Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner, 2 maj 2021

 

Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner, 2 maj 2021

 

 

Ett meddelande från Mira från det Plejadiska Höga Rådet till Valerie Donner

2 maj 2021

Hälsningar. Jag är Mira från det Plejadiska Höga Rådet. Jag ger er goda nyheter idag från oss alla i Jordrådet och från alla som arbetar för att förbättra planeten.

Återigen vill jag upprepa hur viktig er närvaro på jorden är just nu. Ni gör några fantastiska saker som de flesta av er inte är medvetna om. Ni blockerades från er anslutning till Gud; ni levde i en slöja av glömska; ert DNA ändrades och ni förlorade minnet om vilka ni verkligen är och varför ni är på jorden.

Ni är mäktiga ljuskrigare. Just nu har slöjorna lyfts och ni börjar få kunskap och klarhet om vilka ni verkligen är som gudomliga varelser, mästare, avatarer, änglar och ärkeänglar. Under alltför lång tid på jorden lärde ni er att känna som att ni var värdelösa. Samhället förstärkte detta genom programmering på en mängd olika sätt. Från och med nu rekommenderar vi att ni eliminerar alla tankar på att vara mindre än den jag ÄR Guds närvaro som ni är.

När ni fortsätter att hålla ljuset på jorden bereds stora vägar för planetens frihet. Det händer med kraftfulla varelser såväl som teknik som har avsatts för denna perfekta tid. Många av dessa resurser överraskar de mörka som trodde att de skulle ha kontroll för alltid. Jag kan med glädje meddela att deras kontroll minskar snabbt tillsammans med deras närvaro på jorden. Era böner och meditationer är kraftfulla och hjälper massivt till med detta harmoniserande skifte.

Vi förstår er trötthet och önskan att leva fullt ut i Guldåldern. Jag försäkrar er om att det är dit ni är på väg. Ni är begåvade och talangfulla varelser som ständigt kan föra in dessa 5: e dimensionella och högre energier i era liv. Detta fokus hjälper oss och planeten. Det gör det möjligt för medvetandet att höjas och när ni gör anspråk på er nya värld kommer ni att leva i det medvetandet.

Sprid ordet och sprid ljuset. Anslut med oss i det Plejadiska stjärnsystemet och med Jordrådet. Kalla fram din galaktiska familj och ditt minne om ditt ursprung. Delta i den gudomliga handling som du kallades att vidta i detta nu. Släpp rädslan och välkomna i glädje, fred, skönhet, harmoni och massor av kärlek i ditt liv och på jorden. Vänligen vet att överflödet är ditt och att allt du behöver kommer att tillhandahållas.

Vi skickar er vår kärlek och tacksamhet. Jag är Mira.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...