Budskap från Ärkeängel Mikael via Jahn J Kassl, 28 maj, 2024

Budskap från Ärkeängel Mikael
https://lichtweltverlag.at/2024/05/27/wo-der-schmerz-am-groessten-ist/


Jahn J Kassl 2024-05-28

Där smärtan är som störst.
Vad bestämmer ditt liv?
Vad bär dig genom tiden? Vilka tankar och känslor bestämmer din vardag? Har du en positiv attityd eller är tårarnas dal ditt hem?
Hur du anpassar dig mentalt och känslomässigt avgör ditt liv. Din inre anpassning är den största faktorn för att attrahera sådant som är bra eller dåligt. Det börjar i dina tankar, fortsätter i dina känslor och leder till motsvarande handlingar. Observera därför dig själv, undersök de bakomliggande orsakerna till dina tankar.
Dyk in i din story och för ljus dit där smärtan är som störst. Nu tas de avgörande förändringsstegen, och det avgörande är att du gör detta med fullständig dedikation och uppmärksamhet.
Många människor som kom till jorden med stora ambitioner går vilse, går vilse och överger sina uppdrag. Du tappar din inre koppling – din koppling till dig själv – och låter dig blåsas från en plats till en annan, som ett löv i vinden. De kan inte ta livet i sina egna händer, utan förblir en bricka till de som vet hur man spelar spelet.
Reträtt
Älskade människa,
om händelserna överväldigar dig, om negativa scenarier överbelastar dig, om du översvämmas av åsikter, då är det dags att BACKA!
Sortera allt! Kontrollera att allt är sanningsenligt! Återta suveräniteten över dina tankar och känslor!
Vad som än oroar dig, släpp det i Gudomligt ljus. Ta dig tid för detta arbete!
Upplysningen känner ingen brådska. Upplysningen innebär bestående hängivenhet till healing.
Så ta alltid lite timeout! Dra dig undan när för mycket energetiskt avfall har samlats, och du blir desorienterad.
Många ljuskrigare ägnar all sin kraft åt de yttre striderna och ofta finns det ingen energi kvar för striderna inombords. Därför utvecklas inte längre vissa ljuskrigare, deras stridstekniker blir föråldrade och deras metoder förlorar sin effektivitet.
Den som inser behovet av att ständigt förnya sig internt, agerar i tidens sammanhang och behöver inte oroa sig för det förflutna, eller frukta framtiden.
Bakåtriktat, sociopolitiskt agerande ger ingen frukt, eftersom allt, och speciellt människor, förändras.
Andliga ljuskrigare
Idag handlar det om att inkludera den andliga nivån i varje strid som måste utkämpas i det yttre. Frihetens tåg går nu i exakt denna riktning. Med ett klart sinne, ett modigt hjärta och ett uppvaknat andligt medvetande, är människan en kraft som inte är rädd för någon och kan åstadkomma vad som helst.
Detta frö för andliga ljuskrigare har planterats, och detta frö spirar nu. Jag uppmuntrar dig att fördjupa dig i dina kvarvarande sår från forna tider, eftersom healing är grunden från vilken du kan kämpa, arbeta och skapa helande för människor.
Hur tänder du ditt ljus och lever din längtan? Genom att flytta din uppmärksamhet från det yttre till det inre, i förhållande 20 – 80.
Detta är mitt budskap till dig idag: Allt av värde mognar, växer och frodas inom dig!

Med oändlig kärlek,
ÄRKEÄNGEL MIKAEL
May be an image of 1 person and text

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *