Antarierna via Galaxygirl, 4 januari 2020

Antarierna via Galaxygirl, 4 januari 2020

Per Staffan 6 januari 2020

Galaxygirl channeled texts

Antarians 4/1/2020

https://www.youtube.com/watch?v=FOx4AIgyb5A&t=16s

Hälsningar Gaianer av den nya ljusfrekvensen. Vi är Antarierna. Vi har inte anslutit oss till den här på många månader och vi är mycket nöjda med att hon så enkelt kan ta upp vår frekvens igen. Vi är glada över att många av er utvecklas så fint, så snabbt. Era superkrafter kommer verkligen online och det är väldigt spännande att titta på tidernas mest fantastiska rörliga bilder (jag hör dem fråga sig själva ”Är det rörliga bilder eller filmer?”) från vårt mysiga stjärnsystem. Vi är inte så långt ifrån er, verkligen. Vi är alla grannar. De mörka besökte vårt kluster för länge sedan och därför förstår vi rädslan för deras närvaro och vill erbjuda våra egna helande energier. Ni blir alla starkare. Ni kommer alla ihåg mer lämpligt de frekvenser som ni har presenterats för och blir mästarfrekvensjusterare. Det är inte unikt för den här. Nej, verkligen, ni alla gör detta. Ingen är mer upphöjd än någon annan. Alla gör likvärdigt fantastiskt ljusarbete och vi är mycket glada och upphetsade. Vi har långa fjädrande antenner och när vi blir upphetsade tenderar våra energier att kittla. Vi ber om ursäkt men vi ser det faktiskt hända igen.

Nova Gaia exploderar i ljus, till de högre frekvenserna. Snart ska ni se henne i all hennes skönhet, precis som vi ser er, Gaianer, i all er skönhet. Energetiskt är er skönhet oöverträffad i den här sektorn. Åh, ja, det finns många, många härliga varelser och uppstigna mästare och galaktiska vänner som verkligen är underbara i sin styrka och energisignatur men ni sticker verkligen ut. Era energier sticker ut på grund av all smärta och alla erfarenheter ni har haft och har varit tvungna att hantera. De har förhärdat er till de glittrande diamantvarelser som ni blir och ni blir vackrare när dessa högdimensionella energier polerar er lite. Råskurna diamanter passerar lätt förbi och uppskattas inte för deras värde på grund av deras yttre utseende. Era yttre utseenden ska snart spegla det inre. Vi ser den största av stora vågor av kärlek från Moderns livmoder, från vår centrala sol Alcyone som krusar sig med ljus och stor kraft genom denna sektor, mycket snart. I själva verket kan ni hävda att ni befinner er i dessa nu och upplever det på ett utdraget sätt. Men när det kommer i full kraft kommer det inte att kunna förnekas. Ingenting blir detsamma. Ni kommer att förändras för alltid. De mörka kommer att bli till damm. Ljuset blir ljusare. Glädjen kommer att bli djupare.

Vi är era vänner, Antarierna. Vi vill ge läkning för er, för den här och många andra som har varit sjuka och vi vill ge våra känslor och många tröstande händer. Känn er omringade av regnbågsljus, för vi arbetar med regnbågens änglar, regnbågens ljusenergier är vår signatur. Du är i en bubbla av regnbågsljus. Vi står omkring dig, vingar och armar utsträckta i tjänst och kärlek, stor kärlek. Vi skickar ännu mer regnbågsljus till dig. Du kanske känner en fjädrande känsla på kinden för vi är exalterade och mycket glada att ansluta igen till våra älskade ”Nova Gaians of the Way”. (Jag hör mjuka klockor som gungar. Jag känner kristallenergier som omger mig och har högt surrande i mina öron.) Vi tonar in er igen. Snart kommer ni att uppleva ljud- och ljusfrekvensläkning som en normal del av er kultur. Men för tillfället kommer detta att vara en försmak. Andas in regnbågsljuset. Känn det genomsyra och sjunga i var och en av era celler och tona in dem till perfektion igen. De platser hos dig som gör ont, peka ut dem för oss, och vi kommer att expandera dem med mer ljus.

Vi är Antarierna, ivriga att tjäna, att ge vår tid och talanger till projekt Uppstigning Gaia. Ni är mest älskade. Ni är väl skyddade. Våra skepp pepprar också era himlar med ljus. Du är inte ensam. Vi hoppas verkligen att du känner dig upphöjd från denna energiläkning som vi har haft med dig. För vi är också mycket upplyftade från dessa interaktioner och erfarenheter tillsammans. För vi är alla anslutna. Vi är Antarierna. Vi älskar er. Frid.

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...