“Checklista” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 10 juli 2017

“Checklista” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 10 juli 2017

 

Måndag morgon RV-status, checklista.

Ingen bagatell.

—-

Banker

Minut för minut. Betald personal är förbannad, eftersom deras liv har stoppat upp i flera veckor igen. Samma sak hände förra sommaren.

Militär

Minut för minut. Soldater bryr sig inte om hur lång tid det tar. Skydda amerikaner är vad de gör. De är likgiltiga, ärligt talat.

Transaktion

Minut för minut. Frontskärmkurserna är fasta i alla valutor. All infrastruktur är klar. Utbyte framför huset ändras, ses nu i bankkontor.
Säkerhet

Minut för minut. Bekymren har minskat sedan Israel kom ombord. Mossad drev IS. Vi tror att eftersom IS uppenbarligen eliminerades från hela Mellanöstern, gav Israel bara upp. Tråkig korrelation, men sann.

Trump

Minut för minut. Den orange kejsarens regel är att snabbt komma till ett slut. Hans avgång har mycket djupare betydelse för RV-frisläppningen än vad någon vet. Vi tror att hela familjen sjunger för sin efter-RV-kvällsmat med Ryssland och Kina som kontrollerar varje drag i hans administration.

Irak

Minut för minut. President Abadi gjorde det officiella tillkännagivande av nederlaget för IS i Mosul på söndag morgon, och gjorde sedan ett annat ovanpå det första när han sa att mer tid var nödvändig … förvirrande. Vi tror att han gjorde detta med avsikt, eftersom de Kinesiska Äldste begärde att få ta fast västliga valutahandlare som var redo att driva handel med insidesinformation på Mellanösternmarknaderna.

Det fungerade. Massiva arresteringar kom i morse i London och Tyskland eftersom det gjordes stora FX futures-satsningar då guldpriset kommer att gå nedåt efter att RV startar.

Summering

Allt går på manuskript, minut för minut. Ingen händelse i detta skede är tillfällig eller försenad. Inte ens Trumps tweets. Det finns en välvillig anledning till allt som verkar vara kaos. Frisläppning kan komma när som helst – efter 18:00 EST (24.00 svensk tid) måndag är dock strukturellt mer optimalt eftersom den internationella affärsveckan börjar på tisdag i Nya Zeeland (10:00 NZST).

—–

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling           www.st-germain.se

Du gillar kanske också...