Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 5 december

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Lördag 5 december 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Mycket händer på vår jord men lite skrivs i våra allmänna medier. Ni som kollar på de alternativa medierna har lite bättre koll, men inte ens där kan man få reda på allt som händer. I alla fall inte alla de positiva saker som händer på vår jord idag. Många människor är engagerade i att förändra den här jorden till en bättre plats för alla att leva på. Det kan röra sig om teknik, alternativa mediciner eller hjälp till olika slags utrotningshotade djur. Det kan handla om ekonomi och på en politisk nivå. Det sista är kanske det svåraste då det oftast handlar om makt, där många är ovilliga att släppa ifrån sig den makten. Makten ska ju gå tillbaka till folket, vilket många finner är omöjligt, då den sitter så hårt förankrad i systemet. Men ingenting är omöjligt, kära vänner. Allt är möjligt, eller hur?

Vilka är det då som bor på den här planeten? Jo, folket tillika med alla djur och dess natur. Ingenting är väl mer naturligt än att makten går tillbaka till folket som sedan också tar ansvar och hänsyn till övriga ”riken” som härskar på jorden. Ingen äger jorden, jorden äger sig själv. Det är en ynnest att få bo på jorden och tillhöra jorden med all dess rikedom. Det är en ära att få förvalta jorden och det ska vi göra med all den kärlek och heder som vi bara kan. Det är dit vi ska nu, kära barn, tillbaka till ursprunget, lotten att förvalta jorden på det bästa sätt som vi kan. Det är en ära och en hedervärd uppgift, som ni har framför Er.

Många har redan börjat med denna sin uppgift och andra är på väg. Alla behövs för det är en stor uppgift som ni har framför Er. Er erfarenhet är stor kära barn, så det är inga problem för Er att klara det. Ni har allt inom Er och vet vad ni ska göra, så fort slöjan från ert ansikte faller. Det faller många slöjor nu. Fler och fler ser vad som håller på att ske i världen. Fler och fler ansluter sig till ljuset. De har förstått vart jorden är på väg och de följa och hjälpa jorden allt vad de kan. De ser jorden som sitt kära hem och följeslagare under omätliga tider. De kan och vill inte leva utan sin kära jord. De dra sitt strå till stacken och hjälper till så gott de kan, för att jorden och de själva ska komma hem. Hem till en ljusare och kärleksfullare värld, där man kan blomma ut till sin fulla skönhet och potential. Det här gäller för allt och alla som befinner sig på Moder Jord. Alla är lika välsignade och har lika stor möjlighet att få blomma ut i kärlek och kreativitet.

Ni behöver inte göra det ensamma. Ni är aldrig ensamma. Vi är hela tiden med Er. Ni har otaliga medväsen med Er längs vägen. De finns runt er och många av er känner av dem lite då och då. De ger er styrka och mod, de vägleder och skyddar er längs vägen, så var hoppfulla och förtröstansfulla. Ni är alla kärleksfullt omfamnade.

Med detta säger jag farväl för idag.

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...