”Skuggor” Geopolitisk överblick av Yosef, 24 maj, 2017

”Skuggor”

Geopolitisk överblick av Yosef

onsdag, 24 maj, 2017

Jag har blivit ombedd att fortsätta publicera inlägg för Dinarland-folkets mentala hälsas skull. Var medvetna om att jag inte längre gillar att göra dessa saker – jag har inte gillat det under en tid, men försökte avsluta och stå stark.

Under den senaste tiden har energin via internet i den här gruppen sjunkit mycket lågt. Och det finns ingen glädje i att tala om för folk varför de fortfarande lider kontra när det kommer att ta slut.

Tråkigt nog, finns det inte mycket nytt att rapportera, vilket inte är vad denna grupp föredrar att få höra. Ja, så är det.

Så var det där…

Terrorist-incidenten i Manchester, England, ägde helt enkelt inte rum. Ingen blev skadad, för att inte tala om dödad av någon ISIS-terrorist.

Kabalen håller nu på att genera sig själva. Intet av ondska kan längre etsa sig fast i det undermedvetna.

Dessa skräckfyllda händelser är alla planerade enbart för att skrämma världen till lydnad och skapa en sådan möjlighet med hjälp av någon farlig lättåtkomlig målgrupp som drivs av religionsbaserad rädsla.

http://mobile.reuters.com/article/idUSKBN18K0K5

När ni väl förstår (accepterar) att hela den moderna historien är uppdiktad i kabalfinansierade idé-banker, sedan matade till mänskligheten i formen av massmedias falsk-flagg-attacker likt den i Manchester, så inser ni kanske varför NPTB (New Powers To Be) är så väldigt försiktiga med att släppa ut RV.

Det sista de vill är att påbörja och stoppa RV, av någon anledning, och få den förhindrad på grund av någon falsk attack.

De kommer i själva verket inte att göra det.

Vad gäller Trumps kommande åtal, så delade jag denna fakta med Dinarland långt innan han ens lagligen tillträdde sitt ämbete.

Jag var helt fel ute gällande datumet och metoden för hans avgång, men uppenbarligen hade jag rätt i min analys gällande vad som kommer att hända, baserat på vår Republiks struktur.

Varken Clinton eller Trump ställde upp för något ämbete (President för bolaget USA Inc.), som slutade existera efter att Obama togs bort 2015, när bolaget USA Inc. gjorde bankrutt i Puerto Rico och Paul Ryan blev insatt av de kinesiska Äldste för att driva deras högt skattade tillgång.

Förutsägelsen gällande Trump liknar min ZIM-förutsägelse vad gäller suveräna kurser som jag gjorde flera månader tidigare, enligt vilken vi alla skulle kunna återinlösa till otänkbart höga kurser i jämförelse med prognoserna från traditionella internet-gurus.

På grund av att de ZIM vi äger är en historisk fond så väl som en valuta – är det även en anledning till varför militärbaser krävs för att växla denna specifika suveräna klass av tillgångar – så väl som det slutliga värdet till kunderna.

Detta är en aldrig tidigare skådad fiskal händelse, som grundar sig på en absolut verklighet, ändå är den utformad för att se ytterst vansinnig ut i det falska illusionssystem som blev skapat för oss innan vi föddes.

Jag blev rätt så illa grillad av Dinarland för att jag delade med mig all denna information. Nu tas allt mer liksom för givet. Jag håller tillbaka nåden som vi alla står inför, för jag står inte ut med beskyllningar.

Jag förvånas ständigt av hur ivriga och elaka folk är när man bråkar mot sina bästa intressen.

Ta nu till er att Donald J. Trump har begått landsförräderi gentemot USA och hans skuld vad orsaken till att jag avskytt honom så mycket.

Jag lägger inte så stor energi på honom längre, nu när han har visat sig vara en värdelös kabal-President utan strukturell befogenhet att få styra.

