Fader Absolut – Gudsgen, 8 mars, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja förklara för er varför det är Ryssland som väcker så mycket hat från globalisterna att de försöker imponera på resten av världen också med hjälp av mainstreammedia under deras kontroll.

De som har läst meddelanden på denna webbsida länge har förmodligen lagt märke till att varken jag eller andra representanter för Ljuskrafterna aldrig pekar ut eller motsätter varandra några nationer, några länder, några folk.

Och det händer eftersom det som verkligen är värdefullt är bara den mänskliga själen, oavsett vilken region på planeten den har inkarnerat i den fysiska kroppen denna gång.

Det är själens renhet och ”ålder” som är ett kriterium för dess andliga tillväxt, inte nationalitet, social eller religiös identitet.

Och endast dualiteten har infört sina ändringar i uppfattningen om den eller den personen som för in helt andra – materiella och sociala – värderingar.

I själva verket finns det bara ett kriterium för att vara människa som inte har talats mycket om tidigare för att inte inspirera till separation eller provocera falsk stolthet eller överlägsenhet bland den del av er planets befolkning som har en sådan unik genetisk egenhet.

Och denna egenhet är välkänd för drakreptilerna och orionerna som har försökt i årtusenden att blanda sig i den och därigenom blanda sig i den gudomliga skapelsens plan.

Och det handlar om en ren, inte förvrängd av främmande ”tillsatser” av gudsgenen.

Vad är det?

Det är ”kärnan” – gudomliga ”kärnor” – Guds partikel som bor i en person och som har den villkorslösa kärleken, kärleken och sympatin som är typiska för varelserna av hög ordning.

Och den här partikeln finns i en av dina DNA-trådar.

Som du redan vet, bland de ursprungliga 24 DNA-trådarna finns det bara två aktiva hos dagens människa, medan resten är i ”dvala”.

Varför har det hänt?

Det sågs till av er planets erövrare igen som var väl medvetna om det faktum att de inte skulle kunna böja Guds barn till deras vilja.

Det är därför de har gjort sitt bästa för att reducera människans gudomliga väsen till ingenting och därigenom minska mänskliga vibrationer så mycket som möjligt.

De lyckades gradvis modifiera det mänskliga genomet så som dess huvudkomponent blev fysisk överlevnad och kamp för tillvaron.

Det visade sig särskilt tydligt när dualiteten slog rot på jorden vars höjdpunkt har blivit de senaste händelserna på er planet.

Nå, varför har all kraft av hat och aggression bara drabbat den slaviska delen av jordens befolkning?

Det enda skälet är att de flesta människor av slaviskt ursprung har bevarat det mycket autentiska medfödda gudomliga genomet.

Det är därför som slaviska nationer sedan urminnes tider har varit kända för Spirit Power, Rättvisa och Barmhärtighet.

Naturligtvis har den tredje dimensionens världsprogram som har ingjutits i det mänskliga medvetandet av drakrasen inte heller hållit sig undan från slaverna.

Men även under det tjocka lagret av dessa program bevarade slaverna gudsgenen.

Det är därför som när en stor olycka inträffade och man var tvungen att välja till förmån för gott eller ont, valde en person med gudsgenen alltid det goda, även om det ibland kostade dem livet.

Detta är anledningen till att den ryska nationen som förenar många av de slaviska grupperna som nu existerar har ett rykte om sig att vara oövervinnerlig, vilket är välkänt för dem som fortfarande sitter vid rodret på er planet.

Detta är anledningen till att de gör det sista försöket att förstöra gudsgenen i slaviska nationer som inte avskyr någonting: varken genteknik som de så kallade ”vaccinerna” är baserade på, eller biologiska vapen som har utvecklats i decennier bara för dessa syften.

Så nu, med den sista avgörande kampen mellan Ljuskrafterna och Mörkrets Krafter som pågår på jorden, är det dags att också öppna era ögon för denna kunskap.

Men jag hoppas, min kära, att det inte kommer att uppmuntra till att blåsa upp din falska stolthet eller känsla av att vara viktig utan medvetenhet om ditt uppdrag för mänskligheten i allmänhet och förståelse för ditt ansvar för det.

Jag välsignar dig och älskar dig oerhört!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...