Budskap från Starlight, Vättarna och Den Universella Modern via Galaxygirl, 25 maj, 2018

Budskap från Starlight, Vättarna och Den Universella Modern

via Galaxygirl

25 maj, 2018

 

Jag är Starlight av enhörningsrasen och jag kommer idag med goda nyheter till mänskligheten. Jag ser er, ni som är unga, inbäddade i rädsla och tvivel gällande de gamla sätten, det gamla systemet som verkar hänga över er. Men nej, se efter en gång till! Klara skyar av oändliga möjligheter av regnbågsljus och kärlek ligger nu ovanför era underbara huvuden, för tidvågen har skiftat! Ni, mina unga vänner, befinner er mitt uppe i det störst skifte som detta universum någonsin har sett eller upplevt och ni, de som är priviligierade och läser dessa ord, har framsyntheten och möjligheten att vara uppvaknade och medvetna när ni rider på denna våg till – sannerligen – upplysning! Det är magnifikt att beskåda!

Vi enhörningar gillar att springa fort, med våra sylf-vänner som andas kärlek och välsignelser i vår man när den piskas i vinden medan vi far framåt, framåt, när vi snabbt galopperar längs stränderna, de magiska kullarna, varhelst vi önskar rasa, vilda och fria. Vi ser denna attityd svepa runt era gelikar, människorna, just nu inom skiftet, övergången från mörker till ljus, för friheten är på väg att svepa in. Frihet av kreativitet, kreativa tankar och mästerskap i och med att ni kopplar er loss och inser att den kraft som ni har längtat efter nästan har hållits kvar, eller så trodde ni, djupt inom er. Den inväntade nästan den tid, såsom nu, att få bli uppmärksammad, uppskattad, förstådd och bli frisläppt. Och ni, mina vänner, gör detta. Jag Starlight gnäggar av upphetsning och jag ser dessa vågor av regnbågsljus från vår sfärs dans som sluter sig samman med era egna danser, för de sammansmälter nu på djupet, intensivt, de bygger broar av världar och sfärer till oändliga möjligheter av fräschör i uttryck, ljus, i mängder och möjligheter. För ni håller på att skapa det som ni kan se, mina unga.

Ert enhörningshorn lyser klart – åh javisst, men jag kan se det, vilket även alla mina gelikar kan se, för alla håller på att väckas upp. Många av er har haft rätt obehagliga uppstigningssymtom den senaste tiden och många av er har gått igenom ert kundalini-uppvaknande. Allt detta är förväntat och uppskattat djupt inom era hjärtans hjärta, för ni håller på att expandera i en exponentiell hastighet. Jag är Starlight av enhörningarna och jag hälsar er i er service för era medmänniskor och i synnerhet för Drottning Gaia och hennes riken, för hon är den storslagna modern till hela vår jordiska hågkomst och hon förtjänar vår yttersta respekt och service. Jag är Starlight av rasen enhörningar och jag bugar mig för er, med kärlek. Och jag försäkrar er att javisst, vi är lika verkliga som ni är, vilket ni snart kommer att få se. Var i frid.

Vi vättar talar nu, för vår tid av långvarig tystnad är nu över. Vi kan känna fräschören i de energier som strömmar in och det gör oss väldigt upphetsade. Vi bor djupt inom modern, vi arbetar ständigt, vi utför hela tiden våra sysslor, ständigt i service för det hela, och javisst, vi har roligt medan vi gör det! Vi njuter av leran, den mörka, svala fukten i jorden och vi känner hennes närvaro på djupet. Vi vättar är enstöriga varelser, det stämmer att vi inte har sökt upp mänskligheten. Vi föredrar skymningen och skuggorna. Vi är också redo att uppleva övergången, för vi är trötta på att gömma oss för mänskligheten, för dem som vi förut delade lojalitet med, men vilkas levnadssätt vi har glömt bort. Våra tredje ögon står helt vidöppna och vi kan tydligt se det mesta av vad andra skulle föredra att inte se. Men tiden för vårt undangömmande är sedan länge över och vi kan se denna övergång ske helt tydligt och det gör oss oerhört upphetsade, för om och när människorna vaknar upp så kommer det att finnas mer, ständigt alltfler ivriga händer som tjänar modern och för att rensa upp henne, så att paradiset återigen kan få upplevas och åtnjutas av alla som lever på och inom henne. Vi är vättarna.

Jag är Modern, den Universella Modern av alla ting. Ikväll har ni fått höra från några av mina älskade varelser och jag försäkrar er, ni är lika värdefulla för mig, mina barn, och jag älskar er ständigt så. Uppgraderingarna är på väg i snabb takt, i rasande fart; de rasar i min oändliga kärlek som på nytt gör anspråk på er, mina egna värdefulla barn, såsom mina egna. Jag gör på nytt anspråk på er. Jag tar er hem till mig där ni hör hemma och alltid har befunnit er. För spelet med det stora experimentet gällande illusionen är nu över. Jag talar med övertygelse och tillförsikt för jag har talat (bestämt det). Allt som ni nu kan se spelas upp är ett resultat av min önskan, för jag är kärlek. Inget annat kan vara sant. Kärlek är det universella svaret och lösningen på alla saker och ting. När ni tvivlar, älska. När ni fruktar, älska. När ni letar efter mig, älska och ni kommer att finna mig, för jag finns bara ett andetag bort, för jag finns i självaste ert hjärtslag.

Jag är Modern, den Universella Modern för alla ting. Jag kan se hur trötta ni är, mina barn, och jag omfamnar er på den djupaste nivå som jag förmår, med min kärleksfulla omfamning. Andas in mig – åh – såja – kan ni känna mig? Jag finns överallt omkring er. Jag sjunger inom er, er personliga och mest älskade vaggsång. Känn er bli tröstade. Var i frid. Vågorna och gungandet är ännu inte helt över, men jag försäkrar er, jag finns här med er, så djupt och nära och så intimt som ni önskar att jag ska finnas. Jag tog med mig enhörningsrasen och vättarna till er i kväll för att visa er att sannerligen alla ting är möjliga för ni är inte ensamma. Ni blir stöttade på alla nivåer av kärlek och av oändliga möjligheter. Ni är älskade på många plan, mina barn. Vila i detta i kväll och känn er tröstade. Jag ska stärka upp er för de kommande vågorna som jag försäkrar er att kommer att bli omvälvande, både personligen och som ett kollektiv.

Jag är Modern, den Universella Modern för alla ting. Och ni hör till mig. Jag älskar er. Var i frid.

 

~ galaxygirl

 
http://sananda.website/message-from-starlight-gnomes-and-universal-mother-via-galaxygirl-may-25th-2018/

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...