnvännerna som 3D-vuxna människor skrattar åt. Det är dags för något liknande för dig.

Ah, det sista konceptet fick dig att skratta eftersom du vet att andra kommer att tycka att det är konstigt om du börjar prata med en vägg eller en stol.

Det vi talar om är att be om hjälp från era framtida jag. För ditt framtida jag – nu en del av ditt totala segment – vet slutet på denna berättelse. Så dina framtida segment kan hjälpa dig igenom dina gropiga anpassningstider.

De segment som du införlivade i ditt nya väsen inkluderar de från ditt förflutna, din nutid och framtid. För närvarande är dina tidigare och nuvarande segment något hindrande, för de kan inte förstå en värld utan rädsla.

Trots att dina tidigare och nuvarande jordsegment anpassar sig är det inte nödvändigtvis lätt att göra det. Nästan som om dina tidigare och nuvarande segment är i en labyrint och försöker den ena utgången efter den andra med liten framgång. För även om 3D-skräckdelarna har lämnats kvar, fortsätter skuggan av dessa rädslor att visa sig. Dina framtida segment har inga sådana rädslor eller skuggor.

Så det är dags för dig att gräva djupare in i dina framtida segment, så att dina framtida segment kan vara VD för din varelse ett litet tag när din helhet anpassar sig.

Efter födseln behöver människor några år för att anpassa sig till 3D-jordelivet. Jordfödelse är en process av att anpassa sig från en Universell varelse till en 3D-människa. Du skiftar nu från en 3D-människa till en Universell varelse.

Du släpper din 3D-varelse medan du anpassar dig till din nya jordängelhybrid. Sådant kräver andra färdigheter, tankar och handlingar än vad som gällde i 3D.

Det är dags för er att överlämna denna födelseprocess till era framtida jag. För ditt förflutna och nuvarande jag är alltför inbäddat i rädslominnen för att acceptera och förstå det nya du.

Sådant betyder inte att du är hemsk som har bättre förståelse och acceptans för rädsla än kärlek och glädje, utan istället att du bara inte är van att göra det. Dina framtida självsegment är det. Så låt de framtida segmenten ta över de närmaste dagarna eller till och med veckorna. Och låt dina tidigare och nuvarande segment vila när du gör det.

Under hela denna övergång har dina tidigare och nuvarande självsegment arbetat övertid. De behövs inte för nästa fas. I själva verket skulle de ”grumla” vattnet.

Tryck på stoppknappen för ditt förflutna och nuvarande och öppna upp dig själv för din framtid. För rädsla är inte längre ett nödvändigt element. Kärlek och glädje är det i högsta grad – något som inte har varit sant för jorden tidigare.

Koppla av och vila, var medvetna om att era framtida segment har detta – enkelt och lättsamt. För vad är rädsla om inte att du inte är tillräckligt bra eller har rätt eller vet hur man gör något.

Ditt framtida jag vet att något sådant inte är sant och aldrig har varit det. Ni ville en gång utforska rädslan. Ni vill inte längre göra det. Så det är ditt framtida jag som kommer att slutföra denna fas för dig. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på knappen Subscribe på den övre delen av hennes ”Blog & Subscribe” -sida och klicka sedan på – Subscribe to Brendas blogg by e-mail – raden. Slutför ditt abonnemang genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2020, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna det här innehållet med andra, posta på din blogg, lägg till i ditt nyhetsbrev etc. Men BEHÅLL gärna denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

 

Du gillar kanske också...