Ärkeängel Jophiel via Ann Dahlberg, 11 september, 2018

 

Ärkeängel Jophiel

Tisdag 11 september 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Jophiel och jag är den som sprider glädje och ert sanna själv stärks av min närvaro. Jag kommer till dem som vågar stå upp för sig själva eller har en önskan att göra det. Ju fler sanna och uppriktiga människor som talar sitt hjärtas språk desto större glädje kan upplevas på Jorden. Det blir färre missförstånd och människor får en större förståelse för varandra och de upplevelser som de delar men ändå känner och tolkar på olika sätt beroende på ens egna erfarenheter. Ni får en vidare bild och större förståelse för varandras olikheter och ni upptäcker att kärnan ändå är densamma. Det är erfarenheterna och er förmåga att dela upplevelserna som skiljer er åt. Ni har även olika förmågor som gör att ni ser saker ur olika perspektiv. Tänk vilken mångfald och vilken glädje det kan vara att dela allt detta med varandra. Det är en tid för er nu att gå samman och dela med er av era erfarenheter men för detta krävs dock att ni är sanna mot varandra och er själva. En sann och ärlig människa dömer ingen annan sann och ärlig människa. De tackar för förtroendet och går vidare med en större tillit och tro på sig själva och den mänsklighet som de tillhör. De känner i djupet av sin själ att de har många fler erfarenheter än vad de nu kan minnas eller förstå. De är ödmjuka i sitt förhållningssätt och vet och förstår att vi alla är beroende av varandra och att en hjälpande hand är mer värt än ett förhastat ord.

Det är glädje som ni nu ska sprida över Jorden. Glädjen över er själva och varandra. Glädjen över att åter en gång få vandra på rosornas stig, där törnena har vänt sina taggar inåt för att inte skada era fötter. Det är kärlek, vänlighet och hjälpsamhet som är det viktiga nu. Ni är alla varandras likar på ett eller annat sätt, så möt varandra ödmjukt och kärleksfullt för det är genom er kärlek som ni stiger upp tillsammans. Er kärlek till er själva och världen runt om er. Låt nu skrattet och glädjen bära er framåt. Låt klockorna pingla i era öron som talar om att det nu är glädjen som ska härska över Jorden. Glädjen av att finnas till. Glädjen av att vara en sann, ödmjuk och uppriktig människa. Glädjen av att kunna sjunga, dansa, måla, skriva etc. Glädjen av att bara vara i sig själv och känna Guds beröring i sitt hjärta.

Skratt, glädje och harmoni har återvänt till Jorden. Ta tag i dessa vibrationer och låt de vibrera inom er så mycket som ni kan och bara förmår. Ni kan alla känna den här vibrationen i era stilla stunder av harmoni och frid. Det bubblar lite av glädje inom er vid dessa tillfällen. I glädje fulla möten vibrerar den här energin i och runt om er. Det leder till mycket skratt och glädje. Det är då ni känner er harmoniska och glädjefulla. Den här vibrationen har ni också när ni sysslar med något som ger er stark motivation eller ligger er varmt om hjärtat. Vill ni ha mer glädje i ert liv så kallar på mig så ska jag väcka upp ert hjärtas längtan och glädje. Det är när ni följer ert hjärta som ni kan hitta er passion i livet. Det är er passion som gör livet just så levande som ni önskar att det ska vara.

Med dessa ord lämnar jag Er nu och hoppas på ett snart återseende.

Stor kärlek

Jophiel

Du gillar kanske också...