De Nios Råd från Plejaderna via Eliza Ayres, 28 november

Plejaderna

De Nios Råd från Plejaderna via Eliza Ayres

28 november

De Nios Råd: Kärlek

Kärlek är grunden för Universum ändå tillskriver en stor del av mänskligheten kärleken bara ett känslotillstånd.

Kärleken har kraft att riva ner murar, smälta hjärtan och transformera ilska till acceptans, och ändå har människor misstagit kärlek för att vara en fysiskt eller känslomässig upplevelse.

Åtrå eller fysisk attraktion har kallats kärlek, ändå är det inte det. Kärlek är inte beroende av hur vacker eller sexig en person är. Den bara är.

Den mesta kärlek som upplevts av människor verkar vara villkorlig till sin natur, beroende på hur någon svarar på deras kärlek eller inte. Man tror att kärlek kan undanhållas. Det kan den inte, då kärlek är … överallt. Den genomsyrar Skapelsens själva väv.

Som ett vanligt mänskligt uttryck säge, kan hjärtan krossas. Det kan de bildligt talat, men inte av sann kärlek.

Kärlek är en skapande kraft som bygger upp; ändå är den också en kraft som bryter ner.

De flesta av er är bekanta med de milda kvaliteterna hos den rosa strålen, men är ni medvetna om den högre essensen hos rubin strålen? Denna stråle kan penetrera den mest motsträviga barriärer. Som vatten sipprar den genom mellanrummen mellan molekylerna och infiltrerar det starkaste energetiska motståndet.

Många människor är rädda för att älska, men mest av allt är de rädda för att öppna upp till sårbarheten som krävs när man helt och fullt hänger sig åt kärleken.

Att vara förälskad, att vara kärlek, innebär att måste man glömma sig själv, sin oro över vad andra kanske tycker och bara svara på känslan som kärleken skänker.

Kärleken transformerar. Kärleken utmanar. Kärleken kan inte förnekas för alltid.

Kärleken kommer på vingar av Ljus, buren högt upp och går in i de hjärtan som längtar till att gå samman i förbund med Spirit. Kärleken präglar sitt budskap in i varje fiber hos dem som den siktar på.

Kärleken kräver inte en partner; den är självständig och fri. Kärlek är… allt.

Skapelsens varp och inslag, tillsammans väver Ljus och Kärlek vävnaden av fysisk existens. Med ljus kommer förståelse och visdom. Med kärlek kommer medkänsla, acceptans och förlåtelse. Med båda kommer helandet av dem som varit vilsna, sårade eller glömda.

Vi uppmuntrar er att öppna era hjärtan, släppa ert försvar mot kärlek och börja känna renheten hos världen i vilken ni lever.

Det ni upplevt som verklighet är inte det. Det är en illusion som presenteras som en läxa. Som ett resultat av vad ni har trott, som individ och som kollektiv. Det är en spegling av hur ni ser på er själva, men är inte verklig.

Kärlek löser upp rädsla och låter möjligheten till förändring att ske.

Kärlek låter er välja att förändra ert perspektiv, er attityd och era känslor till var ni lever.

Kärlek är lycksalighet och kärlek är smärta. För dem som har transcendent omdöme, av sig själv och andra är kärlek lycksalighet. För dem som fortfarande upplever sig själva som separerade känns kärlek smärtsamt.

Kärleken är en paradox. När man är förälskad gör man saker man normalt inte skulle göra; det befriar från hämningarna som dikterats av egosinnet. Förälskad är man orädd… tills man kommer ner igen till jorden med en duns.

Kärleken kan inte bindas av villkor. Det som är villkorligt och delande är inte kärlek. Kärleken förenar; den separerar inte.

När ni upplever kärlek i sin helhet, känner ni er som en del av Allt Som Är.

I sanning ÄR ni kärlek, då ni är det kreativa uttrycket av Källans energi som uttrycker sig själv.

Släpp er rädsla för vad som verkar vara annorlunda än ni själva. Det är ”ni” i en annan skepnad, som spelar en roll i det vidsträckta hologrammet som är fysisk existens.

Var du kärlek, då ni föddes i kärlek. Var du kärlek, när ni dör kommer ni återfödas i kärlek. Det finns ingen rädsla. Det finns inget slut. Det finns bara kärlek.

Namaste

De Nios Råd

Kanal: Eliza Ayres

 

All Rights Reserved, Elizabeth Ayres Escher, http://www.bluedragonjournal.com

 

Svensk översättning: Åsa Falk www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...