Budskap från Mika på Sirius via Camilla Nilsson, 5 april 2022

 

 

Budskap från Mika på Sirius genom Camilla Nilsson, april 2022

 

Jag är Mika från Sirius och jag går med er på uppstigningens väg.

Att uppstiga i medvetenhet är för de flesta en kämpig process eftersom varje individ då måste möta sina skuggor och det man stoppat undan, ovillig att möta och ta hand om. För att stiga i frekvens är det nödvändigt att transformera mörker i det inre till ljus. 

Mörkret är en del av alla för utan mörker kan inte ljuset existera. En del mörker  ni bär kommer inte från denna livstid utan kan medfölja från tidigare inkarnationer. Definitionen av mörker är ofta missförstådd. Att mörker betyder ondska och illvillighet är inte en nödvändighet. Lär dig därför att skilja på begreppet mörker, vad det egentligen innebär för att låta ljuset strömma genom dig.

Förstå att mörker inte är något att vara rädd för utan något naturligt. Det viktigaste är att inte låta mörkret inom dig vara din ledsagare eller vägvisare i ditt liv utan något för dig att möta och ta hand om. Mörkret kan komma i skepnaden av en rädsla, tvivel, brist på självkänsla eller självförtroende. En bakåtsträvande energi. För att bli fri i ditt varande, i din existens, behöver du alltså bli vän med den delen av dig. Att identifiera tankar och handlingar som inte för dig framåt.

Varje individ har kommit till jorden för att utvecklas, för att lära sig nya saker och alla har olika saker att lära. Att bära med sig det på livets vandring kan göra vandringen och upplevelsen av livet lättare.

Se medvandrarna på ditt livs väg och se vad de övar på. Kanske är det rentutav dig de övar på för att väcka till liv mörkret i dig. Du reagerar och kanske agerar men kanske gör du det för att någon trampar på en öm tå. Något inom dig väcks till liv och detta något skaver. Så när du har identifierat detta som skaver, sett det sår du bär så kan din transformation påbörjas.

På så sätt kan du hellre tacka än att bli arg på den som trampade på din tå. Tacka för tjänsten den gjorde dig. Du kan nu läka och ta ett kliv upp på din utvecklings trappa. Det blir allt ljusare för varje steg du tar i trappan och med varje steg tar du ytterligare ett kliv mot din frihets frihet.

Jag önskar dig all lycka och välgång, Mika

Du gillar kanske också...