Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 31 januari 2022

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 31 januari 2022

 

Kära Ni,

Många av er noterade ovanliga känslor de senaste dagarna, inklusive utmattning, ilska, passivitet eller dimmiga svävande förnimmelser. Allt indikatorer på att de senaste energiutbrotten var mer potenta än något annat ni har upplevt på jorden.

Energierna kommer på nytt att förstoras under de närmaste dagarna så att nästan alla nu på jorden kommer att notera förnimmelser som kan leda till ovanliga handlingar. Innan ni går in i ert rädsloläge, vänligen vet att det ovanliga inte längre behöver vara rädslobaserat.

Många av er kommer att göra eller säga något som ni inte förväntade er – vilket kommer att vara sant för de flesta varelser nu på jorden. Kanske kommer ni också att notera ovanliga beteenden hos husdjur eller växtlighet – ett enormt världsskifte.

Många av er vet att ni har varit en del av detta masskifte under mycket lång tid. Det är sant internt. Dessa inre förändringar börjar riktas utåt i ord och handling – inklusive hos andra som ni aldrig förväntade er att förmedla en specifik hållning eller handling.

En del av er kände lite eller ingenting under de senaste energiutbrotten. Det kan vara så av flera anledningar, inte minst att ni redan har skiftat.

Många av er hävdar att ni är av ljuset och ändå kände sensationerna. Sådant betyder bara att du grävde djupare in i ditt nya du – det du var för två veckor sedan är du inte längre.

Världen förändras snabbare än du nu tror, även om du är en stor del av det skiftet.

Det är som om vi, från Universum, måste bevisa förändringen för dig. Men vi styr inte denna jord-hav-förändring; ni gör det. Trots våra meddelanden om motsatsen fortsätter ni att tro att vi leder er. I sanning är vi, från Universum, era hejarklackar.

Ni är förändringen. Vi är observatörerna. Ett koncept som de flesta har svårt att acceptera eftersom ni ännu inte tror att ni är och alltid har varit kraftfulla nog att förändra världen.

I evigheter utmanade du dig själv att vara beredd på den här tiden.

Även om vi, från Universum, erbjöd dig kärlek, stöd och idéer, var vi aldrig mer förberedda än ni under era förberedelser inför denna tid. Kanske kan ni tänka på oss som ledande företagsledare som leder företag genom svåra tider även om vi aldrig upplevt den tid ni är i nu. Vi är rådgivare, inte aktörer. Den här tiden liknar ingen annan. Och utan era förberedelser genom eoner av jordiska och icke-jordiska upplevelser, skulle ni inte vara av jorden nu.

Ni har inte längre behov av att vi leder er vid handen, för ni växte förbi våra färdighetsnivåer för månader sedan. Ni är ljuset. Vi är era hejaklacksledare.

Ni vet bättre än vi, av Universum, vad som är nödvändigt för jorden vid denna tid.

En del av er är upprörda över detta meddelande, för ni vill att någon ska berätta för er vad ni ska göra. Du är den där någon. Ingen, inklusive vänner, släktingar eller dina Universella änglar och väktare, vet tillräckligt för att ge dig specifika råd nu. Du är den som informerar oss om vad som händer inom dig.

Din hemliga handlingskarta finns inom dig. Vad säger din inre röst/hjärta dig att du ska göra? Inte ditt intellekt, för din intelligens är kunskap ackumulerad före eller under din övergång. Och ingen annan varelse – inklusive New Earth-guruer – har mer information om din roll än du.

Du är definitivt din guru.

De senaste dagarnas energiutbrott har flyttat dig till framkanten av ditt personliga skifte. Följ ditt hjärta och din inre röst, så vet du vad du behöver och vart du är på väg. Följ någon annan, inklusive vänner, släktingar, Universella varelser eller jordiska gurus, och du kommer att missa några steg.

Även om det är sant att du inte kan ta fel väg under långa perioder nu när du har övergått till denna punkt, finns det ingen anledning att missa din väg alls. Följ ditt hjärta, så vet du vad du ska göra och när du ska göra det. Följ någon eller något annat, och du kommer att sprattla iväg längre än du önskar, för ditt fokus fortsätter att förändra dig själv och alla varelser på jorden.

Du är din exceptionella ledare. Andra kan ge dig idéer – men de idéerna måste bearbetas av dig och bara dig.

Du är fokuserad på din nya varelse och därför den nya jorden. Du är du i all din makt i denna underbart utvecklande, fridfulla och glada nya värld. Så var det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com), och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela detta innehåll med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men vänligen upprätthåll den här bloggens integritet genom att inkludera författaren/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...