COBRA Uppdatering – 24 juli, 2016

BecomingONE

COBRA Uppdatering – 24 juli, 2016

Taiwan Uppstignings Konferens Rapport

 

Vår Uppstignings konferens ägde rum i Taipei, hemmabas för många positiva Dragon grupper. Blåa, Vita och Svarta var tillsammans med oss på konferensen och ”Plum” var medvetna om vår närvaro.

Vår grupp var stark, fokuserad och våra fysiska och icke-fysiska supportteam var effektivare än någonsin och ett vist genombrott skedde på de icke – fysiska planen, vilket tyder på att slöjan ”snart” kommer att upplösas.

Öppningen i slöjan kan ses energiskt på denna bild av rosa himmel i Taipei som togs några dagar efter konferensen :

En viss cykel avslutades och vi går nu in i nästa fas av Genombrottsprocessen där det nu kommer att trappas upp mot det koncentrerade Genombrottet. Mer underrättelseinformation om detta kommer att släppas inom en snar framtid, liksom underrättelseinformation om kapitulations förhandlingarna.

Bara några timmar före konferensens början, inträffade en militärkupp i Turkiet. Kuppen genomfördes av den Positiva Militären i Turkiet mot Erdogan och krossades av den Amerikanska negativa militärfraktionen enligt instruktion från deras Khazarian / Jesuit befälhavare. Även om kuppen misslyckades, har det förhöjt det geopolitiska slutspelet till en helt ny nivå, som kommer att leda till ett erkännande av de fraktioner som destabiliserar Mellanöstern. Detta kommer att leda till upplösning av alla militära konflikter i världen och mot fred för hela planeten vid tidpunkten för det Koncentrerade Genombrottet.

Följande information om situationen i Turkiet fick jag dagen efter kuppen från en pålitlig underrättelseinformations källa i Mellanöstern:

”Kuppen genomfördes med 60% av den turkiska armén, inklusive personal från flygvapnet och även reservisterna gick ut på gatorna för att stödja sina kollegor mot diktatorn Erdogan …

Arméns stridsvagnar körde in på gatorna i Ankara och Istanbul, de största turkiska städerna, flygande arméhelikoptrar med armépersonal tog kommandot över viktiga infrastrukturcentra för att kontrollera dem och detta genomfördes framgångsrikt. Framgångsrikt togs också kontroll över TV-huset, Ataturk International Airport, Parlamentet och presidentpalatset där Erdogan befann sig, denna togs med militär helikopter till Ankara internationella flygplats där han uppmanades att omedelbart lämna landet …

Erdogan godkände kuppledarnas krav under förutsättning att han fick bevara sitt liv och livet för sin familj och han beviljades detta tillstånd. Ombord på flygplanet spelade han sedan in ett Skype röstmeddelande och bad sina anhängare att gå ut på gatorna för att stoppa denna kupp ..

Ingen gick ut på gatorna under småtimmarna efter kuppen och scenen var oklar, de som stödde denna kupp marscherade i tusental bredvid arméns stridsvagnar, hälsade på soldaterna, höjde Turkiets fana och hänvisade till moderna Turkiets grundare Mustafa Ataturk …

Vad hände därefter?

Erdogan flög från Ankara flygplatser ut ur landet och han bad om asyl i Tyskland, men Tyskland vägrade, sedan till Azerbajdzjan som stängde sina gränser och så gjorde även Iran rakt i ansiktet på Erdogan.

Erdogan hade inget annat val än att återvända. I ett telefonsamtal mellan Obama och Erdogan som ägde rum i planet, uppger Washington Post att han frågade och fick tillstånd att landa i Incirlik den amerikanska militärbasen i södra Turkiet.

Ögonblicket efter dök 12 okända F-16 flygplan upp i Ankara och Istanbul sökte upp och sköt ner 25 turkiska arméhelikoptrar med soldater och några ledare ombord, som var på väg att kontrollera vitala centra i landet och ett verkligt krig ägde rum i luften mellan US Air Force och turkiska arméhelikoptrar … sköt ner alla turkiska armé helikoptrar och dödade de flesta soldaterna. Deras antal uppgick till mer än 800 soldater och 50 officerare … enligt en kommuniké från CIA, krävdes att de skulle ge upp och stoppa kuppen annars skulle de krossa alla Turkiska soldater vid gränsen och på gatorna genom luftangrepp.

Ledarna för kuppen hade ingen chans utan stoppade statskuppen och beordrade soldaterna att dra sig tillbaka från gatorna och avsluta kuppen.

Förstår ni nu varför det finns så många amerikanska baser i olika länder? Det är för att förhindra vad som hände i går kväll i Turkiet, det är samma sak i Gulfstaterna i Qatar, Saudiarabien, Bahrain, Kuwait och Förenade Arabemiraten, allt enligt den amerikanska militärens regler för att förhindra en kupp.

Ni kan hitta en video på YouTube, som visar attacken på turkiska flygvapnets helikoptrar och de föll som flugor .. mer än 24 helikoptrar fulla med officerare och soldater sköts ned på ett ögonblick 

Hade det inte varit för Amerika … skulle Erdogan i dag ha varit flykting i ett land, det vill säga om han fick asyl i något land. Om kuppen lyckats, skulle kuppen ha avslutat lidandet för miljoner syrier och irakier med terrorism och vapen som kommer från Turkiet … just avslutat Daesh terror i regionen … stoppat migreringen av folk som påverkas av Erdogans politik och de som drunknar i havet när de försöker fly … ledarna för Daesh och al-Nusra skulle själva varit fängslade i Turkiet … allt detta skulle ha hänt om kuppen hade lyckats igår … men det ligger inte i Amerikas bästa intresse och för deras politik i regionen.”

http://2012portal.blogspot.com/2016/07/taiwan-ascension-conference-report.html

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. juli 28, 2016

    […] via COBRA Uppdatering – 24 juli, 2016 — […]