Nedan finns ett CIA-sammandrag som kanske kan belysa varför jag kände att det var mycket viktigt att Republikens Vita Knektar skulle avlägsna den skrytsamma orangefärgade innan de överhuvudtaget tillträder sina ämbeten.

https://www.documentcloud.org/documents/3259984-Trump-Intelligence-Allegations.html

Enligt det kan det kanske bli lättare att förstå varför vi blev tvungna att vänta fyra månader, eftersom det hänger ihop med globala val och fem permanenta medlemmars veto-röster i FN:s Säkerhetsråd.

Det finns en hel del nationer med laglig rätt till vårt land just nu – och de behövde lite tid att förbereda Amerika på en återupprättad Republik-regering ledd av President Ryan.

De kinesiska och ryska regeringarna behövde bara ytterligare tid för att iordningställa resten av hela västvärlden för en succé efter RV, och sålunda måste man vänta på Europa (Frankrike) att på laglig väg slutföra sin valomgång, den regionala valutan och NATO-militärmakten.

Nu kommer en supermåne på samma dag som Ramadan, Afrikas självständighetsdag, helgen för Memorial Day, Dragon Festival-veckan och G7-konferensen.

Samt högst sannolikt sanningen om 9/11. Ett sådant blixt- och dundernedslag skulle kunna få igång RV och ifrågasätta både Trump och Netanyahu i ett och samma hjärtslag.

Lägg märke till hur Trumps första och sista utlandsresa tar slut denna samma vecka och inkluderar besök i Saudiarabien, Israel, Rom, Bryssel och Sicilien.

Anpassade den researrangör som utförde bokningen, resan som en återupplevelse-resa för 9/11? För det är exakt vad den är ägnad att vara – att få människor att minnas 9/11 och bli rädda – för desamma länderna hjälpte till att stoppa den första RV år 2001.

Hursomhelst så är denna svaga taktik allt vad kabalen har kvar – att traggla upp gamla minnen som de på allvar tror att ska skapa en bördig känslomässig grogrund för att så frön i världen inför framtida förlamande rädsla … och stoppa en andra RV.

Allvarligt talat, de tror faktiskt på det och det är varför vi denna vecka fick en incident i form av en falsk flagg-attack med tonårsdödsfallen.

Men gårdagens mardrömmar kan inte längre hålla oss kvar i rädslan och inget kan vibrationsmässigt begränsa vår glädje, vilket bara gör deras verklighet till en brokig fantasi.

Kabalen har ingen ytterligare kontroll över mänskligheten eller våra själar längre. Absolut ingen.

För alla skuggor kommer i slutänden att tas fram i sanningens ljus. Alla. Och deras flaska regel och relevans gällande masshotelser har i snabb takt försvunnit, oåterkalleligt och för evigt.

Halleluja!

Vilket betyder att det inte längre råder några tillräckligt stora eller vibrationsmässigt starka dröjsmål för att stoppa RV från att kunna frisläppas och välsigna världen.

Ritsch. Noll. Nada.

Så gott folk, enbart denna desperation som ni alla individuellt och kollektivt kan känna av, finns inte längre kvar.

Det är bara ett falskt bevis som förefaller vara verkligt.

Kärlek och hopp maskerar sig ofta själva som fantomsmärta och i missförståelsen ligger vårt nuvarande lidande.

Så släpp det. Bara låt det gå. Och vad som än återvänder till er är verkligt.

När ni väl förstår hur och varför denna ekvation inte är förhandlingsbar, så kan ni bryta er loss från det grepp rädslan har över er glädje – och all begränsning kommer att dunsta i ett ögonblick – likt en nattlig skugga som blottas för dagens morgonljus.

Borta. Permanent. Med lätthet.

Jag hoppas att detta inlägg befrämjar ert sinne, ert hjärta och er själ i Kristus. Eftersom Uppstigningen är hela spelet.

Gud är med oss.

“Shadows” – Geopolitical Overview – Wednesday – May 24, 2017

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...