Buddha via Erena Velazquez | 31 januari, 2022

Buddha via Erena Velazquez | 31 januari, 2022

31 januari 2022

 

Kära Ni,

Jag är Siddhartha Gautama, kallad Lord Buddha av alla, och jag är glad över att tala till mänskligheten idag genom Universal Channel. Det gör mig väldigt glad att många av er fortfarande tillämpar min lära.

De Uppstigna Mästarna och Jag övervakar uppstigningsprocessen, som för första gången någonsin tar er till 5D-verkligheten i den Nya Gyllene Åldern, med era fysiska kroppar. De kaotiska tiderna på Moder Jord kommer att upplösas. Alla som är redo kommer att flytta till högre dimensioner och lämnar bakom sig illusionerna, dualiteterna, bedrägerierna och lögnerna. Ni kommer att upptäcka den verkliga sanningen om er själva och planeten. Alla ni kom hit av en specifik anledning för att rädda Moder Gaia.

Under min livstid här skrev jag läror, för att hjälpa er att förstå er omgivning och se sanningen. Det är bara den Universella Sanningen som gäller för alla levande varelser överallt i Kosmos. Tyvärr tillät inte er värld att ni sa vad ni tyckte och att ni följde er egen väg, för att själva lära er och få uppleva.

Mänskligheten fastnade i den falska verkligheten som kallas Matrisen. Idag sitter fortfarande många fast och vägrar se vad som händer runt omkring dem. De senaste två åren, har Mörka Själar aggressivt dikterat och kontrollerat nästan varje aspekt av era liv, och ständigt försökt säga vad som är rätt eller fel.

Sanningen bryter kontrollens bojor, och folk börjar se bortom den falska slöjan. Mörkret vill inte acceptera att det bara finns en sanning. Alla levande varelser är kopplade till varandra genom det Universella Medvetandet. Vi är en enda stor familj och det finns ingen separation mellan oss.

Kärleken är drivkraften för skapandet av Nya Världar, förstörelse av Mörkret, manifestering av fred, välstånd och välbefinnande för alla. Varje dag kan ni se att dominobrickorna faller, och ingenting kan stoppa det. Denna planet har lidit så länge för att kunna bli befriad, för att nu slutligen få uppleva och känna det som är verklig lycka och glädje.

Jag är väldigt glad att mänskligheten vinner över Mörkret. Alla ni är kraftfulla andliga varelser och kan skapa vilken verklighet ni vill. Snälla, stanna kvar i nuet och gör er dagliga meditation, som jag gjorde under mitt favorit-Bodhiträd. Snälla, öppna er för nya möjligheter och sätt aldrig upp gränser för någonting. Tack Universal Channel.

Släpp fördömandet, Hälsa Alla med Ert Hjärta, Inte med Ert Sinne.

Buddha

 

Kanaliserad av Erena Velazquez

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...