Budskap från GUD via Jahn J Kassl, 8 augusti, 2023

Budskap från GUD.
Jahn J Kassl 2023-08-08

Med eller utan GUD?

Du vet svaret?
När du är överväldigad av rädsla och inte vet vad du ska göra, vänd dig då till GUD av hela ditt hjärta och hela din själ. Hjälp, stöd och klarhet ges omedelbart när DU helt ansluter dig till GUD.
Dina bekymmer fungerar som trappor till GUD för DIG, och dina problem bygger broar till GUD för DIG. Att växa med utmaningarna, oavsett vilken sorts utmaningar, är det som gäller nu.
Så jag inbjuder dig att ansluta varje dag till ditt Gudomliga Jag, till din Essens inom dig, tills du lever från denna kraft och den formar dina dagar.
Du har alla svar, du har all kunskap inom dig, du bär det kosmiska minnet i din själ – minnet av ditt sanna väsen, ditt sanna jag, ditt sanna DU.
Det finns inget ofullkomligt hos DIG!
Ej perfekta tillstånd kan bara finnas så länge du är omedveten om din perfektion. Rädslor och oro är inte en sjukdom som behöver bekämpas, utan är en del av din perfektion. För det finns inget ofullkomligt med DIG!
Acceptera allt och ge det till GUD! Ditt hjärta är kraftpaketet, ditt sinne vet vägen och din själ styr varje steg. Fastna inte i din rädsla eller oro!
Anklaga inte dig själv om du inte lyckas vara glad eller kan känna frid! Om du inte kan uppfatta ditt ljus och kärleken minskar, acceptera det och sprid ut allt framför GUD.
Finn stillhet och börja din konversation! Det är inte bara yogis, helgon och initierade som har access till Källan för allt liv – vilken missuppfattning, för dörren till GUD är öppen för alla. Du är fri att bestämma om och när. Det är ditt val, det är ditt beslut, för det är ditt liv.
Med eller utan GUD – det är den enda relevanta frågan i en människas liv!
Allt kommer att uppenbaras för dig när du använder den allvetande och allestädes närvarande, den villkorslöst kärleksfulla, tillåtande, mäktigaste kraft som finns för att lösa dina problem:

DEN FRÅN GUD.

No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *