De Uppstigna Mästarna – En Livsfråga – via Jahn Kassl, 14 december, 2022

EN LIVSFRÅGA

  • 14. DECEMBER 2022

De Uppstigna Mästarna

Fler och fler människor kommer ut ur sina gömställen, står upp för livet och förespråkar ljus, fred och frihet. Målet som fler och fler människor helt och fullt ägnar sig åt är en mänsklighet förenad i kärlek. Fler och fler människor strävar efter det som är väsentligt och har förklarat att hjärtats förvandling är EN LIVSFRÅGA.

Kanaliserad av Jahn J Kassl
Engelsk version av crystalflow traslations

En livsfråga

Den glömda meningen

Utan kärlek är allting värdelöst, meningslöst och livlöst. Utan kärlek är du som en uttorkad flodbädd, ett visset träd eller en själlös robot. Utan kärlek finns det inget liv, det finns varken lycka eller mänsklighet. Kärlek är allt, den högsta egenskapen hos en människa – och det är den typ av kärlek som utvecklas när en människa kommer ihåg sitt eget jag.

Det finns mer liv i en sten än i en människa utan kärlek! Så sprid kärlek var du än kan och varhelst livet inbjuder dig att göra det.

Nuförtiden har många glömt vad de är gjorda av och vad meningen med deras liv är. Väldigt många strävar efter det och det, efter allt utom kärlek. På så sätt har en stor del av mänskligheten också förlorat medkänsla, tillsammans med förlusten av kärlek. Så nu ser världen ut som den måste se ut när mänskligheten avlägsnar sig från kärleken.

Den enda utvägen

Men tiden för att komma ihåg och minnas har börjat, och antalet personer som återansluter och hittar sig själva ökar stadigt. Detta är det enda hoppet och den enda vägen till en fredlig och mänsklig framtid.

Därför gör de andliga ljussfärerna allt för att väcka så många människor som möjligt och stödja dem i att återknyta kontakten med sig själva. Denna uppgift slutförs med absolut hängivenhet, och de positiva resultaten blir mer synliga för varje dag.

Eftersom fler och fler människor kommer ut ur sina gömställen, står upp för livet och står för ljus, fred och frihet. Målet som fler och fler människor helt och fullt dedicerar sig åt är en mänsklighet förenad i kärlek.

Fler och fler människor strävar efter det som är väsentligt och har förklarat att hjärtats förvandling är EN LIVSFRÅGA.

Idag kan du vända dig direkt till Gud och ljusets krafter. Jordiska mellanhänder eller ”Guds representanter” har blivit föråldrade, och du vet att Guds ljus bara väntar på att användas av dig.

Fullkomna dig med Gud

Er inre mognad och förvandling har fortskridit till den grad att det nu är möjligt för er att vända er direkt till Gud och få direkt kontakt med änglarna, ärkeänglarna, de uppstigna mästarna och ljusvarelserna.

Denna möjlighet presenterar sig för alla som arbetar med sig själva andligt och för vilka Varande och Tillblivelse är av sann djup inre angelägenhet.

Den nuvarande tidskvaliteten tillåter allt, och så händer mirakel som ni har väntat på, i många liv.

Således är din egen perfektion under loppet av denna livstid också möjlig, och händelserna på denna jord hjälper dig att komma närmare och närmare slutet av dina inkarnationer.

Men låt mig säga er: Många av er kommer att återvända till denna jord som mästare och fortsätta sin tjänst för mänskligheten. Ni är djupt kopplade till jorden och mänskligheten. För några av er är denna jord källan och moderplaneten för alla era existensformer som ni har levat i eller samtidigt lever i alla varelsers oändlighet. Det här är en fråga om perspektiv.

Ett heligt ögonblick har kommit: Det är ögonblicket då fulländade mästare skjuter upp och försenar sin egen andliga uppstigning av kärlek till sina medmänniskor.

Det här är kärleken vi talar om, och samtidigt är detta grunden på vilken denna mänsklighet förenas och denna jord förvandlas till en plats av överflöd.

Ni är många, och ni blir fler och fler! Ingen är ensam.

Vänligen fortsätt att göra din andliga läxa! Gallra ut ditt liv och var beredd att dö många små inre dödar.

Att återfödas och förena dig med dem som du känner igen som mästare och kallar mästare, det är din gåva.

Vi älskar er oändligt
DE UPPSTIGNA MÄSTARNA

 [/Medlemskap]

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...