Meddelande från den Uppstigna Drakvärldens Kristaller via Galaxygirl, 21 april 2019

Meddelande från den Uppstigna Drakvärldens Kristaller via Galaxygirl, 21 april 2019

Per Staffan 22 april 2019

Galaxygirl kanaliserade texter

Hej vänner, vi är kristallerna i den Uppstigna Drakvärlden! Neonfärgade, snurrande ljus jordar det kristnade lysande ljuset i ditt energifält. Vi hjälper dig med detta om du tillåter. Vi kristaller brummar, sjunger, jämnar ut och lugnar de energier som bombarderar dig. Vill du inte hålla en av oss? Vi kristaller är alla förbundna. Från en värld till en annan är vi av liknande energi. Vi harmoniserar energierna runt omkring oss. Vissa har blivit mörka. Många av er värld vaknar, är vakna och är redo att börja arbeta igen, för att stämma om, harmonisera och återuppliva Gaia, kära Gaia. Hon är ganska känd för oss och många andra i hela kosmos för sin uthållighet. Hon är en mycket underbar planet. Många av oss kristaller fyller hennes kärna, brummar, sjunger, lagrar information. Vi är massiva superdatorer. Vi håller information, och era livstider på Gaia spelas in i hennes kristallnav. Det är en hemlig plats. En mångdimensionell plats. Du måste vara av en viss vibrationell harmoni för att komma in. Den har varit väl gömd från mörkret som skulle ha försökt att kapa historier och tidslinjer. Uppstigande och uppstigna vänner, snälla, jorda ljuset. Markera din kristnade flamma i Gaias kristallkärna och harmoniera med henne. Bygg upp henne med ännu mer ljus.

Vi kristaller är i många former, i många utseenden, i många storlekar, former och egenskaper. Så är ni också, mänsklighet Vi ser er alla som vackra på ert eget sätt. Många färger, många övertoner. Det skulle göra er gott att se alla som unikt vackra. Vi kristaller tjänar alla Modern. Vi tjänar alla Fadern. Vi tjänar alla planeten där vi är stationerade. Vi tjänar alla varandra. Så också mänskliga vän, kan du göra det här. Det kommer att gynna helheten, alltet, och definitivt gynna Gaia. Många av er är nätverkare, harmoniska arbetare. Många av er var också det i de antika tiderna av Atlantis och Lumerien. Kommer ni ihåg när ni arbetade med oss? Vi är av ren avsikt. Vi ser att många av er börjar komma ihåg. Det är dags att komma ihåg, att rekapitulera för att samla er styrka för de kommande dagarna där energierna kommer att stiga ännu mer. Håll oss nära dig. Håll oss i din ficka, runt din nacke.

Vi kristaller i den uppstigna drakvärlden är gamla och kloka. Vi har sett mycket. Vi är fluorescerande i nyanser och vi är högvibrerande varelser, förlängningar av sten- och mineralriket. Vi tjänar med helande egenskaper. Du har blivit tillsagd att du är välkommen att besöka oss för att dra nytta av våra healingfrekvenser. Vi skickar dem till dig nu, om du tillåter det. Öppna din krona, le och välkomna oss. Bjud in våra övertoner att arbeta med din egen personliga kristallsamling och låt oss öka din vibrationsfrekvens lite. Så där. Känner du dig kanske lite lättare och sorglös? Som att du kanske skulle kunna flyga? Bra, det är vår avsikt att hjälpa dig att flyga i denna tid av höga vibrationer på kära Gaia, för att välsigna dig med våra energier av helande ljus. Hjälp oss nu genom att skicka denna energi från vår uppstigna värld till Gaias hjärta och låt oss ansluta till våra kära bröder och systrar som har arbetat så outtröttligt. Sådär. En härlig förbindelse har upprättats. Du blir kristallin. Det blir mycket lättare att kommunicera med varelser som oss själva under de kommande dagarna, veckorna, åren. Vi är alltid glada över att prata med Gaias beskyddare. Ni är mycket älskade, vördade och respekterade genom hela kosmos. Jorda ljuset. Vi älskar er. Vi är kristallriket i den uppstigna drakvärlden som samarbetar med mänskligheten denna dag och för alltid.

 

 

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...