Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 december, 2022

 

Aktivera ditt Arcturian DNA ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har lärt oss av många människor som vi anser vara upplysta andliga mästare där i er värld. Vi har bevittnat så många individer som har det Arcturian-DNA:t fullt aktiverat, och som ett resultat strävar de efter det som tar dem till högre och högre höjder av andlig medvetenhet, enhetsmedvetenhet och villkorslös kärlek. Dessa individer väntar inte på att något ska hända. De försöker inte manifestera något eller någon i sina liv. De är helt enkelt fascinerade av tillvaron och deras förmåga att känna.

De har önskningar, precis som resten av er, men de är kopplade på ett sådant sätt att deras önskningar enbart handlar om expansion av deras medvetande. De vill må bra precis som ni andra vill må bra, men de har tagit en mer direkt väg. De kommer inte att låta en omständighet avgöra hur de känner. De kommer inte att låta en förolämpning eller en besvikelse avgöra hur de känner.

Nu berättar vi det här för att vi vill att du ska veta att det är möjligt att leva ett liv i glädje, frihet, harmoni, frid och kärlek, även om ingenting i ditt liv och ingenting i din värld inspirerar dessa tillstånd att vara till. aktiveras inom dig. Och ja, dessa individer valde en väg för sig själva under denna livstid, förutom att de valde att ha mer av sitt Arcturian-DNA aktiverat, och det är anledningarna till att de följer ett liv där de söker högre och högre höjder av andliga upplevelser, snarare än att leta efter berömmelse, förmögenhet och att bli älskad av andra.

Lita på oss när vi säger att dessa individer alla har gjort det tidigare, och de valde att vara som de är under denna livstid eftersom att leva ett liv i jakten på andligt mästerskap är ännu en upplevelse för själen. Du kanske tror att vi berättar det här för att vi tycker att alla borde sträva efter att vara som dessa individer, men tro oss när vi säger att vi vet att du är precis där du ska vara och att dina önskningar är perfekta som de är.

Återigen, vi vill bara att du ska veta vad som är möjligt; vi vill att du ska veta att det är möjligt att vara en upplyst andlig mästare där på jorden och att aktivera mer av ditt arkturiska DNA, om det är något du vill göra. Och självklart finns vi här för att hjälpa dig med det om du vill göra det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...