De Äldstes Råd på Sirius – Kritiskt Kamp mellan Godhet och Ondska, 7 mars, 2022

 

Hälsningar, våra kära jordbor!

I det här ögonblicket som är avgörande för dig skulle vi vilja stödja dig och lägga till vår vision om vad som händer på din planet.

Precis som alla människovänliga civilisationer följer vi noggrant de senaste händelserna på jorden eftersom det är dem som bestämmer historiens gång för närvarande.

Vi ser hur få människor som tar det stora slaviska landets uppdrag med sympati och förståelse.

Den avgörande striden om det goda mot det onda representeras för mänskligheten på ett perverterat sätt, med alla föreställningar som ersätts och fakta misstolkas, vilket resulterar i att befriare blir angripare i människors ögon och brottslingar blir hjältar.

Naturligtvis är det inte av en slump.

Det är bara så här – genom kaos, konfrontation och nuvarande världsledares kommentarer som fördes till en absurd punkt – som det var möjligt att i slutändan avslöja deras väsen.

Tro oss, kära du, det är verkligen den sista plågan av de mörka krafterna på jorden.

Den stora slaviska nationen har lyckats förhindra en global katastrof sedan skuggregeringen inte bara planerade att släppa lös ett nytt krig utan att begå ett grovt brott mot hela mänskligheten.

Under flera decennier på Ukrainas territorium utvecklades och testades förbjudna typer av vapen på detta lands medborgare: psykotroniska och biologiska.

Och bred tillämpning av dem var redan planerad i andra länder och först och främst i Ryssland.

Lyckligtvis förhindrades detta brott av universumskala redan under de första dagarna av militäroperationen i Ukraina.

Detta är anledningen till hysterin i universums skala igen för den del av skuggregeringens marionetter som försöker med alla tillgängliga medel att dölja spåren av sina brott som omdirigerar allmänhetens uppmärksamhet till den så kallade ”ryska aggressionen”.

Ändå har de misslyckats med att dölja sanningen för människor, liksom att förtala dem som har blandat sig i deras fruktansvärda planer.

Snart kommer allt att redas ut, och sanningen kommer att segra.

Medan vi och representanter för utomjordiska civilisationer som är vänliga mot er övervakar händelseförloppet i denna region för att säkra er och i händelse av utsläpp av skadliga ämnen i atmosfären för att neutralisera dem på en gång, vilket vi har gjort många gånger tidigare.

Försök att inte engagera er känslomässigt i de saker som pågår i det här landet för att inte föda upp negativa energier som finns i massor där ändå.

Kom alltid ihåg att de som inte är redo att leva på den nya jorden kommer att lämna den förr eller senare, medan de som är avsedda att göra övergången kommer att ta sig dit med alla medel även om det händer några av dem genom deras fysiska död.

Och det gäller särskilt de människor som gav sina liv för mänsklighetens räddning.

Skicka all din kärlek och ditt stöd till de modiga krigarna.

Lös upp med Ljus alla negativa energier som har makten över fientligheternas område.

Hjälp till att närma Ljuskrafternas stora seger över Mörkrets Krafter.

Och vet att vi alltid finns där för dig och redo att ge dig en hjälpande hand med kort varsel.

De äldstes råd i Sirius talade till dig

Du gillar kanske också...