Meddelande från det Plejadiska Kollektivet, Moder Gud & det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 17 december 2018

 

Per Staffan 22 december 2018

Hälsningar kära du, vi är det Plejadiska Kollektivet, som lånar dig våra hjärtan denna natt, för du är trött och har lidit ganska mycket i denna livstid, men väldigt mycket i tidigare liv. Och du märker förmodligen att de (tidigare liven) kommer upp för rensning i ett snabbt tempo. Du har förlorat många män, många fruar, många barn över eonerna och i många fall var du också de som förlorades och saknades/sörjdes av andra. Du har sett mycket, upplevt mycket. Och därför är du stark. Och därmed valdes du för att vara här i det mest glädjande värdefulla nu med planetarisk uppstigning/upplyftning. För delningen av världar – verkligheten – är i full gång i detta mest värdefulla ögonblick. Välj din vibration klokt, noggrant. Fortsätt så.

Vi skickar dig healingstrålar av gyllene ljus nu, från toppen av ditt huvud ner till tårna. Den här teknologipulsen hjälper dina chakran att justeras och snurra lättare under denna nästa energivåg/inströmning, för det kommer att bli en tröghet, som ni tycker om att säga. Ni är mäktiga krigare, så starka. Vi ser detta, vi känner detta och kanske vi misstänker att du – fler av er, inte bara de som läser det här meddelandet, känner av den inre styrkan, det inre beviset, vetskapen att ni är redo, att ni verkligen är starka tillräckligt. Och du är redo för ”det”, oavsett vad ”det” är nu. För du har gjort jobbet, reningen, de ”svåra grejerna” och har blivit starkare. Att se inåt är ett så skrämmande koncept för så många. Vi ser det här i förundran. För om du inte ser inåt och verkligen känner dig själv, hur kan du verkligen veta eller förstå något annat, om du inte ens erkänner linsen genom vilken du tittar på din värld-verklighet? Det är viktigt – av största vikt – och vi uppmuntrar dig att göra mer av det. Vi är det Plejadiska Kollektivet. Som sänder dig stor glädje och älskar denna dag.

 

Kära barn, det är Moder Gud här. Kan jag få komma in? Åh, jag vill skopa upp dig och svepa in dig i min omfamning av rosa kärlek, av ren acceptans och torka bort tårarna från dina oroliga ögon och förstärka ditt trötta hjärta. Var i frid! Jag är här. Jag är med dig varje steg på vägen, insvept i min rosa fluffiga filt av evig kärlek och godhet, bara för dig! Jag är DIN MODER GUD, glöm det aldrig! Jag är tillgänglig 24/7 för alla mina dyrbara barn i alla beredskapstillstånd. Du behöver bara be att få hoppa in i mitt knä och där är jag. Och där är du. Ser du att vi är ett i detta stora äventyr? Den nya jorden byggs tegelsten för tegelsten (metaforiskt sett) för att den skapas i takt med dina val att välja kärlek, välja hopp, välja förlåtelse och att transmutera allt som inte längre tillhör Nova Gaia. Det här har du gjort, byggt, skapat, precis som du i din tur skapades för att göra. Men i sanning är kreativiteten och kuraget en förundran för oss alla, när vi ser, hjälper, kärleksfullt vägleder och uppmuntrar er från ovan. Ni är mästare, var och en av er som läser dessa ord har extra fjädrar i er mössa och juveler i er krona för att ni gör jobbet. Om ni dras till mina ord, vet då – vet att ni är här i detta ögonblick av en anledning. Vilken anledning är det tror ni? Behöver ni en moders kärlek? Om så, gosa in. Behöver ni trygghet? Om så är fallet, vet jag att ni kan göra det här! Jag tror på er! Är det oerhörd glädje ni söker? Sök inte längre. Blicka in i mina ögon och se – känn – min egen glädje stråla tillbaka i er, strömmar – strömmar – dränker er i min kärlek – min eviga kärlek till er – DIG! Förstår du? Ser du vilken skatt du är för mig? Glöm aldrig det. Kom alltid ihåg att jag alltid är alltid här för dig. Oavsett vilket problem du står inför, låt oss möta det tillsammans och hitta tröst i min rosa, fluffiga tröstare av rosa, rent kärleksljus som omger dig nu och alltid om du tillåter det. Jag är din Moder Gud! Jag är så lycklig att vara din mor. Jag älskar dig så. Var i frid, var hel, vederkvickt och håll mina händer i de kommande dagarna, stunderna, timmarna. Låt min frid och kärlek strömma in i dig nu och för alltid. Jag är Modern, din Moder Gud.

 

Vi är det Arkturiska Kollektivet och sänder vår hälsning idag. Vi uppskattar så Moder Guds gudomliga närvaro och hennes välsignelse. I alla dimensioner är hon mycket eftertraktad! För att vi älskar och tjänar Modern med våra fulla varelser, för vårt fortsatta mål är att utstråla ännu renare Källjus och kärlek i våra egna personliga och kollektiva utbredningar. Vi har stigit kollektivt i gruppvibration över eonerna och vid varje steg djupnar vår förståelse av Källan, och berikar processen. Sådant är ett uppstiget samhälle. Vi ser Guden, Källjuset, Moderns andetag i varandra och vi hedrar denna helighet av rymden med vår avsikt att vara kärleksfulla och kloka i varje ögonblick. För som tankar skapar, måste man vara försiktig, försiktig med det nyss lärda och målmedveten med avsikt att vara Källans kärleksfulla händer, hjälpa de andra, alltid i kärlek, samtidigt som man respekterar deras fria vilja. Det är den knepiga biten. Vi sträcker våra händer till er kära resekamrater, i tjänst, alltid i tjänst. För när vi tjänar växer vi. Det är en ömsesidigt fördelaktig övning, och det gläder våra hjärtan att kunna delta, att observera och kärleksfullt hjälpa varhelst vi välkomnas. Vill ni inte välkomna oss? Vi är angelägna om att ansluta, precis som många andra uppstigna kollektiv. Ni är så stödda, mänsklighet, så stödda. Känn detta stöd som strålar ner från himlen och upp från kära Gaia nedanför er som stöder och älskar er evigt. Ni är stödda, kramade, från alla vinklar, från alla håll. Känn detta stöd och hävda din makt. Begär din uppståndelse från det gamla till det nya. Lyssna på ditt eget inre ljus och hör det tala kärleksfullt till dig. Vi är det Arkturiska Kollektivet. Vi skickar mycket kärlek till er idag.

 

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...