De Uppstigna Drakarnas Kollektiv via Galaxygirl, 11 april, 2020

De Uppstigna Drakarnas Kollektiv via Galaxygirl, 11 april, 2020

 

De Uppstigna Drakarnas Kollektiv 11/04/2020

Ni Människor som läser dessa ord, vi är de Uppstigna Drakarnas Kollektiv. Vi skapar en virvel av Kristusenergier som roterar ner från er stora centrala sol. Vår stora centrala sol finns inom oss, för vår lokalisation är utan gränser. Vi finns inom många områden och i många former. Era trollsländor är aspekter av oss för att vi ska se ut att vara små, så att det mänskliga kollektivet ska kunna acceptera vår närvaro, men vi är mäktiga även i dessa mindre former. Precis som ni är människor, i era svaga mänskliga kroppar som kroknar och böjer sig med åldern. Inget mer åldrande. Inget mer kroknande och böjande. Vi de Uppstigna Drakarna, ser era nya kroppar i vår horisont. När Gaia föds på nytt, så kommer era kroppar att förnyas. Förnyelse finns i många former. Inte alla förnyade kommer att stiga upp, vissa verkar falla, men deras ande stiger och tar sig an ett annat projekt, en annan väg. Sörj inte över dem, för det är deras eget beslut. Att släppa det förflutna kan betyda att vissa av er lämnar de ni älskar, för en annan form, en annan värld. Healing uppstår på många sätt. Såret hos mänskligheten har varit djupt, och kommer att kräva tid med varsam healing. (Jag ser ett stort djupt sår långsamt läka, lager för lager. Drakarna blåser eld i såret och healar det med ljus). Ja, människor. Vill ni också att era egna inre sår ska healas? (Ja tack). Vi kommer att hjälpa till med det, men det är er uppgift och ert ansvar att heala er själva. Vi kan bara hjälpa till när vi respektfullt uppmanas till det. Alltför länge har mänskligheten avstått från sin makt. Människor, det är dags att resa er som en, och hävda er sanning om att ni kan heala er själva på kraftfulla sätt. Det begärda stödet beviljas alltid. Hjälp finns på många sätt. Acceptera sättet så blir ni aldrig besvikna. Det är era övertygelser som begränsar er expansion. Använd den här lektionen och kräv att kunna bemästra den.

Res er med oss. Flyg på era mäktiga drakvingar av ljus, av kärlek. Känn hur expanderade ni blir – inte genom vår närvaro – utan genom er egen inre närvaro av Kristus. När ni flyger högt får ni ett annat perspektiv. Ett perspektiv vi har nämnt tidigare och kommer att nämna om igen. Skifta ert. Det stora skiftet med massivt uppvaknande kommer. Många vill inte ändra sin sanning om sådant som länge varit dolt. Det är på många sätt lättare att sova, men då missas den stora möjligheten av att välsignas, att dimensionellt ta ett stort kliv och avstår då makten återigen. Hävda er sanning. Ni är tillräckligt starka och förkroppsligade, annars skulle ni inte finnas. Människor, torka bort era tårar och känn vår kärlek. Vi är stora, vi kan se skrämmande ut för de som inte är av vår vibration. (Jag hör drakskratt och ser de lägre astrala varelserna springa iväg, eller försöker göra det.) När ni är av vår dimension och högre, så är vi vänner, för vi tjänar allas högsta goda. Vi tjänar det i alla våra framtoningar. (Jag ser trollsländor och mäktiga drakar, små nyfödda av regnbågens färger, drakar i alla färger och storlekar som cirklar runt solen). Vi ser oss själva som ett kollektiv. Vi är alla väldigt olika. Vissa namnges efter färger, andra efter styrka – olika attribut. Det spelar ingen roll. Vi är en. Vi är en. Mänskligheten är en, kommer samman, håller på att bli den massiva kollektiva föreningen som förutsades i forna tider. Det sker. Vi ser regnbågskrigare resa sig, vackra, starka, glänsande med regnbågens ljus när vingarna flaxar och ser kristallerna bli solida av moderns andedräkt. Människor. Res er. Var En. Var. Var tydlig med ert syfte, med ert kunnande. Led de andra med varsam grace och stilla värdighet.

Vi är de Uppstigna Drakarnas Kollektiv. Vi andas in eldens ljus av den högsta ordningen in i era chakran, in i ert hjärta, blåser in ljuset för att bearbeta ännu djupare healing, om ni vill. Vi är glada och lyckliga över att de senaste massmeditationerna har varit så healande för er planetmoder, Gaia, vars hjärtslag återigen har blivit jämna. Det är eoner sedan. (Jag ser Lumerien och Atlantis falla i havet). Sedan hennes kontinent föll, blev hennes hjärtslag sega, svaga, som hos en sårad krigare på slagfältet, och hon kastades i djupet för det stora experimentet. Vi känner nu att hennes är lika starka som hos en ung drakkrigare, redo att resa sig, stark, ren, ny. Hon ska vördas, respekteras, älskas djupt och uppskattas. Människor, vi känner samma sak för er. Vi uppskattar er på djupet. Vi ser Ljusarbetarna som hedersdrakekrigare, för att ni kämpar tillsammans med oss ​​i era drömmar. I era astrala tillstånd har många av er varit med oss ​​för att rena och rensa bort de mörka som återstår på platser vi inte vill namnge. Deras existens blir utraderad när deras minnen försvinner i röken från deras förintelse. Nya. Res er igen. Förnyade. Människor, vi omger er värld med en virvel av ljus. Förena er med oss, och dra denna virvel från den Kristna lågan, med stor intention in i era trötta hjärtan och bli förnyade som krigaren, med starka hjärtslag, klara ögon, skarpsynta.

Jorda ljuset. Jorda dessa koder. Känn er förnyade. (Jag känner att det bränner i mina fötter när jag jordade mig till Gaia. Jag känner vinden i virveln runt mig. Jag är kall och varm, samtidigt som vinden piskar bort oron). Känn ingen oro, människa. Lilla människa. Kan ni inte känna och se, hur många ni tas omhand av? Delar av Källan, Guds barn, nu krigare som reser sig, rättmätiga mästare i ert eget rike. Mästare är ödmjuka, för de vet vilken börda de bär. Var ljus. Denna börda av planetär uppstigning delas av många som vill tjäna. Tillåt er börda att bli lättare. Låt friden i den Kristna lågan ta bort er rädsla. Tillit. Krigare litar på varandra när de strider tillsammans. De litar på att de är väl täckta, att de fungerar som en enhet. Vi är en mäktig enhet. Ni är inte den ensamma krigaren längre. Har aldrig varit. Men nu när slöjan lyfts bort och långsamt bleknar, försiktigt, kanske ni kan se hur ni omges av nära och kära, av starka krigare som vi själva och många andra av många olika former. Kan komma i alla paket. Kärlek finns i många former. Var den mäktiga kärleken i den Kristna låga ni är, som ni är födda att vara, som ni alltid har varit. Bli förnyade, var fridfulla. Vi är de Uppstigna Drakarnas Kollektiv. Vi ser att orden och koderna har haft den önskade effekten. Känn vår kärlek och var fridfulla. Frid, mänsklighet. Frid.

~ Galaxygirl

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...