“Dåtid, Nutid & Framtid” – GCR/RV Intel SITREP – fredag 29 september 2017

 

“Dåtid, Nutid & Framtid” – GCR/RV Intel SITREP – fredag 29 september 2017

 

Kinesiska suveräna Äldre köpte och äger fortfarande den stora merparten av Republiken USAs statsskuld ca 1776.

När dessa obligationer inte hade betalats år 1933, gav den falska kabalregeringen, som bildades år 1861, oss andra världskriget i stället för att lämna över landets tillgångar till sina fordringsägare.

Nu finns inte längre USA, Inc och har inte funnits sedan augusti 2012 när Obama övergav kabalens olagliga regering i utbyte mot att hålla den amerikanska ekonomin flytande fram till 30 september 2017.

Det var en femårig arbetsplan som omfattade två år för de ryska, turkiska, och iranska rensningarna av ISIS i Syrien och norra Irak som inte så ironiskt började … vänta bara, … den 30 september 2015.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Russian_military_intervention_in_the_Syrian_Civil_War

Även när frågan blev avgjord igen efter flera krig över Sydostasien att Republiken USA skulle återlämnas till de kinesiska Äldre den 11/9/2001 klockan 10.00.

Kabalen gav oss 11/9 klockan 8.

Donald Trump deltog i nedtystningen och gjorde intervjuer om planen som träffade WTC och jetbränslehettan som smälte stål.

Jetbränslet tog inte ner tornen, inte heller planen. Det var en kontrollerad rivning med användning av nukleär kall fusion som sönderdelade stål och betong på vägen ner.

Trump instruerades då och gör det fortfarande av hemliga israeliska Mossad-enheter, som för närvarande driver Trump som en marionett och använder hans presidentskap för att köpa tid och skapa kaos för att stanna kvar vid makten så länge som möjligt.

Det innebär att världens finansiella system, vilket inkluderar alla militära utgifter och 208 andra nationers sedeltryckning, kommer att kontrolleras av kineserna på begäran av samma kinesiska Äldste som kontrollerar de allra flesta råvaruresurserna globalt (m.a.o. de värdefulla bergarterna).

De försöker desperat att starta ett tredje världskrig via Nordkorea och kan det inte.

De 6 orkanerna började rygg mot rygg, mot rygg, mot rygg och mot rygg, för att plötsligt stoppa. Varför? Är det inte konstigt för någon? Stängde de magiskt av orkanmaskinen?

Nu försöker de att starta ett rasupplopp med afro-amerikanska NFL-spelare mot sina Anglo-ägare.

Svälta ut ett helt land i fattiga härjade Puerto Rico.

Senaten blockerar alla GESARA-reformer i ett försök att stoppa den finansiella övergången, vilket drabbar miljoner som är beroende av Medicaid och Medicare.

Men ingenting och jag menar ingenting fungerar. Och strukturellt har säkringen dragits ur och på lördag kväll strax efter midnatt briserar granaten.

Och allt kommer att återgå till hur det alltid borde ha fungerat, inklusive borttagandet av Donald J Trump som amerikansk President, liksom att den nya amerikanska USN-valutan släpps och flera internationella valutor revalverar inklusive Zimbabwe, vars valuta återställs internationellt igen som den mest värdefulla i världen.

Kabalens lögner kommer bara att sluta eftersom det inte finns tillräckligt med syre kvar för att hålla kabalballongen i luften längre.

Det är intressant att bevittna slutet på något väldigt gammalt och början på något helt nytt samtidigt och medvetet när det förflutna, nutiden och framtiden alla förenas under en bråkdel av en sekund.

Tack alla som har prenumererat på Human Angel Services (HAS).

Vårt uppdrag är att vara den bästa efter RV ”Uppifrån och Ned filantropin” någonstans i världen.

Vi är verkligen de första utan konkurrens eller likvärdiga.

Gud är med oss

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...