Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 januari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 januari 2022

The Pleiadian-Sirian Shield ∞The 9D Arcturian Council

Den Pleiadisk-Siriska Skölden ∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket välkomnande till andra perspektiv och även andra agendor när vi stöter på dem i vår kommunikation med andra varelser och andra kollektiv. Vi har funnit att en öppenhet tjänar oss mycket väl, eftersom dessa olika perspektiv ofta är sådana som vi inte hade tänkt på. Vi vet också att det behövs mycket hjälp där på Jorden och i andra delar av galaxen. Därför är vi alltid ivriga att utforska nya idéer, nya tillvägagångssätt för hur vi bättre kan hjälpa till. Det här är inte en tid att stänga av för det som inte passar in i ert normala sätt att se på världen. Det här är en tid att vara öppen och använda urskillning när ni överväger ett annat perspektiv, en annan synvinkel.

Och när ni kan tillåta fler infallsvinklar, fler idéer, kan ni bredda er självkänsla. Ni vill inte fästa er vid en dogm eller en doktrin. Ni vill vara flexibla och släppa in det som är obekant. Det har tjänat oss mycket väl att göra det, och vi har skapat några nya allianser som ett resultat, allianser med varelser som verkar i fysiska dimensioner och i andra stjärnsystem som vill hjälpa mänskligheten. De sjudimensionella Sirierna och Plejaderna har arbetat mycket hårt för er räkning och har utvecklat en strategi för att isolera planeten Jorden från alla energier som skulle störa er utveckling, er normala andliga evolution. Och vi har kommit överens om att detta är en underbar strategi att använda vid denna tidpunkt, eftersom den tillåter oss och de andra högre dimensionella varelserna och kollektiven att förse er med energier som vi vet är användbara och kommer att främja er andliga utveckling.

Den Plejadisk-Siriska Skölden, som den har kallats, har redan resulterat i en enorm medvetandeblomning där på Jorden. Fler och fler människor vaknar upp varje dag, och de av er som är vakna har kunnat få tillgång till mer medkänsla, mer kärlek, mer enhetsmedvetande och mer inre frid, och det är byggstenarna till det nya samhället som ni vill se och uppleva själva. Ge er själva en möjlighet att tona in nu på de energier som finns, och känn efter skillnaden i deras kvalitet och kvantitet, eftersom denna sköld har varit mycket effektiv för att hålla borta de influenser som inte tjänar er och tillåta de som gör det.

Ni kan slappna av mer nu; ni kan lita på mer. Och ni kan framför allt lita på er egen vägledning, er egen intuition. Nu är en underbar tid att vara öppen och mottaglig för energierna som finns över er eftersom de är så rena och outspädda, och de handlar alla om att utöka medvetandet hos alla människor på Jorden vid denna tid. Vid sidan av februari månads vackra energier kunde denna skyddande sköld inte ha kommit vid en bättre tidpunkt. Ni förbereder er själva för en ännu snabbare upplevelse av er evolution av medvetande, och allt annat kommer också att utvecklas med er. Det inkluderar era fysiska kroppar och alla system i ert samhälle. Gör er redo för några mycket stora och viktiga förändringar där på Jorden eftersom förhållandena är perfekta för dem och för att ni har bett och nu mer än någonsin är redo att ta emot.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...